Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 no ja v piatok by mala príst ms no dufam že nepríde a budu krasne //
@butterfly333 moji ja tiež tento mesiac dufam strašne ze to vyslo.ja som asi 3dpo(nemeriam teplotu) a testovat budem nejak pred Silvestrom a silno dufam.od ovulky mam tlak v podbrusku taký divný.teraz budem všetko pripisovat možnému tehu ale tentoraz dufam nebudeme sklamane.silno dufam.v nas všetky😊
@bubo27 blahozelam😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
@zabka1987 jeeej dalsia.. Gratulujem 😘😘😘😘😘
@butterfly333 ja som tiez piekla ako blazon, dokopy som poratala 400 ks kolacov 😕
Ale ja vela porozdavam a moj muz strasne lubi sladke, takze to padne jedna radost....
@veronika1603 ja som na tom podobne, 2 DPO a testovat chcem tak, 29.12.... Tak budeme spolu 😵
@senselinka aj ja velmi rada pečiem či zákusky alebo torty to je moje.
@veronika1603 ja som dnes 10DPO no včera som mala take pichanie a dnes tiež aj tie akoby krče v podbrušku ešte som to nemala tak neviem možno to nieje ono no ved uvidíme no modlim sa aby to bolo ono.
@butterfly333 hej, pre mna je to relax, zapojila som aj malu... Dala cesto a nech sa hra. A ja peciem zo zdravych múk a nizkoglykemickeho cukru, lebo otec je silny cukrovkar, tak nech si bez vycitiek pochuti 😅
ziieeenky, ktora ste mi poslala srdiecko? dakujem kraasne , poteilo maximalne 🙂
Jeeej aj ja mam srdiecko, dakujem vemiiiii, to je mileeeee 🙂
@zabka1987 to som vám ja poslala 😀 😀 😀 😀
@butterfly333
@zabka1987
@denidi
@kakatulik
@senselinka baby akurat robim ovu test a ciarka je zas silnejsia, moze lh ukazovat tehu a hcg este nie? Alebo zeby naozaj mala dojst len teraz ovu? Chaos v tom mam prepacte
@janulka_1 ano može ak si mala ovu a ktorý DC si?
ahojte... tak ja mam uz ovu uplne biele... teda len kontrolny svieti...takze ja vobec netusim ci ta ovu prebehla... lebo jeden den zosilnel, ale stale nie tak ako by mal...a potom uz na druhy slabol a uz je druhy den snehobiely...
a co je to ten anovulak..??
@kukulienka83 kolky dc si?
@kukulienka83 možno bol silný v noci ked si už netestovala.

@butterfly333 podla 28DC by som mala dostat v pondelok/utorok