Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monika1791 wau..fakt Ta zobrali tak skoro? tak to je dobre. Lebo moj gynekolog je nakloneny 1x vysetrit od 40 DC a dalej..Ale ja dufam, ze ked vysvetlim, ze ma objedna a vezme 😝 Dakujem 🙂 Drzme sa vsetky tehu a nech sa dari aj vam vsetkym snazilkam! 😉
@monika1791 este prepac, na ktory DPO si mala uz silnejsiu ciarku na tehu teste? Lebo zatial ja ju mam taku slabunku..snad bude silniet?!
ahojte....kocky mam na vas jednu otazocku.... mate skusenost aj s tym,ze ovu test vam nikdy neukaze ze mate prave ovulaciu, ale pritom ju mate? ja robim testy uz dlhsie a nikdy nemam tu testovaciu ciarku aspon rovnako silnu ako kontrolnu... a pritom na folikulometrii mi lekar viac krat povedal,ze kedy.... ale aj tak to nevyslo zatial :( a to sa snazime uz rok a pol .....
@anetsofia Ja som viac ako rok od MA v 7tt a bolel ma strasne pravy vajecnik...tak som radsej sla a na pravom vajecniku mam 2 vodove cysty..jedna ma 2 cm a druha 3 cm..ma dala rovno na PN.Idem este 18teho na kontrolu ci je dobre uhniezdene tan kde ma byt..kedze som 4mesiac po LPS lebo mam endometriozu
@anetsofia Ja som robila iba jeden test 🙂 ked som bola 14DPO..kukni tu stranky dozadu..som ho tu dala
@butterfly333 to mi poradila chelly..je dobry na uvolnenie hlienov
@monika1791 ahaa ja som skušala robitussin no neviem či zabral skušam všetko možne.
@zus_ke ahoj ja viem,ze si to mozno iba nahovaram, ale aj nam sa nedarilo a zacali sme s manzelom pit ryby olej polievkou lyzicu denne do jedle a pijem magnezium ( mala som obcas "zachvaty" inak to nazvat neviem nervov ako taky pichlave klbko som bola) a nejak to pomohlo alebo si to nahovaram 🙂 a ja som zatial testovala iba s takymi ruzovymi one step co tu aby davaju s inymi nemam skusenost
@monika1791 dik..mrknem a nech to vsetko kladne sa utrasie 😉
@majrab rybi olej? ten je aj dobry celkovo pre telo vraj,tak asi skusime 🙂 ja robim tie pepino testy... no teraz som 9DC , brala som clostil teraz cez mrchu a v utorok idem na kontrolu,maju mi pichnut nieco a povedat,kedy bude ovulka... tak ja dufam,ze uz to klapne.... aaa ty ako teraz si tehu? 🙂
@butterfly333 Ja som tiez skusala vsetko 🙂
@majrab a načo je ešte dobry ten rybí olej
@monika1791 a zabral clostil to je super
@butterfly333 Doktorka bola tiez prekvapena ze na prvy krat s clostilom 🙂
@butterfly333 kedze ja som jeden cas bola zrutena tak som si pozerala kadejake fora tu na konikovi a nasla som nejaku kde pisali,ze je dobry na protilatky alebo NK latky ci co to bolo...no chvalabohu som sa tomu nemusela venovat hlbsie..najdem tu diskusiu a poslem link
@butterfly333https://https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/reprodukcna-imunologia/ tuto som to nasla a rybi olej je dobry na vyvoj dietatka a vrajze je by malo byt kludnejsie a sustredenejsie 🙂
@anetsofia ahoj ja som 6 tt a v 5 tt som zacala spinit najprv som mala ruzivy vytok potkm sem tam hnedy a raz krv isla som hned k dr.a dala mi duphaston a mam ist o tyzden na kontrolu a keby som nemala problemy tak mi povedala dr.ze mam prist az po 7-8 tt ze skorej je zbytocne lebo nevidjet aktivity srdiecka ale ked mas vytok tak hod k dr.nezanedbaj to
Rano len kys.listova a vecer femibion a 3x denne duphaston
@butterfly333 a este pri fenovani vlasov ma napadlo,ze olej robi dobre mojim vlasom mam ich lesklejsie, bohuzial pri nechtoch som nezaznamenala ziadnu zmenu- lamu sa mi
Baby mozem kedykolvek zacat v priebehu cyklu zacat uzivat femibion? Dnes som 10DC a idem na ovu testy
@lauritkatesty baby mne tá BT stále nestupla akoje to možne ved gyn mi v piatok povedal že ovu už bola ale kedy ked BT je stale dole pred ovulačna 36,6 to znamená že mi ten clostil posral ovu či čo??
@denidi nechápem tomu,dnes som už 19Dc a ovu nikde podla mna nebola ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@korytnacka1981
@vajicko0210
@janulka_1 jasne,ma sa brat 3mes pred planovanim tehu,femibion 1,v druhom trimestri Zacnes femibion 2
@sara34valentina skúšala som inofolic ale celý cyklus mi ešte viac rozhodil tak som ho po 2m vysadila a hneď po vysadení mi nabehla mrcha. Tak chcem teraz vyskúšať femibion len sa bojím aby som si takto v priebehu cyklu nenarušila ovulku alebo nepredĺžila ešte viac dosť dlhý cyklus. Aký máš ty na to názor?

@monika1791 a ten ACC long si brala prečo?bola si chorá?