Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby vcera som mala na obed pozitivny ovulacny test..aj ma pobolievalo spodok brucha ako pocas ms..navecer uz prestalo. A ovulacny test uz bol bledy..tak dnes bude ovulacia? 🙂
@dejna20 ďakujem ti 🙂 bola by som inak šťastná,boze ani neviem čo od radosti by som urobila a to nehovorím o mužovi,ten by asi pil az do pôrodu 😀 😀 😀
@jaruska18 Presne sa neda povedat ale snažiť sa treba hned po pozitívnom testu ja som vyskusala jeden jediný test ovu na 10DC bol pozitívny a na 12DC som tiež vyskusala bol negatívny vtedy sme dali...Ja to už necham na náhodu lebo nie vždy sa da trafiť LH sa zvýši veľmi rýchlo ale následne klesne dole už test ukáže negatívny a vtedy by malo spustiť ale treba počítať od pozitívneho cca 12/24/ ba aj 72h že ovula prebehne...Bazalnou teplotou zitiš či ovulka prebehla...Ale to,treba merat,dlhšie ja,to nemeram,raz,som,skúšala a aj,tak mi teplota skalala jak jojo 😀
@michhaela ani ja nemeram bazalnu :D presne ako hovoris ty skakalo to jak jojo..nedalo sa z toho vyznat 🙂 no ja som mala na 10 dc pozitivny poobede..potom vecer negativne testy a vcera 11dc znovu pozitivny 🙂 tak tomu nechapeem...len nepozorujem ziadny plodny hlien.dufam ze to beni ziadny problem 🙂
Baby zostali mi na predaj ovu testy,mam ich v bazare,ak by bol zaujem😊
No ja nedam na BT dopustit.Treba ale merat vaginalne,alebo rectalne.Tento cyklus mam ukazkovy. Ako som prepoklala ovulka bola vcera. Vcera BT 36,3 dnes 36,8. Uplne krasne. Ine mesiace to stupa pomalsie.

@janulka_1 Dnes 145DC a dnes ráno som našla biely hustý nezapachajuci hlien ja mám tusaka že uz mam ovu po 😀 celé dni 12/13DC som cítila bolesť ľavého vajecnika podla mna vtedy dorastol folik a praskol...No 13DC som nebola celý deň doma a takže nič ani včera nič 😀 jedine že by vydržali toho 12DC bolo tutumutu ale sak nechame sa prekvapiť...Baby veru akurát vždy ta polovička cyklu nikdy nič nemame ja tomu vážne nerozumiem 😀