icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
11. jan 2016

@dudenka ja som mala minuli cyklus na 28DC pozitivny ovu, takze ano je to mozne

butterfly333
11. jan 2016

@dudenka ano možno bude ved tečie zo mna a na krčku mám taky bielkový hlien natahovací,ja neviem asi bude ovu.

janulka_1
11. jan 2016

@butterfly333 no vidis, tak klud, hlavu hore a len cakaj. Mozno mas len malo hlienu

dejna20
12. jan 2016

@denidi
@vajicko0210
Mna to trochu svrbi, davam si canesten krem a multigyn.
Ja som mykozu mala prvykrat pri prvomtehu, to sa ma drzala skoro cely cas, potom zase nie a teraz po dlhej dobe 😁

denidi
12. jan 2016

@dejna20fiha a niesi ty tehulka zasa?

dejna20
12. jan 2016

@denidi no pochybujem 😂 teraz mi naskocila hned po ovu. Maly ma 2,5 r uz som mykozu mala ked mal asi roka pol. To neni znak tehu ale potesilo by 😂

vajicko0210
12. jan 2016

@denidi
@dejna20 keby to bol znak tehu a mám to aj ja tak odpadnem 🙂 🙂 🙂

janulka_1
12. jan 2016

Baby niekde som tu citala, ze na hlien je dobry feniklovy caj, zjest za hrst granuliek. Ale nepamatam sa kolko krat denne. Ako to je? Dakujem

denidi
12. jan 2016

@janulka_1 5 aj 6 krat denne 🙂

denidi
12. jan 2016

@vajicko0210 😀 noo nikdy nevies 😀

janulka_1
12. jan 2016

@denidi az tak moc? A dokedy to mam brat? Do pozitivnej ovu?

denidi
12. jan 2016

@janulka_1 to nieje moc,ved ked z dlane urobis ako taky kalistek,tak tam nenasypes az tak vela cajiku 😉 ja so ho brala asi 6dni,ako som predpokladala,ze pride ovulka a zabralo,sama uvidis,ci to ucinkuje a ako dlho ti ho treba,ja som mala pekny hlien uz asi 2dni pred pozitivnym testom 😉

janulka_1
12. jan 2016

@denidi dnes som 11DC tak uvidim kedy bude ovu ale skusim to

butterfly333
12. jan 2016

@lauritkatesty ahoj chcem sa ta spýtat máš nejake skusenosti čo sa týka brania clostilu a BT?,može kolisat BT da sa nato spolahnut,niekde som čitala že clostil ovplyvnuje BT,

denidi
12. jan 2016

@janulka_1 robis aj ovu testy?kedy mavas asi ovulku?

janulka_1
12. jan 2016

@denidi minuli mesiac som robila prvy krat a pozitivny mi vysiel az na 28DC (mam dlhe a nepravidelne cykly), tak neviem ako mi vyjde tento cyklus. Od vcera testujem a pred chvilkou som si dala hrat a chuti mi to 😀 ale ja lubim aj normalny fenikel

butterfly333
12. jan 2016

@janulka_1 aj ja ten feniklový čaj pojedam no neviem či z toho čosi bude dnes 20dC a ovu nikde.No v noci ma velmi bolelo podbruško som bola hore no neviem čo to mohlo byt. 😒

denidi
12. jan 2016

@janulka_1 aj ja lubim fenikel 😀 ja som skor mala problem neujedat z tej skatulky stale 😕 a ked ma napadne,tak sem tam si aj caj,ale z normalneho fenyklu urobim 😀 juuj no mas take nevyspytatelne cykly,to aby si ho jedla stale 🙂 a kolky DC si?

butterfly333
12. jan 2016

@denidi ale aj lanove semienka su na plodný hlien .

cvakatko
12. jan 2016

Baby posielam vela vela pozitivnej energie a tehu bacilkov!!! Pred vyse mesiacom som tu aj ja porovnavala ovu testy a aha co mam teraz v brusku 😘 malinkeho cloviecika so srdieckom.. Je to zatial len machulka ale je nasa a ja vam vsetkym prjaem taku istu co najskor !!!

michhaela
12. jan 2016

@cvakatko Drz sa a gratulujem veľmi moc a tíško závidím ach snáď aj ja raz také dačo uvidím :-\

denidi
12. jan 2016

@butterfly333 ano aj to som skusala,veru nezabrali 😒

butterfly333
12. jan 2016

@cvakatko krásne moja no moooc gratulujem a držím palčeky aby bolo vždy všetko v poriadku a informuj nas ako sa darí aj nadalej.

denidi
12. jan 2016

@cvakatko najkrajsia machulka na svete 🙂 drzte sa a uzivaj si tehulkovanie,gratulujem 😉

butterfly333
12. jan 2016

@michhaela neboj moja budeme mat aj my taketo neboj.

janulka_1
12. jan 2016

@cvakatko juuuuj to je krasny pohlad, vsetkym nam taky prajem a ty sa hlavne opatruj a nezabudni na nas 😉

lauritkatesty
12. jan 2016

@butterfly333 no jedine zvyknu byt teploty vyssie na zaciatku cyklu pocas brania.. ale potom by uz mali byt v normale.. a dnes mas aku teplotu ?

janulka_1
12. jan 2016

@butterfly333 nemohlo to byt od ovu? A lepis si postupne na nejaky papier ovu? Aby sme mohli vidiet vsetky?
@denidi ani nehovor, uz som bola 3x v sufliku 😀. Ja lanove semiacky jem kazde rano v ranajkach takze to neviem porovnat. Dnes som 11DC

butterfly333
12. jan 2016

@lauritkatesty dnes 36,7

butterfly333
12. jan 2016

@janulka_1 no jasom si posledny ovu robila na 17dc a potom už nie lebo som nemala.