icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
30. dec 2015

@michhaela aj ja som tak nejako na tom ale tak čo už v novom roku ideme opäť na to

iwulqa
30. dec 2015

Baby tak ranny test uplne biely uz ani ducha tam nevidim ☹

michhaela
30. dec 2015

@janulka_1 Ja už neviem či mám merať teplotu bo teraz som zabudla dva dni zmerať aj tak opäť skáče jak jojo takže na prt mi ukáže kedy som po ovulke a ovu testy mi vždy ukáže večer najpozitivnejsi 9DC

janulka_1
30. dec 2015

@michhaela na BT nemerám vôbec a tento mesiac som prvý krát robila ovu testy tak sa v tom moc nevyznám

michhaela
30. dec 2015

@janulka_1 ono ked ovu bol pozitívny tak mi ešte 5dni nestupla teplota podla mna ovu sa u každej spustí ináč a nevieš kedy niekedy aj po 48h ked ovu je pozitívny alebo ja už netuším keďže 5dní nič nestuplo až na 6 🙂 deň teraz som 7DPO tak to vyzerá podľa BT

denidi
30. dec 2015

@janulka_1 to s tou nadchou je zaujimave,ale mozno to budes mat,aj ked budes tehu,len to este nevies 🙂 no ja pomalicky cakam,kedy budu plodne dni,som dnes 8dc,dufam,ze sa to nebude moc natahovat 🙂

denidi
30. dec 2015

@laauraa joj nejak sa mu dnes nechcelo ukazat,ale ja tieto testiky tiez nejak nepoznam,vyskusaj zajtra 😉 ako sa citis?

bad_delight
30. dec 2015

ahij dievčata. ja bezne na estoch nevidim ani duchov ani kanaliky ( tak ten som nevidela nikdy ) a aj tet kde vy vidite "nieco" ke pre mna snehobiely. Preto chcem vyzuit vase " odborne " oko aposielam svoj dnesny tehotensky test ( dr. max)

sara34valentina
30. dec 2015

@bad_delight gratulujem 😀

bad_delight
30. dec 2015

@sara34valentina ako rozoznam od povedtnehi kanaliku? 😀 este sa netesim radsej 🙂

inka791
30. dec 2015

@bad_delight to budú určite // pozitívne mysli a gratulujem 👍

laauraa
30. dec 2015

@denidi ahoj, no tak ja skusim este iny , tak neviem citim sa fajn ,, prsia a bradavky ma hrozne bolia na dotyk .. a brusko a krize citim trocha tiez take steklenie .. ale boliet ma neboli a ani nemam pocit zeby mala ms prist .. uz mi neska od nedele ,, tak neviem ale citala som tu fora a aj fotky som videla co dievcata tu davali , presne vo fore ˇKedy vam tehotensky test ukazal dve ciarky , tak tam baby pisali ze im ukazalo az 16dpo skor nie aj testiky tam mali odfotene tak ja stale verim , ze mi este len ukaze 🙂 :/ snad ..

denidi
30. dec 2015

@laauraa drzim prstiky,vsetko je mozne,pokial ms neprisla,stale je nadej 😉

eva2809
30. dec 2015

@laauraa ahoj🙂ja som tiez vcera pozerala tu temu..ja som cakala ms v pondelok....v nedelu ma uz bolelo brucho...teraz to nejako ustupilo....a test biely:(tak som citala ze, vela babam neskor ukazal test....no ja uz velmi tomu neverim....

laauraa
30. dec 2015

@eva2809 ahoj 🙂 moja , VZDY MUSIS VERIT ;)

michhaela
30. dec 2015

@eva2809 Moja skúšala si dnes ráno test či stále je biely?

kattyy3
30. dec 2015

@bad_delight druha ciarocka je velmi slabucka ale sfarbena do ruzova takze vyzera byt pozitivny, testuj rovnaky test kazde dva dni z ranneho mocu a porovnavaj ich, najlepsie je urobit fotku krasne to tam vidno. No hlavne ak si tehu kazde dva dni sa hcg hormon zdvojnasobuje. Pamatam si mne 10dpo nic neukazal alebo ja som nic nevidela, 12dpo uz bol slabulinko ruzovy a 14dpo digi test ukazal + 2-3 takze ak si si neni ista urob digitalny test clear blue a ten napise aj tyzden od oplodnenia. Mam s nim dobre skusenosti. Vela stastia

michhaela
30. dec 2015

@eva2809 alebo inú značku možno sa ešte uhniezduje a není dostatok HCG aj to je možné...

bad_delight
30. dec 2015

@kattyy3 dakujem krasne za info. digitalny je tiez viazany na ranny moc?

butterfly333
30. dec 2015

@laauraa moja veru nič tam nevidíím, ☹ kedy ma príst ms

kattyy3
30. dec 2015

@bad_delightniesom si ista iba viem ze ja som ho robila vzdy z ranneho mocu je to najpresnejsie bo koncentracia je najsilnejsia. Skus vydrzat do rana a testuj to zvladnes. O to krajsie bude zistenie .

kattyy3
30. dec 2015

@bad_delight kolko dni si od ovulacie?

janulka_1
30. dec 2015

@laauraa presne ako píše @denidi, pokiaľ nepríde ms tak vždy je nádej

butterfly333
30. dec 2015

@bad_delight no niečo tam je držím mooc palce aby to krasne tmavlo.

bad_delight
30. dec 2015

12. na 10 a 11 bol test biely

butterfly333
30. dec 2015

@laauraa o moja vyzerá to dobre tie príznaky neboj budu //.

bad_delight
30. dec 2015

@kattyy3 12- ty den dnes 🙂 pockam s testom, jasné 🙂

kattyy3
30. dec 2015

@bad_delight kup si digitalny test a rano ho urob , budes si ista a nemus hadat ci si alebo nie. Je drahsi ale za pokoj v dusi to stoji. Drzim palce

bad_delight
30. dec 2015

@kattyy3 dakujem 🙂

zabka1987
30. dec 2015

@bad_delight podla mna mas krasnu druhu ciarku . pekne ju uz vidiet , uz bude iba silniet