Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 podla mna tiez uhniezdenie 😉
Ale ak by nie a fakt mas kratku LF, predlzuje ju pyridoxin, teda B6 vitamin
@senselinka dakujem zatip. . Berie sa potom pocas ceeho cyklu?
@dejna20 a neskuskala si testovať? 🙂
@kakatulik ja som si robila este vecer teda okolo deviatej...ciarky boli uplne rovnake.ale dnes este skusim posledny,ci este bude silnejsia.dnes ma tak strasne brucho boli..picha ma raz na pravoraz na lavo..uz davno ma teda tak brucho nebolelo.no tej teplote tiez este celkom nerozumiem...
@vajicko0210 skoro podla mna. Nie som si ista urcenim dna ovu. Viem iba den pozitivneho ovu testu.
@sara34valentina fiha..inac to som nevedela s tou bolestou..ze preco boli...akurat idem domov a chystam sa na ten test..som sama zvedava,ci bude este silnejsia🙂
@dejna20 hej, normalne cely cyklus, ja som objednavala z lekarne, kde 20 tbl stoji 2,50€ a potom som natrafila na toto
http://www.nutri-sport.eu/nutristar/eshop/0/3/5...
@dejna20 ja by som si uz urobila keby som bola v tvojom prípade 🙂 🙂 🙂 🙂🙂 🙂 🙂 nedockava by som bola 🙂 🙂 🙂 🙂
@salmas ake kvapky????? Ja beriem femibion tabletky. A viem ako sa femi kvapky beru už som ich brala
@vajicko0210 vsak si ten isty dpo 😂
@dejna20 ved hej,ale ja som nemala spinenie 🙂 co je veľmi typické pre tehu,čom som zistila na modrom koni 🙂 🙂 🙂 🙂 :-P a keďže ty ho máš ja nie,tak preto by som uz testovala,aj keď je to ešte skoro ale aj tak :-P 😉
@dejna20 a ja som skúšala len ovu test a tam nic,len duch 🙂 🙂 🙂 🙂 takže tak 🙂
@eva2809 áno,takže cca do 48 hod pride ovulka 🙂 takže šup na to 🙂 🙂 🙂
babenky, vsetky co mate problemy s otehotnenim, urcite si dajte vysetrit stitnu zlazu a predpisat euthyrox, lebo toto moze byt dovod ' neplodnosti' a hlavne na toto vysetrenie vas bezne doktor neposle.
Co sa tyka ovulacnych testov, podla mojej skusenosti je pozitivny len vtedy, ak je testovacia ciarka silnejsia, tmavsia ako kontrolna a sprevadzaju ho bolesti v podbrusku a hlien. Tiez som mala ' pozitivne ovulacne testy', nedarilo sa otehotniet a vlastne to bol anovulacny cyklus... zbytocny stres, vyhodene peniaze na testy a nekonecne cakanie.
No a tiez urcite odporucam kyselinu listovu ako Methyl-folat, lebo vela zien, ktore maju geneticku mutaciu krvi MTHFR obycajnu listovku nemetabolizuju a to tiez moze byt problem s donosenim babatka...
@vajicko0210
@denidi jaj..keby ma tak brucho nebolelo:( vcera uz bolo "sup" co by mohlo stacit,ale asi este treba poistit.dakujem vam.ste uzasne:-*
ano, Femibion vlastne obsahuje ten folat, ktory potrebujeme plus dalsie vitaminy takze je to dobra volba, najlepsie su 800-ky, raz denne alebo 400-ky dvakrat denne, najmenej 2 mesiace pred pocatim
súhlasím s @angela5... tiež mi gynekológ zobral preventívne krv na štítnu žľazu a zistil, že mám trošičku zníženú funkciu... podľa tabuliek krvných výsledkov v norme, ale pre otehotnenie to vraj môže byť problém... tak mi predpísal najnižšiu dávku euthyroxu a už je fazuľka v brušku... mne osobne by nikdy také niečo nenapadlo 🙂
@denidi ja ho beriem druhy mesiac tak dufam že pomože. 😉 takže verím že dobrá volba.

@vajicko0210 ano,ano je to tu rozsirerene..... 🙂