icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

michhaela
18. jan 2016

@janulka_1 Dnes 145DC a dnes ráno som našla biely hustý nezapachajuci hlien ja mám tusaka že uz mam ovu po 😀 celé dni 12/13DC som cítila bolesť ľavého vajecnika podla mna vtedy dorastol folik a praskol...No 13DC som nebola celý deň doma a takže nič ani včera nič 😀 jedine že by vydržali toho 12DC bolo tutumutu ale sak nechame sa prekvapiť...Baby veru akurát vždy ta polovička cyklu nikdy nič nemame ja tomu vážne nerozumiem 😀

janulka_1
18. jan 2016

@denidi
@michhaela ďakujem baby za podporu, uvidíme či dnes s toho niečo bude a keď nie, ideme ďalej

michhaela
18. jan 2016

@janulka_1 Bože ze 145 hahaha som sa sekla 15DC som dnes 😀 😀 😀

jaruska18
18. jan 2016

Baby vcera som mala na obed pozitivny ovulacny test..aj ma pobolievalo spodok brucha ako pocas ms..navecer uz prestalo. A ovulacny test uz bol bledy..tak dnes bude ovulacia? 🙂

janulka_1
18. jan 2016

@michhaela akurát sa smejem na tom, že 145DC 😀. Ja som mala 91DC (pod vplyvom hormónov) ale 145 ešte nie 😀. Ak ste mali deň, dva pred pozitívnym ovu sex tak to ti vydržia spremie, ale ja som mala 4/5 dní pred pozitívnym

vajicko0210
18. jan 2016

@dejna20 ďakujem ti 🙂 bola by som inak šťastná,boze ani neviem čo od radosti by som urobila a to nehovorím o mužovi,ten by asi pil az do pôrodu 😀 😀 😀

michhaela
18. jan 2016

@jaruska18 Presne sa neda povedat ale snažiť sa treba hned po pozitívnom testu ja som vyskusala jeden jediný test ovu na 10DC bol pozitívny a na 12DC som tiež vyskusala bol negatívny vtedy sme dali...Ja to už necham na náhodu lebo nie vždy sa da trafiť LH sa zvýši veľmi rýchlo ale následne klesne dole už test ukáže negatívny a vtedy by malo spustiť ale treba počítať od pozitívneho cca 12/24/ ba aj 72h že ovula prebehne...Bazalnou teplotou zitiš či ovulka prebehla...Ale to,treba merat,dlhšie ja,to nemeram,raz,som,skúšala a aj,tak mi teplota skalala jak jojo 😀

jaruska18
18. jan 2016

@michhaela ani ja nemeram bazalnu :D presne ako hovoris ty skakalo to jak jojo..nedalo sa z toho vyznat 🙂 no ja som mala na 10 dc pozitivny poobede..potom vecer negativne testy a vcera 11dc znovu pozitivny 🙂 tak tomu nechapeem...len nepozorujem ziadny plodny hlien.dufam ze to beni ziadny problem 🙂

baska1
18. jan 2016

Baby zostali mi na predaj ovu testy,mam ich v bazare,ak by bol zaujem😊

michhaela
18. jan 2016

@jaruska18 Hlien neries ja som ho nemala od 1DC az teraz 15DC co je hlien biely hustý nezapachajuci vtedy už vraj neprejdu spermie čiže si aj myslím že ovu aj skoncila 😀

jaruska18
18. jan 2016

@michhaela ja som mala cca do 7 dc..a potom uz nic 🙂 uvidime o 2 tyzdne co ukaze test 🙂

kakatulik
18. jan 2016

No ja nedam na BT dopustit.Treba ale merat vaginalne,alebo rectalne.Tento cyklus mam ukazkovy. Ako som prepoklala ovulka bola vcera. Vcera BT 36,3 dnes 36,8. Uplne krasne. Ine mesiace to stupa pomalsie.

janulka_1
18. jan 2016

@kakatulik takže čakáme spolu čo bude 🙂. Ja mrchu, ty //

michhaela
18. jan 2016

@janulka_1 Vrrr mysli pozitívne chces po zadku ze čakáš "mrchu"=čo ked budu fakt dve //...
@kakatulik Držím palce silno nech to vyjde mi sme včera predsa nemali nič už som sa necítila bohvieako ako 😀 tak jedine ze z 12DC daka dorazila ku cieľu 😀

michhaela
18. jan 2016

@jaruska18 Kolky si dnes DC?

janulka_1
18. jan 2016

@michhaela dobre mamy už som ticho 😀. Ale aj tak tomu moc neverím 😎 , nechám sa radšej prekvapiť

kakatulik
18. jan 2016

@michhaela nooo ja tomu tiez moc neverim,lebo od pozit do dnes rana nebolo nic,takze tak,ale ratala som s tym 🙂

kakatulik
18. jan 2016

@janulka_1 cakame spolu na to iste 😉

jaruska18
18. jan 2016

@michhaela dnes 12 dc..snazili sme sa na 9dc 10dc 11dc a dnes to este poistime 🙂 tu je aj fotka testov 🙂 posledny je vcerajsi na obed.potom uz boli slabsie. Tie 4 nad nim su z 10 dc a 2 z deviateho dc 🙂

michhaela
18. jan 2016

@jaruska18 pocuj co ak ten posledný je pozitívny bo musí byt prva silnejšia ako kontrolná a vtedy sa považuje za pozitívne tie zvyšné dozadu su slabe tie prve...

janulka_1
18. jan 2016

@michhaela aj mne sa zdá najpozitívnješí ten posledný

janulka_1
18. jan 2016

@jaruska18 aj mne sa zdá najpozitívnješí ten posledný

michhaela
18. jan 2016

@jaruska18 a ešte dalsia možnosť že uz si c tehu uvidíme zajtra ked spravis opat ovu testik...😀 bodaj by to vyšlo 🙂

jaruska18
18. jan 2016

@michhaela
@janulka_1 dnes poobede spravim 🙂 no mne vysiel lozitivny 10 dc poobede potom becer negativny a vcera 11 dc mi vydiel zase pozitivny 🙂 tu je fotka 10 dc..a z 11 je na tej predtym posledny test 🙂

kakatulik
18. jan 2016

@michhaela jaruska18 je prave po ovulke,tak este nemoze byt test pozitivny....skor si myslim,ze sa mohli uvolnit dva foliky s minmalnym casovym oneskorenim ako to tu uz lauritka predpokladala..... 🙂

janulka_1
18. jan 2016

@kakatulik to je dosť možné

janulka_1
18. jan 2016

@kakatulik
@michhaela
@denidi
inak baby študovala som ten môj ovu test a nieje úplne pozitívny. Môže sa stať, že bude ešte pozitívny? Alebo som len nevystihla úplny vrchol?

jaruska18
18. jan 2016

@kakatulik myslis ze to mohli byt 2 foliky? Nejde mi to vsetko do hlavy 🙂 lebo nikdy som obu nemala a teraz pozitivny test potom vecer negativne a na druhy den zase pozitivny 🙂

michhaela
18. jan 2016

@kakatulik tiež som myslela že by spustilo druhý folik všetko JE možné 😉

kakatulik
18. jan 2016

@jaruska18 je to mozne,ved ako inak sa mozu splodit dvojvajecne dvojcata?... .....ved prave sa to stava cast aj vtedy ked rapluju hormony a nahodou je ovulka tak to tie vajecniky dohanaju. 🙂