icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
10. jan 2016

@monika1791 a ten ACC long si brala prečo?bola si chorá?

anetsofia
10. jan 2016

@monika1791 wau..fakt Ta zobrali tak skoro? tak to je dobre. Lebo moj gynekolog je nakloneny 1x vysetrit od 40 DC a dalej..Ale ja dufam, ze ked vysvetlim, ze ma objedna a vezme 😝 Dakujem 🙂 Drzme sa vsetky tehu a nech sa dari aj vam vsetkym snazilkam! 😉

anetsofia
10. jan 2016

@monika1791 este prepac, na ktory DPO si mala uz silnejsiu ciarku na tehu teste? Lebo zatial ja ju mam taku slabunku..snad bude silniet?!

zus_ke
10. jan 2016

ahojte....kocky mam na vas jednu otazocku.... mate skusenost aj s tym,ze ovu test vam nikdy neukaze ze mate prave ovulaciu, ale pritom ju mate? ja robim testy uz dlhsie a nikdy nemam tu testovaciu ciarku aspon rovnako silnu ako kontrolnu... a pritom na folikulometrii mi lekar viac krat povedal,ze kedy.... ale aj tak to nevyslo zatial :( a to sa snazime uz rok a pol .....

monika1791
10. jan 2016

@anetsofia Ja som viac ako rok od MA v 7tt a bolel ma strasne pravy vajecnik...tak som radsej sla a na pravom vajecniku mam 2 vodove cysty..jedna ma 2 cm a druha 3 cm..ma dala rovno na PN.Idem este 18teho na kontrolu ci je dobre uhniezdene tan kde ma byt..kedze som 4mesiac po LPS lebo mam endometriozu

monika1791
10. jan 2016

@anetsofia Ja som robila iba jeden test 🙂 ked som bola 14DPO..kukni tu stranky dozadu..som ho tu dala

monika1791
10. jan 2016

@butterfly333 to mi poradila chelly..je dobry na uvolnenie hlienov

butterfly333
10. jan 2016

@monika1791 ahaa ja som skušala robitussin no neviem či zabral skušam všetko možne.

majrab
10. jan 2016

@zus_ke ahoj ja viem,ze si to mozno iba nahovaram, ale aj nam sa nedarilo a zacali sme s manzelom pit ryby olej polievkou lyzicu denne do jedle a pijem magnezium ( mala som obcas "zachvaty" inak to nazvat neviem nervov ako taky pichlave klbko som bola) a nejak to pomohlo alebo si to nahovaram 🙂 a ja som zatial testovala iba s takymi ruzovymi one step co tu aby davaju s inymi nemam skusenost

anetsofia
10. jan 2016

@monika1791 dik..mrknem a nech to vsetko kladne sa utrasie 😉

zus_ke
10. jan 2016

@majrab rybi olej? ten je aj dobry celkovo pre telo vraj,tak asi skusime 🙂 ja robim tie pepino testy... no teraz som 9DC , brala som clostil teraz cez mrchu a v utorok idem na kontrolu,maju mi pichnut nieco a povedat,kedy bude ovulka... tak ja dufam,ze uz to klapne.... aaa ty ako teraz si tehu? 🙂

monika1791
10. jan 2016

@butterfly333 Ja som tiez skusala vsetko 🙂

butterfly333
10. jan 2016

@majrab a načo je ešte dobry ten rybí olej

butterfly333
10. jan 2016

@monika1791 a zabral clostil to je super

majrab
10. jan 2016

@zus_ke ano som, ale este kratko, ale verim,ze uz bude vsetko ok...aj teraz si ho davam, ale to je jedine z coho mi je zle este len pozriem na flasku a uz mi idu sliny ako na grcky...no, ale co nespravim pre dobro miminka

