Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tak babule, dnes som ráno testla TT ale asi s toho tento mesiac nič nebude ☹
@monika1791 Čau ja mam tiež dnes takto a včera bol ešte negatívny tak som zvedavá co bude večer a zajtra 😀
@monika1791 urcite.
Ahojte zienky 🙂 potrebovala by som radu. Ideme sa snazit o mimco, ale kedze sme mali problemy s donosenim /3xAB/ tak sme boli na vysetreniach a zistili imunologicku pricinu. Teraz mame prvykrat povolene skusat ale naostro mozeme len cez ovulku, inokedy len kondom. Moja otazka znie: ked bude ovu test pozitivny tak hned v ten den skusit a potom este dva dni nato? Potom uz zas nemozme vsak? Ja uz som z toho celeho mimo :-P Dakujem za kazdu radu
@emuska08 .....aj potom mozes,...ale tu maju baby odskusane,ze v den poz.ovu testu vecer,potom den pauza a dalsi den rano ak sa sa da. Ale dolezita je pauza pred tym. Tu je jedno ci s kondómom,alebo bez.Ide o to aby bolo dost spermii v ejakuate a aby boli dozrete....vy ked sa milujete pred tym s kondómom,tak tie spermie aj tak su fuc.... 😀
Inak ale tvoje telo sa brani muzovym spermiam,alebo az plodu? A mas nejaku imunosupresivnu liecbu?
Ako chcu lekari zabranit dalsiemu potratu ak by si otehotnela?
@monika1791 ahoj možem sa spýtat ja mám tiež brat clostil od dalšieho cyklu len sa chcem spýtat ja mám cyklus 30-+1,2 dni a ovu mávam 15DC mámbrat clostil od 5DC do 9DC?? alebo od 3DC??
@kakatulik ano to mi je jasne ze musia dozriet, takze dnes posledne s kondomom lebo za takych 5 dni by mala byt ovulka. Zasa ani to nie je dobre ked tam chudatka kvasia 😀 aj proti spermiam aj proti plodu, no napriek tomu som 3 x otehotnela, lenze nic z toho. Ano uzivam prednison... Tak uvidime
@butterfly333 ahooooj...preco musis brat clostyl,ked nemas problem?
@kakatulik no neviem gyn mi ho predpisal od dalšieho cyku,
@kakatulik nieje 5dni dost vela?mne gyn povdedal že max 4dni aby zas neboli spermie stare,
@butterfly333 ale emuska 08 ma o 5dni uz ovulku,cize predpokladam,ze poz.ovu test bude skor cize ten post az
5dnovy asi nebude...teda aspom tak som to pochopila....ale az tak statere za 5 dni asi nebuduuuuu 😉 🙂 😉 bude ich dost aj mladsie aj starsie.... 😀 ...nejakej sa snad zadariiii.
@butterfly333 Ahoj.Ja teraz beriem clostil prvy krat..cyklus mavam 26dnovy...lebo beriem este od 14DC duphaston.Ja by som začala od 5DC
@michhaela Ahoj.Tak to maš pekný testik už🙂 ja idem dnes večer testnuť potom tu pridám,lebo testujem v praci 🙂 tak som zvedava
@kakatulik ano ano viem, ze musi byt rovnako tmava az tmavsia...len mi nejde do hlavy, ze minuly mesiac mi to ani ovulaciu teda neukazalo...teraz to silnie, tak som zvedava, co z toho bude...
@kukulienka83 mozno si mala anovulak,alebo si nevystihla....
@monika1791 aha lebo neviem prečo mi napisal od 3DC ani sa nepýtalake cykly mam .
Kedy cez den je najlepsie robit ovu test?
@butterfly333 Podla mna staci od 5 DC uplne 🙂 ja mavam este skor ovulku

Ahojte žienky.Dnes som 7DC a začala som už testovať..Clostilbegyt doužívam v 9DC.Viem že test ešte nieje pozitívny ale dufam že do dvoch dní bude 🙂