icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
19. dec 2015

@butterfly333 podla 28DC by som mala dostat v pondelok/utorok

butterfly333
19. dec 2015

@janulka_1 no ja v piatok by mala príst ms no dufam že nepríde a budu krasne //

veronika1603
19. dec 2015

@butterfly333 moji ja tiež tento mesiac dufam strašne ze to vyslo.ja som asi 3dpo(nemeriam teplotu) a testovat budem nejak pred Silvestrom a silno dufam.od ovulky mam tlak v podbrusku taký divný.teraz budem všetko pripisovat možnému tehu ale tentoraz dufam nebudeme sklamane.silno dufam.v nas všetky😊

sara34valentina
19. dec 2015

@bubo27 blahozelam😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

sara34valentina
19. dec 2015

@zabka1987 jeeej dalsia.. Gratulujem 😘😘😘😘😘

senselinka
19. dec 2015

@butterfly333 ja som tiez piekla ako blazon, dokopy som poratala 400 ks kolacov 😕
Ale ja vela porozdavam a moj muz strasne lubi sladke, takze to padne jedna radost....

senselinka
19. dec 2015

@veronika1603 ja som na tom podobne, 2 DPO a testovat chcem tak, 29.12.... Tak budeme spolu 😵

butterfly333
19. dec 2015

@senselinka aj ja velmi rada pečiem či zákusky alebo torty to je moje.

butterfly333
19. dec 2015

@veronika1603 ja som dnes 10DPO no včera som mala take pichanie a dnes tiež aj tie akoby krče v podbrušku ešte som to nemala tak neviem možno to nieje ono no ved uvidíme no modlim sa aby to bolo ono.

senselinka
19. dec 2015

@butterfly333 hej, pre mna je to relax, zapojila som aj malu... Dala cesto a nech sa hra. A ja peciem zo zdravych múk a nizkoglykemickeho cukru, lebo otec je silny cukrovkar, tak nech si bez vycitiek pochuti 😅

kakatulik
19. dec 2015

@denidi no ved tototoo.Ja mam tu istu co butterly a od 17.12.tam stoji ta ciarka a nie sa pohnut.Teplotu to zoberie,le ta hruba ciara stoji zu dva dni.Ja si ale Normalne zapisujem vsetko dio kalendara mam v Tom celkom prehlad.

kakatulik
19. dec 2015

@michhaela ved ja viem.Kedze mam cyklus 27-30,tak sa to moze posuvat hire dole par dni.Ja sa len trosku obavam aby mi ten Infolik to nepokafral,ale to si iba asi namyslam 😎

denidi
19. dec 2015

@kakatulik aj mne to tam zastalo a aj butterfly pisala tusim ,ze aj jej,tak asi oni v tom maju nejaky chaos 😀 ja mam aj womanzone a ten sa mi zda prehladnejsi,aj ovu vyznacil spravne 😉

denidi
19. dec 2015

@kakatulik uzivas inofolic?ja ked som ho zacala uzivat prvykrat,hned prv cyklus sa nam zadarilo a to sme sa snazilkovali tri roky,ale zial bolo to mmt,ale zadarilo sa,teraz ho uzivam uz druhy cyklus a ms prisla nacas,len verim,ze zasa pomoze a dalsia ms uz nepride 🙂

kakatulik
19. dec 2015

@denidi vies co,co sa toho Infolicu tyka,tak som si ho naordinovala jeden balicek preto,lebo vraj zlepsuje kvalitu vajicok.Ja som problemy s cyklom nemala.No ved uvodome co bude..

denidi
19. dec 2015

@kakatulik ja som tiez nemala problemy s cyklom,len vela bab pisalo,ze by ho neuzivali,ked maju pravidelny cyklus,lebo ho inofolic rozhadze,ale nestalo sa mi to,skor ho beriem na to zlepsenie kvality vajicok,tak nech pekne zabera 🙂

denidi
19. dec 2015

@kakatulik co hovoris na fytosoju?

zabka1987
19. dec 2015

ziieeenky, ktora ste mi poslala srdiecko? dakujem kraasne , poteilo maximalne 🙂

katleen66
19. dec 2015

Jeeej aj ja mam srdiecko, dakujem vemiiiii, to je mileeeee 🙂

butterfly333
19. dec 2015

@zabka1987 to som vám ja poslala 😀 😀 😀 😀

kakatulik
19. dec 2015

@denidi fytosoju nepoznam....ta co sposobuje,alebo ku comu napomaha?

janulka_1
19. dec 2015

@butterfly333
@zabka1987
@denidi
@kakatulik
@senselinka baby akurat robim ovu test a ciarka je zas silnejsia, moze lh ukazovat tehu a hcg este nie? Alebo zeby naozaj mala dojst len teraz ovu? Chaos v tom mam prepacte

kakatulik
19. dec 2015

@janulka_1 niektorym dievcatam tu ukazovalo silne pozitivny ovu test ked uz boli tehu.A ktory DC si? Mala si uz pozit ovu?

denidi
19. dec 2015

@janulka_1 ano ovu test moze ukazovat tehu,ale tusim len ked je testovacia silnejsia,ako kontrolna,no ak sa nemylim,hod ho sem,pozrieme 😉 aj tehu test si teraz skusala?

butterfly333
19. dec 2015

@janulka_1 ano može ak si mala ovu a ktorý DC si?

denidi
19. dec 2015

@kakatulik teraz ma napadlo,ci to moze byt aj opacne,ze tehu ukazuje a ovu nie?

kukulienka83
19. dec 2015

ahojte... tak ja mam uz ovu uplne biele... teda len kontrolny svieti...takze ja vobec netusim ci ta ovu prebehla... lebo jeden den zosilnel, ale stale nie tak ako by mal...a potom uz na druhy slabol a uz je druhy den snehobiely...
a co je to ten anovulak..??

denidi
19. dec 2015

@kakatulik myslela som to tak, ze ked tehotensky test je pozitivny,ci musi byt aj ovu testik pozitivny

denidi
19. dec 2015

@kukulienka83 kolky dc si?

butterfly333
19. dec 2015

@kukulienka83 možno bol silný v noci ked si už netestovala.