icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
18. jan 2016

@janulka_1 a kde je ten kontroverzny ovu test?
Mozne su obe varianty co uvadzas.

jaruska18
18. jan 2016

@kakatulik no som zvedava ze ako dopadne test o 2 tyzdne 🙂 aeste dnes a zajtra by sme mali snazilkovat? 🙂

kakatulik
18. jan 2016

@jaruska18 snazilkovat mozete stale no.stop.....ale ak si chces byt nacistom tak este dnes... 🙂

janulka_1
18. jan 2016

@kakatulik tu 🙂

jaruska18
18. jan 2016

@kakatulik :D uz sa neviem dockat testovania 🙂 ty kedy budes testovat?

sara34valentina
18. jan 2016

@janulka_1 ovulka bola nedela v noci 😉

janulka_1
18. jan 2016

@sara34valentina takže ak dáme dnes tak to ešte možno trafíme?

janulka_1
18. jan 2016

@sara34valentina a dnes je 1DPO?

lauritkatesty
18. jan 2016

@janulka_1 staci az od zajtra pocitat 🙂

kakatulik
18. jan 2016

@janulka_1 ocuvaj ak si myslis,ze to nie je dost pozit,tak este testni a porovnaj,ale ja by som to videla ako vrchol...a z ktorého dna to je?....ked budete dnes toooo,tak sa urcite strafite do plodneho obdobia 😉
Ak je nedelny,tak si tiez myslim ako lauritka,ze od zajtra 1DPO.

sara34valentina
18. jan 2016

@janulka_1 uz nie,ak ste nemali Styk sobotu +nedelu tak uz nie,😳

kakatulik
18. jan 2016

@jaruska18 ja budem moja zlata testovat,az ked budem 30DC a viac.... 😉

sara34valentina
18. jan 2016

@janulka_1 pisala si ze je to test zo sobotu,či? Dnes je už pondelok, mozno este rano bola sanca 6-7hod

janulka_1
18. jan 2016

@lauritkatesty
@kakatulik
@sara34valentina ten pozitívny je zo soboty 18:00h a sobotu som robila ešte jedne o 22:00h a už bol menej pozitívny. Takže ako píše @sara34valentina už nieje šanca aby sme sa trafili ak bude dnes večer tutu

lauritkatesty
18. jan 2016

ja mam odsledovane vacsinou, ze sa mi teplota zvysi az na treti den od pozitivneho testiku..
ako nemusi to byt pravidlo, moze aj na druhy den, ale mne to sedi tak, ze ovulacia je teda od pozitivneho na druhy den.. tu par prikladov mojich cyklov

lauritkatesty
18. jan 2016

šanca moze byt teoreticky este aj v den vystupu teploty.. ale to je take na hrane.. musel by byt sex rano... a kedze nevieme kedy to presne prasklo a aj spermie este potrebuju čas tam dorazit.. tak ja uz beriem ten treti den s rezervou. vzdy je lepšie pred.

kakatulik
18. jan 2016

@janulka_1 ahaaaaa,tak ked sobotny,tak asi mozes fakt dens ratat 1DPO,lebo ako pise saravalentina,ak bola ovulka v nedelu,tak tak uz teraz vajko nezije.Ale mozete kludne dnes v noci este skusit.Kto vie ako je to u teba....
Napr ja som mala v sobotu o 14.tej tiez ako ty poztivny ovu test BT 36,3
V nedelu doobeda uz bola isto ovulka,lebo mi islo vyvalit lavy bok.Dnes to BT potvrdila 36,8. 😀

lauritkatesty
18. jan 2016

@janulka_1 stači aj jeden sexik pocas tych troch dni a moze to klapnut 😝 poznam kočku co dali kvoli malej jednu rychlovku v sprche a otehotnela 😀 v den poz. testu.

janulka_1
18. jan 2016

@lauritkatesty len my sme mali naposledy pred 4/5dňami pred pozitívnym ovu testom a to neverím, že sú až také silné spermie, že dovtedy vydržali. No nič, tak na budúci cyklus to hádam vyjde

janulka_1
18. jan 2016

@kakatulik dnes ak sa už bude dať tak jasné že ideme na to ale to už bude len pre radosť (udobrenie) nie pre "plodenie". Budúci mesiac budem merať aj ja BT

lauritkatesty
18. jan 2016

@janulka_1 tak niekedy aj tak mozu vydrzat.. no uvidis 😉

kakatulik
18. jan 2016

aaaaa neviem kto to tu pisal...myslim ze to bola rybkaaa,ze mali sex este pred pozitivnym ovu testom a aj tak sa strafili,cize ciste teoreticky je medzi menzesom a ovulko pri kratsich cykloch pochcopitelne väcsia canca pred ako po ovulke.

janulka_1
18. jan 2016

@kakatulik
@lauritkatesty no necháme sa prekvapiť. Tak od dnes sa hlásim na 1DPO a rátam 12-14dni. Ďakujem za rady

kakatulik
18. jan 2016

@lauritkatesty mne zvycajne tiez teplota stupa postupne tak tri dni,ale tento mesiac bol vyrznejsie vsetko..vzostup,pokles a aj ovulka,

kakatulik
18. jan 2016

@janulka_1 aj ja dnes 1DPO 😉

janulka_1
18. jan 2016

@kakatulik tak aj tehu testík bude výraznejší 🙂

kakatulik
18. jan 2016

@janulka_1 nooo to neviem,lebo nebolo s kym velmi plodit...mali sme s mm uplne opacne sluzby...to by museli byt ini plavci-maratonci....vytrvalci 😀

lauritkatesty
18. jan 2016

@kakatulik jj, nie vzdy to musi byt rovnake 🙂 kazdy cyklus je taky mensi original 😅

tatiana305
18. jan 2016

Ahojte dievčatá. prosím o pomoc 😒 neviem sa z toho vysomáriť. začala som si robiť OVU testy na 11 DC (skor to neslo a mam aj 30dňový cyklus) na prvom teste však mam silnejšiu tú druhú čiarku, ktorá na druhý deň bola úplne slabá (aj keď som ten prvý robila tiež o 13:00 a snazila sa pred tým nepiť ) a dnes mi vyšla tá čiarka znova silná...tak ja neviem..čo to vlastne znamená??? 😕 😕 ďakujem pekne

moncici67
18. jan 2016

tak som tu mrchu ovu asi prepasla :D aj ked neviem kedy ani ako 😀