icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

monika1791
17. dec 2015

Ahojte žienky.Dnes som 7DC a začala som už testovať..Clostilbegyt doužívam v 9DC.Viem že test ešte nieje pozitívny ale dufam že do dvoch dní bude 🙂

janulka_1
18. dec 2015

Tak babule, dnes som ráno testla TT ale asi s toho tento mesiac nič nebude ☹

michhaela
18. dec 2015

@monika1791 Čau ja mam tiež dnes takto a včera bol ešte negatívny tak som zvedavá co bude večer a zajtra 😀

kakatulik
18. dec 2015

@monika1791 urcite.

kakatulik
18. dec 2015

@janulka_1 neboooj,ked nie tento,tak iste buduci 😉

emuska08
18. dec 2015

Ahojte zienky 🙂 potrebovala by som radu. Ideme sa snazit o mimco, ale kedze sme mali problemy s donosenim /3xAB/ tak sme boli na vysetreniach a zistili imunologicku pricinu. Teraz mame prvykrat povolene skusat ale naostro mozeme len cez ovulku, inokedy len kondom. Moja otazka znie: ked bude ovu test pozitivny tak hned v ten den skusit a potom este dva dni nato? Potom uz zas nemozme vsak? Ja uz som z toho celeho mimo :-P Dakujem za kazdu radu

kakatulik
18. dec 2015

@emuska08 .....aj potom mozes,...ale tu maju baby odskusane,ze v den poz.ovu testu vecer,potom den pauza a dalsi den rano ak sa sa da. Ale dolezita je pauza pred tym. Tu je jedno ci s kondómom,alebo bez.Ide o to aby bolo dost spermii v ejakuate a aby boli dozrete....vy ked sa milujete pred tym s kondómom,tak tie spermie aj tak su fuc.... 😀
Inak ale tvoje telo sa brani muzovym spermiam,alebo az plodu? A mas nejaku imunosupresivnu liecbu?
Ako chcu lekari zabranit dalsiemu potratu ak by si otehotnela?

butterfly333
18. dec 2015

@monika1791 ahoj možem sa spýtat ja mám tiež brat clostil od dalšieho cyklu len sa chcem spýtat ja mám cyklus 30-+1,2 dni a ovu mávam 15DC mámbrat clostil od 5DC do 9DC?? alebo od 3DC??

emuska08
18. dec 2015

@kakatulik ano to mi je jasne ze musia dozriet, takze dnes posledne s kondomom lebo za takych 5 dni by mala byt ovulka. Zasa ani to nie je dobre ked tam chudatka kvasia 😀 aj proti spermiam aj proti plodu, no napriek tomu som 3 x otehotnela, lenze nic z toho. Ano uzivam prednison... Tak uvidime

kakatulik
18. dec 2015

@emuska08 no jasneeee prestarnute tiez nie su nic moc 😉
Presne ako hovoris...ten 5dnovy post by mal stacit 🙂 ...snad to raz dobre dopadne 🙂

kakatulik
18. dec 2015

@butterfly333 ahooooj...preco musis brat clostyl,ked nemas problem?

butterfly333
18. dec 2015

@kakatulik no neviem gyn mi ho predpisal od dalšieho cyku,

butterfly333
18. dec 2015

@kakatulik nieje 5dni dost vela?mne gyn povdedal že max 4dni aby zas neboli spermie stare,

kakatulik
18. dec 2015

@butterfly333 ale emuska 08 ma o 5dni uz ovulku,cize predpokladam,ze poz.ovu test bude skor cize ten post az
5dnovy asi nebude...teda aspom tak som to pochopila....ale az tak statere za 5 dni asi nebuduuuuu 😉 🙂 😉 bude ich dost aj mladsie aj starsie.... 😀 ...nejakej sa snad zadariiii.

emuska08
18. dec 2015

@kakatulik no uvidime ale budem informovat :-P uz snad motyka vystreli

denidi
18. dec 2015

@janulka_1 kolky si dnrs dpo?

monika1791
18. dec 2015

@butterfly333 Ahoj.Ja teraz beriem clostil prvy krat..cyklus mavam 26dnovy...lebo beriem este od 14DC duphaston.Ja by som začala od 5DC

monika1791
18. dec 2015

@michhaela Ahoj.Tak to maš pekný testik už🙂 ja idem dnes večer testnuť potom tu pridám,lebo testujem v praci 🙂 tak som zvedava

kukulienka83
18. dec 2015

@kakatulik ano ano viem, ze musi byt rovnako tmava az tmavsia...len mi nejde do hlavy, ze minuly mesiac mi to ani ovulaciu teda neukazalo...teraz to silnie, tak som zvedava, co z toho bude...

kakatulik
18. dec 2015

@kukulienka83 mozno si mala anovulak,alebo si nevystihla....

zzuzu09
18. dec 2015

Ahojte, dnes 16dc a konečne pozitívny ovu test. Už som odpísala tento cyklus ako anovulak a bum bac 😉Asi pomohlo že som predvcerom odstavila malého

kakatulik
18. dec 2015

@zzuzu09 no vidiiis....ako krasne pozitivny testik .....aj ja sa uz tento mesiac oobavam,ze anovulak,ale som iba 11DC kedy bol normalne uz vrchol....ale snad sa len posunul. 🙂

zzuzu09
18. dec 2015

@kakatulik minulý mesiac bol pozitívny na 12dc. Už som prestala piť grepovy džús aj alchemilku... Nevadi, ocinko robí z domu, idem ho zložiť 😉

kakatulik
18. dec 2015

@zzuzu09 ...tak dnes vecer supp na to....ja neviem co tento mesiac bude,lebo som zacala od 1DC uzivat Infolic,tak dufam,ze mi to nejak nerozhadze cyklus ako tu baby pisu....pockam,mozno sa posunie trosku.To by asi nevadilo 🙂

butterfly333
18. dec 2015

@monika1791 aha lebo neviem prečo mi napisal od 3DC ani sa nepýtalake cykly mam .

emuska08
18. dec 2015

Kedy cez den je najlepsie robit ovu test?

ivka1608
18. dec 2015

@emuska08 ja som robievala medzi 14-15 hod. Hlavne sa nesmie robit rano ... Ked urobis takto este vies popripade skusit aj vecer keby bola uz takmer rovnako silna ciarka 🙂 drzim palce

ivka1608
18. dec 2015

@janulka_1 hlavu hore dnes si 25DC... Poznam baby ktorym ukazalo // až ked boli 13-14 DPO ...a ked nahodou nie nic sa nedeje je tu dalsi mesiac hlavne hlavu hore a teraz sup na veternik 🙂

monika1791
18. dec 2015

@butterfly333 Podla mna staci od 5 DC uplne 🙂 ja mavam este skor ovulku

zzuzu09
18. dec 2015

@kakatulik a prečo uzivas inofolic? Máš nepravidelný cyklus?