Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 Neviem,také ze mrcha príde. Ja sama neviem ale nepozorujem žiadne tehu príznaky ☹ iba ze utorok stredu max štvrtok prídu ☹
@dejna20 uz som pochopila,som čítala... ze čistá "blondína" 😉 mno a takéto niečo si už mala niekedy? Že spinenie,potom nič a o tri dni mrcha? Ja mám u teba stále nádej 🙂
@vajicko0210 musíš verit že ms nepríde.
@butterfly333 máš pravdu 🙂 verím že tá...mrcha nepríde 🙂
@vajicko0210 no co ja viem. Ja sa az tak nesledujem. Prvy bol na prvy pokus, zahniezdovanie spinenim neprebiehalo. Len ta tycka bola par dni pred predpokladanym menzesom a potom som mala spinenie v 6,10,16tt ale to uz som bola tehotna. Teraz sa nechranime od konca septembra, ked to nevide bude to 4pokus, lenze tie tri ovu nam nejak nevysli, stale choroby a pod. Tento cyklus sme uz to dali ako sa patri 😂 tak ale nejak necitim, zeby sme to dali.
Ty si mala kedy poslednu mrchu (1.den myslim). Ja 16.12.
Ahojte potrebovala by som radu..v stredu som mala obcas bolesti podbruska, v stvrtok tiez to som mala takmer pozitivny ovulacny test. V piatok bol test uplne pozitivny aj brucho pobolievalo no k veceru uz prestalo. Snazili sme sa v stredu vecer. Vo stvrtok na obed, v piatok vecer a v sobotu vecer. Trafili sme sa? Dakujem
@dejna20 aha,mno ale ale tak musíš vedieť či ti takto prebieha alebo nie 🙂 ci? 🙂 nam sa nedarí dlho ☹ cez 2-3 roky ☹ ale tak muž je 2.roky v zahraničí,takže veľa krát nepríde ako ma... ☹ teda sa posledného pol roka sme sa stretli az teraz. Mno ja som mala 18.12. A som 31 dc..
Kocky, co myslíte, môžem to brať ako pozitívny test? Skúsala som aj teraz večer, ale je uz o dosť bledší, ale nedodrzala som tie 2 hodiny bez pitia. Je možný taký rýchly pokles? Tento cyklus skúšam 2 znacky ovu testov, lebo takmer 3 mesiace som podľa nich bez ovulky.
@dudenka je tak som neni sama kto nevie na com je 👍😀 😀 drzim palce aj tebe a moc. Uvidim aka bude teplota rano ale na ms sa necitim a priznaky vobec ziadne preto nechapem ze co to.. Brucho boli ale to bude skor daco crevne tri dni som nebola na wc 😀 😀 av vies kolko si po ovu?? Ja nie. Ja len cakam co ukaze dalsi den.
@salmas trosililinku mu chyba,skus rano a ak bude slabši sa neboj ovulka pride do 48hod+12hod zije vajicko 😉
@sara34valentina Díky, jasné skúsim, uvidím, čo ma zajtra prekvapí. Ja som rozmýšľala, že mozno mi preto neukázaju 3 mesiace ovu, ak mi tie hormóny veľmi rýchlo klesajú, tak som možno nevystihla nikdy práve ten vrchol. Len neviem, či je to OK
@vajicko0210 tak u mna teda tento mesiac nic. Hlasim 1dc. Mavam spinenie pol dna max den predtym nez pride mrcha, ale nie tak skoro po ovu. Idem si naplanovat gyna a uvidim nacom som, ci je vsetko ok.
A aj ste boli na nejaky h vysetreniach ked sa uz tak dlho snazite?
@dejna20 ach jaaaaj,to je škoda ☹ ☹ ☹ a tak nádejné to vyzeralo ☹ áno boli,aj na IUI.. ZE sme v poriadku obaja,tak asi len plánovať správny čas... ja mám ešte dva ci tri dni pred sebou,tak uvidím. 🙂
@vajicko0210 tak drzim palce nech aspon ty to das tento mesiac 😍
No mate to zlozitejsie, ked nie je vzdy po ruke, ked treba, ale hadam teraz motyka vystrelila.
@salmas ja som testovala 3x denne a nebyt toho,nevystihnem ani ja ovulku. v priebehu 1dna vystupila z ducha na vrchol a aj klesla opat na ducha. A podarilo sa nam v ten cyklus splodit naše druhe mimi 🙂 takze myslim,ze je to uplne ok,len kazda zena ma ine fungovanie hormon.systemu 😉
@salmas je to ok neboj 😉
@sara22
@sara34valentina Díky kočky 😉 Ja to tak veľmi nechcem siliť, ale takúto silnú paličku som ako testujem ani nemala. A nerada by som to prešvihla, lebo ak sa nezadarí, tak kvôli endom. by mi doktor asi nasadil horm.liečbu a tomu by som sa rada vyhla, lebo to by znamenalo min. pol roka stop snaženiu. Tak verím, že to teraz vyjde a že som nebola zbytočne na laparke
Ahojte, som zaciatocnik v testovani, pridavala som sem foto na posudenie, lebo testovacia palicka bola stale slabsia ako kontrolna.. na dalsi den uz len slabla, az zmizla. Ale bola som na folikulometrii a tam mi potvrdila ovulaciu - uz som mala prasknuty folikul a bolo tam zlte teliesko a ovulka vychadzala na ten den slabsej palicky. pytala som sa lekarky na ovu testy a povedala, ze to je tazko zachytit ovu testami, ze to moze prudko vystupat a klesnut, ze je to chvilkova zalezitost a nemusi sa to stihnut otestovat 🙂
@sara34valentina
@denidi
@butterfly333 baby ovu test som mala pozitívny v sobotu o 18:00h, o 22:00h už bol slabší, ale háčik je v tom, že posledný sex bol v utorok a odvtedy nič, cez ovu sme boli pohádaný. Včera ma boleli vaječníky a test už slabol. Asi s toho tento cyklus nič nebude, že? Som s toho veľmi sklamaná ☹. Môžem od dnes rátať DPO, aby som aspoň vedela kedy dojde mrcha?
@evangelina0 Presne ako pises lebo mne sa zda že az ked je pozitívny najsilnejšia prvá ako kontrolná potom ked už zoslabne na úplne nevidno prvú čiarku negatívnu by som už povazovala ze sa spustí vajíčko cca o 12/24h u mna to bude podľa mna takto fungovať...Ale každá to ma ináč závisí kedy praskne 😀...A mi zase včera nič hoci som chcela len už som sa necítila neskor dobre bo ma skoli ta hlúpa choroba ach a pri tom včera najvyššia plodnost bola hmmm nevadí ešte predtým par dní bolo niečo možno daka predsa jediná dorazí k cieľu 😀 a ked nie ideme ďalej...

@lululka22 sranda, lebo pozeram, ze sme na tom podobne. Ja som 34. DC a tiez mam mierne zvysenu teplotu. Poslednu MS som mala 15. decembra. Tehu testy este nechcem robit. Pockam aspon tyzden. Nemas nejake telesne priznaky? Ja mam bolest v podbrusku a stale som smadna. Dufam ze MS nam tak skoro nepride... 😉