Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby tak ranny test uplne biely uz ani ducha tam nevidim ☹
@bad_delight gratulujem 😀
@sara34valentina ako rozoznam od povedtnehi kanaliku? 😀 este sa netesim radsej 🙂
@bad_delight to budú určite // pozitívne mysli a gratulujem 👍
@denidi ahoj, no tak ja skusim este iny , tak neviem citim sa fajn ,, prsia a bradavky ma hrozne bolia na dotyk .. a brusko a krize citim trocha tiez take steklenie .. ale boliet ma neboli a ani nemam pocit zeby mala ms prist .. uz mi neska od nedele ,, tak neviem ale citala som tu fora a aj fotky som videla co dievcata tu davali , presne vo fore ˇKedy vam tehotensky test ukazal dve ciarky , tak tam baby pisali ze im ukazalo az 16dpo skor nie aj testiky tam mali odfotene tak ja stale verim , ze mi este len ukaze 🙂 :/ snad ..
@bad_delight druha ciarocka je velmi slabucka ale sfarbena do ruzova takze vyzera byt pozitivny, testuj rovnaky test kazde dva dni z ranneho mocu a porovnavaj ich, najlepsie je urobit fotku krasne to tam vidno. No hlavne ak si tehu kazde dva dni sa hcg hormon zdvojnasobuje. Pamatam si mne 10dpo nic neukazal alebo ja som nic nevidela, 12dpo uz bol slabulinko ruzovy a 14dpo digi test ukazal + 2-3 takze ak si si neni ista urob digitalny test clear blue a ten napise aj tyzden od oplodnenia. Mam s nim dobre skusenosti. Vela stastia
@kattyy3 dakujem krasne za info. digitalny je tiez viazany na ranny moc?
@laauraa moja veru nič tam nevidíím, ☹ kedy ma príst ms
@bad_delightniesom si ista iba viem ze ja som ho robila vzdy z ranneho mocu je to najpresnejsie bo koncentracia je najsilnejsia. Skus vydrzat do rana a testuj to zvladnes. O to krajsie bude zistenie .
@bad_delight kolko dni si od ovulacie?
@bad_delight no niečo tam je držím mooc palce aby to krasne tmavlo.
12. na 10 a 11 bol test biely
@laauraa o moja vyzerá to dobre tie príznaky neboj budu //.
@kattyy3 12- ty den dnes 🙂 pockam s testom, jasné 🙂
@bad_delight kup si digitalny test a rano ho urob , budes si ista a nemus hadat ci si alebo nie. Je drahsi ale za pokoj v dusi to stoji. Drzim palce
@kattyy3 dakujem 🙂
@bad_delight podla mna mas krasnu druhu ciarku . pekne ju uz vidiet , uz bude iba silniet

@michhaela aj ja som tak nejako na tom ale tak čo už v novom roku ideme opäť na to