monika1791
10. jan 2016

@butterfly333 Doktorka bola tiez prekvapena ze na prvy krat s clostilom 🙂

majrab
10. jan 2016

@butterfly333 kedze ja som jeden cas bola zrutena tak som si pozerala kadejake fora tu na konikovi a nasla som nejaku kde pisali,ze je dobry na protilatky alebo NK latky ci co to bolo...no chvalabohu som sa tomu nemusela venovat hlbsie..najdem tu diskusiu a poslem link

zus_ke
10. jan 2016

@majrab gratulujeeem ;) drzim palce,aby vsetko dopadlo dobre 🙂 ale mysli len na dobre a urcite bude ! a mas pocit,ze teda ten rybi olej pomohol? pojdem to asi zajtra kupit :D

majrab
10. jan 2016

@butterfly333https://https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/reprodukcna-imunologia/ tuto som to nasla a rybi olej je dobry na vyvoj dietatka a vrajze je by malo byt kludnejsie a sustredenejsie 🙂

majrab
10. jan 2016

@zus_ke asi hej a ked nepomohol tak ani neublizil 🙂 my aj s manzelom sme brali najprv cajovu lyzicke, ale na obale pise,ze pri zapale alebo chorobe sa berie polievkova tak sme presedlali na vyssiu davku

iwulqa
10. jan 2016

@anetsofia ahoj ja som 6 tt a v 5 tt som zacala spinit najprv som mala ruzivy vytok potkm sem tam hnedy a raz krv isla som hned k dr.a dala mi duphaston a mam ist o tyzden na kontrolu a keby som nemala problemy tak mi povedala dr.ze mam prist az po 7-8 tt ze skorej je zbytocne lebo nevidjet aktivity srdiecka ale ked mas vytok tak hod k dr.nezanedbaj to

anetsofia
10. jan 2016

@iwulqa aha..cize aj Teba vzali a dali Ti duphaston..vdaka..ano pojdem veru aj ja radsej 😉

iwulqa
10. jan 2016

@anetsofia hej hej a plus femibion a kyselinu listivu mam brat a mam lezat a nehybat sa, kludivy rezim hlavne nezdvihat nic, nevlacit nenatahovat sa chxela mi dat 2 tyzdne PN a zakazala mi chodit medzi vela ludi aby som neochorela

anetsofia
10. jan 2016

@iwulqa juuj drzim palce..a Femibion obsahuje kys.listovu..a Ti dala, ze este k tomu zvlast ju brat? a ak, to 1 tab.Fem a 1 tab. kys.l. denne?

iwulqa
10. jan 2016

Rano len kys.listova a vecer femibion a 3x denne duphaston

majrab
10. jan 2016

@butterfly333 a este pri fenovani vlasov ma napadlo,ze olej robi dobre mojim vlasom mam ich lesklejsie, bohuzial pri nechtoch som nezaznamenala ziadnu zmenu- lamu sa mi

janulka_1
11. jan 2016

Baby mozem kedykolvek zacat v priebehu cyklu zacat uzivat femibion? Dnes som 10DC a idem na ovu testy

butterfly333
11. jan 2016

@lauritkatesty baby mne tá BT stále nestupla akoje to možne ved gyn mi v piatok povedal že ovu už bola ale kedy ked BT je stale dole pred ovulačna 36,6 to znamená že mi ten clostil posral ovu či čo??
@denidi nechápem tomu,dnes som už 19Dc a ovu nikde podla mna nebola ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@korytnacka1981
@vajicko0210

sara34valentina
11. jan 2016

@janulka_1 jasne,ma sa brat 3mes pred planovanim tehu,femibion 1,v druhom trimestri Zacnes femibion 2

janulka_1
11. jan 2016

@sara34valentina skúšala som inofolic ale celý cyklus mi ešte viac rozhodil tak som ho po 2m vysadila a hneď po vysadení mi nabehla mrcha. Tak chcem teraz vyskúšať femibion len sa bojím aby som si takto v priebehu cyklu nenarušila ovulku alebo nepredĺžila ešte viac dosť dlhý cyklus. Aký máš ty na to názor?