Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dudenka ano možno bude ved tečie zo mna a na krčku mám taky bielkový hlien natahovací,ja neviem asi bude ovu.
@butterfly333 no vidis, tak klud, hlavu hore a len cakaj. Mozno mas len malo hlienu
@denidi
@vajicko0210
Mna to trochu svrbi, davam si canesten krem a multigyn.
Ja som mykozu mala prvykrat pri prvomtehu, to sa ma drzala skoro cely cas, potom zase nie a teraz po dlhej dobe 😁
@dejna20fiha a niesi ty tehulka zasa?
Baby niekde som tu citala, ze na hlien je dobry feniklovy caj, zjest za hrst granuliek. Ale nepamatam sa kolko krat denne. Ako to je? Dakujem
@vajicko0210 😀 noo nikdy nevies 😀
@janulka_1 to nieje moc,ved ked z dlane urobis ako taky kalistek,tak tam nenasypes az tak vela cajiku 😉 ja so ho brala asi 6dni,ako som predpokladala,ze pride ovulka a zabralo,sama uvidis,ci to ucinkuje a ako dlho ti ho treba,ja som mala pekny hlien uz asi 2dni pred pozitivnym testom 😉
@lauritkatesty ahoj chcem sa ta spýtat máš nejake skusenosti čo sa týka brania clostilu a BT?,može kolisat BT da sa nato spolahnut,niekde som čitala že clostil ovplyvnuje BT,
@janulka_1 aj ja ten feniklový čaj pojedam no neviem či z toho čosi bude dnes 20dC a ovu nikde.No v noci ma velmi bolelo podbruško som bola hore no neviem čo to mohlo byt. 😒
@denidi ale aj lanove semienka su na plodný hlien .
@butterfly333 ano aj to som skusala,veru nezabrali 😒
@cvakatko krásne moja no moooc gratulujem a držím palčeky aby bolo vždy všetko v poriadku a informuj nas ako sa darí aj nadalej.
@michhaela neboj moja budeme mat aj my taketo neboj.
@butterfly333 no jedine zvyknu byt teploty vyssie na zaciatku cyklu pocas brania.. ale potom by uz mali byt v normale.. a dnes mas aku teplotu ?
@butterfly333 nemohlo to byt od ovu? A lepis si postupne na nejaky papier ovu? Aby sme mohli vidiet vsetky?
@denidi ani nehovor, uz som bola 3x v sufliku 😀. Ja lanove semiacky jem kazde rano v ranajkach takze to neviem porovnat. Dnes som 11DC
@lauritkatesty dnes 36,7
@janulka_1 no jasom si posledny ovu robila na 17dc a potom už nie lebo som nemala.

@dudenka ja som mala minuli cyklus na 28DC pozitivny ovu, takze ano je to mozne