Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tak ja som dnes tiez dostala ms :( vcera ma trosku rozhadzalo vianočné stretnutie so s známymi, kde vsetky baby boli tehotné, ale nevadi. Prajem vam stastne a vesele, vela síl a vsetkym, co si to želajú hlavne dve // v novom roku 🙂
@veronika1603 kolko si DC
@rula dakujem moja. No čo už snad sa aj na mňa usmeje štastie.
@butterfly333 25dc ovu bola 15-16dc teda pozitiv ovu test.vcera biely a dnes toto.no uvidíme.v nedelu urobil tehu test.ale mic tomu neverim
@veronika1603 možno to je že si tehu,ja dnes 1DC
dostala som srdiečko dakujem mooooc
@butterfly333 tomu moc neverim.počkaj zachvilu budem aj ja 1dc..mam všetky pms..ms skonci a máme zasa novú nádej.neboj príde to
@zabka1987 nádherný testiiik aj ja chcem už takýýýý
@veronika1603 ja už popíjam alchemilku.od 5dc začnem ten clostil
@butterfly333 ja som len ten inofolic aj naten som zabudala.teraz popijam domáci baleys mnaaam uz od včera 😆
@veronika1603 ja aj femibion beriem aj femi kvapky ,no tento cyklus len femibion a ten clostil,a snad sa mm tie spermie už polepšili a su rýchlejšie.
@kakatulik 🙂 dakujem.
@butterfly333 dakujem , aj tz budes mat, nebojkaaaaj
@zabka1987 Maji, nadherny je,az mi oci zvlhli 😭
Strasne sa tesim, krasny Stedry vecer vam 😍
@senselinka dakujem krasne zienky 🙂
@ivka1608 anooo aj ja som ho na to robila, inak by som ani nie uz 😀
Zienky vsetkym zelam Vesele Vianoce . Kazdej ,co si na testiku tento rok nenasla 2 palicky aby na ten dalsi rocik boli krasne 🙂 krasny a pohodovy vecer zienky , ja nemmaakosi dobru naladu, taka som podrazdena ze az ..... nemam rada vsetko na posledu chvilku ale moj muz je v tom kazdorocne vynimocny
Jeeee dalsie srdiecko, dakujeeem ❤️
@butterfly333 máš ho odo mňa 🙂 cmuk
@rula dakujem moja aj ja som ti poslala.CMuuuuk
@butterfly333 aj tebe 😉
Aj ja som dostala srdiecko, neviem od koho, kazdopadne velmi pekne dakujem 🙂 A krasne Vianoce vsetkym zienky, buduci rok bude urcite uspesny!!!! Takze uzivajte sviatky s rodinkou, dajte vareneho vinka (joj, dala by som si mnam, alebo puncik) a hlavne oddychujte poriadne...

Vianocny