Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lululka22 pozri ja mavam napriklad 26 kratsie cykly dnove a predsa sa mi niekedy stane , ze sa posunie ovulka aj o tyzden neskor..aj o 10 dni.
@lauritkatesty dik za info. Ja testnem az pri meskani menzesu, ked nejake bude 😌
@peta1990 jj 😉
@majrab takze gratulkaa, v ktorom si tyzdni?
@michhaela niektore na seba nechavaju cakat 🙂 uz mas ovulku?
@korytnacka1981 Vyzerá že áno teraz, pauzu mam s meraním a niečo sa mi poskytlo pracovne tak nesnazilkujeme len už poobede mi dali vedieť že asi to neprejde v rámci práci :-\ tak potom budeme ďalej snazilkovat ach...
Ahojte, ja mam dnes uz 3. den pozitivny ovu test. Som 30 DC. Konecne som sa jej dockala, no ona zas teraz potvora nechce odist...😉
@korytnacka1981 mala by som byt v 8 tt zajtra idem na dalsie sono tak to budem vediet presne 🙂 dobre boli oplute testiky🙂
@michhaela juuuuj škoda, znamena to, že na teba čaka lepsia pozicia 😉
@majrab paaani, ja sa tak tesim, daj zajtra vediet 😉
@korytnacka1981 dam vediet urcite 🙂
@dudenka nemozes byt tehu ? 🙂
@korytnacka1981 Možno lepšia ale,skôr podnosom...Šlo len,o preradenie ale,asi to nepôjde ach...Nevadí aspoň budeme môcť snazilkovat ďalej...
@michhaela a daleko dochadzas? Ja som dochadzala 80 km kazdy den, takze viem o com..
@korytnacka1981 Ono to není ďaleko u nás ale to stavanie ranne o 3:30h a stihnúť vlak a byt pred 6h v práci....Tak ešte k tomu robím vonku tak to cez zimu som potom nervna...Jednu jedinu výhodu to má veľké plus že skoncim skoro aspoň že tak....
@michhaela co to je za pracu?
@korytnacka1981 Doručovateľka 😀 😀 😀 do každého počasia aj ked traktory padajú 😀 😀 😀
@lauritkatesty myslim ze tehu nie, lebo soplikovy hlien som mala az 22. DC. Odvtedy testujem ako diva, no a vystopovala som ju az v 28. DC. No ta potvora sa drzi uz tri dni. Uvidim, budem testovat aj nadalej. Inak snazime sa kazdy druhy den. Nieco vyse roka =-O

@dejna20 ked si vezmes priklad odomna tak mas este 7 dni k dobru a potom ti ukaze 🙂