Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 ovulka bola nedela v noci 😉
@sara34valentina takže ak dáme dnes tak to ešte možno trafíme?
@sara34valentina a dnes je 1DPO?
@janulka_1 staci az od zajtra pocitat 🙂
@janulka_1 uz nie,ak ste nemali Styk sobotu +nedelu tak uz nie,😳
@janulka_1 pisala si ze je to test zo sobotu,či? Dnes je už pondelok, mozno este rano bola sanca 6-7hod
@lauritkatesty
@kakatulik
@sara34valentina ten pozitívny je zo soboty 18:00h a sobotu som robila ešte jedne o 22:00h a už bol menej pozitívny. Takže ako píše @sara34valentina už nieje šanca aby sme sa trafili ak bude dnes večer tutu
šanca moze byt teoreticky este aj v den vystupu teploty.. ale to je take na hrane.. musel by byt sex rano... a kedze nevieme kedy to presne prasklo a aj spermie este potrebuju čas tam dorazit.. tak ja uz beriem ten treti den s rezervou. vzdy je lepšie pred.
@janulka_1 ahaaaaa,tak ked sobotny,tak asi mozes fakt dens ratat 1DPO,lebo ako pise saravalentina,ak bola ovulka v nedelu,tak tak uz teraz vajko nezije.Ale mozete kludne dnes v noci este skusit.Kto vie ako je to u teba....
Napr ja som mala v sobotu o 14.tej tiez ako ty poztivny ovu test BT 36,3
V nedelu doobeda uz bola isto ovulka,lebo mi islo vyvalit lavy bok.Dnes to BT potvrdila 36,8. 😀
@janulka_1 stači aj jeden sexik pocas tych troch dni a moze to klapnut 😝 poznam kočku co dali kvoli malej jednu rychlovku v sprche a otehotnela 😀 v den poz. testu.
@lauritkatesty len my sme mali naposledy pred 4/5dňami pred pozitívnym ovu testom a to neverím, že sú až také silné spermie, že dovtedy vydržali. No nič, tak na budúci cyklus to hádam vyjde
@janulka_1 tak niekedy aj tak mozu vydrzat.. no uvidis 😉
aaaaa neviem kto to tu pisal...myslim ze to bola rybkaaa,ze mali sex este pred pozitivnym ovu testom a aj tak sa strafili,cize ciste teoreticky je medzi menzesom a ovulko pri kratsich cykloch pochcopitelne väcsia canca pred ako po ovulke.
@kakatulik
@lauritkatesty no necháme sa prekvapiť. Tak od dnes sa hlásim na 1DPO a rátam 12-14dni. Ďakujem za rady
@lauritkatesty mne zvycajne tiez teplota stupa postupne tak tri dni,ale tento mesiac bol vyrznejsie vsetko..vzostup,pokles a aj ovulka,
@kakatulik jj, nie vzdy to musi byt rovnake 🙂 kazdy cyklus je taky mensi original 😅
Ahojte dievčatá. prosím o pomoc 😒 neviem sa z toho vysomáriť. začala som si robiť OVU testy na 11 DC (skor to neslo a mam aj 30dňový cyklus) na prvom teste však mam silnejšiu tú druhú čiarku, ktorá na druhý deň bola úplne slabá (aj keď som ten prvý robila tiež o 13:00 a snazila sa pred tým nepiť ) a dnes mi vyšla tá čiarka znova silná...tak ja neviem..čo to vlastne znamená??? 😕 😕 ďakujem pekne

@janulka_1 a kde je ten kontroverzny ovu test?
Mozne su obe varianty co uvadzas.