Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 pisala si ze je to test zo sobotu,či? Dnes je už pondelok, mozno este rano bola sanca 6-7hod
@lauritkatesty
@kakatulik
@sara34valentina ten pozitívny je zo soboty 18:00h a sobotu som robila ešte jedne o 22:00h a už bol menej pozitívny. Takže ako píše @sara34valentina už nieje šanca aby sme sa trafili ak bude dnes večer tutu
šanca moze byt teoreticky este aj v den vystupu teploty.. ale to je take na hrane.. musel by byt sex rano... a kedze nevieme kedy to presne prasklo a aj spermie este potrebuju čas tam dorazit.. tak ja uz beriem ten treti den s rezervou. vzdy je lepšie pred.
@janulka_1 ahaaaaa,tak ked sobotny,tak asi mozes fakt dens ratat 1DPO,lebo ako pise saravalentina,ak bola ovulka v nedelu,tak tak uz teraz vajko nezije.Ale mozete kludne dnes v noci este skusit.Kto vie ako je to u teba....
Napr ja som mala v sobotu o 14.tej tiez ako ty poztivny ovu test BT 36,3
V nedelu doobeda uz bola isto ovulka,lebo mi islo vyvalit lavy bok.Dnes to BT potvrdila 36,8. 😀
@janulka_1 stači aj jeden sexik pocas tych troch dni a moze to klapnut 😝 poznam kočku co dali kvoli malej jednu rychlovku v sprche a otehotnela 😀 v den poz. testu.
@lauritkatesty len my sme mali naposledy pred 4/5dňami pred pozitívnym ovu testom a to neverím, že sú až také silné spermie, že dovtedy vydržali. No nič, tak na budúci cyklus to hádam vyjde
aaaaa neviem kto to tu pisal...myslim ze to bola rybkaaa,ze mali sex este pred pozitivnym ovu testom a aj tak sa strafili,cize ciste teoreticky je medzi menzesom a ovulko pri kratsich cykloch pochcopitelne väcsia canca pred ako po ovulke.
@kakatulik
@lauritkatesty no necháme sa prekvapiť. Tak od dnes sa hlásim na 1DPO a rátam 12-14dni. Ďakujem za rady
@lauritkatesty mne zvycajne tiez teplota stupa postupne tak tri dni,ale tento mesiac bol vyrznejsie vsetko..vzostup,pokles a aj ovulka,
@kakatulik jj, nie vzdy to musi byt rovnake 🙂 kazdy cyklus je taky mensi original 😅
Ahojte dievčatá. prosím o pomoc 😒 neviem sa z toho vysomáriť. začala som si robiť OVU testy na 11 DC (skor to neslo a mam aj 30dňový cyklus) na prvom teste však mam silnejšiu tú druhú čiarku, ktorá na druhý deň bola úplne slabá (aj keď som ten prvý robila tiež o 13:00 a snazila sa pred tým nepiť ) a dnes mi vyšla tá čiarka znova silná...tak ja neviem..čo to vlastne znamená??? 😕 😕 ďakujem pekne

@janulka_1 a kde je ten kontroverzny ovu test?
Mozne su obe varianty co uvadzas.