icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

michhaela
19. jan 2016

@eva2809 ahoj moja dlho si tu nebola dnes som 16DC...Kamoska "mrcha" by ma mala nastivit cca 29-31.1. 🙂 😀

@janulka_1 Pls musím ju tesne predtým uraziť aby neprišla aj 9mesiacov môže byť kľudne urazena 😀 Sak toto s prepáčením serem každý príznak lebo ked už ma bolí chlp tak sa cítim tehotno a hovno stoho 😀 😀 😀

denidi
19. jan 2016

jaaj dievcence ja hlasim,ze tento mesiac zasa nic,uz sa zacinam ruzoviet,no co uz,ale verim,ze dalsi mesiac to dame,zajtra,alebo pozajtra idem na ten hormonalny profil,tak budem zasa vediet nieco viac,uvidime ake budu vysledky a ak pojde vsetko podla planu,tak najblizsia ovulka vychadza na moje narodky a snad dostanem darecek 🙂 a splodime miminko

michhaela
19. jan 2016

@denidi joj,to ma mrzi ale pokial sa ešte nepustila krv nadej je stále môže sa uhniezdovat este 😉

janulka_1
19. jan 2016

@denidi dostala si normálnu mrchu, či len špiníš?

denidi
19. jan 2016

@michhaela
@janulka_1 je tozatial take cudne,take ruzovohlienove,ale ja myslim,ze uz sa to dnes uplne pusti,lebo test bol rano biely a som 14dpo,takze ach jaaj,nuz na den presne ako vzdy 😒

moncici67
19. jan 2016

@zuzannaaa hej budem testovat viac krat v ten den dalsi cyklus si to vymaknem 🙂

janulka_1
19. jan 2016

@denidi nezúfaj ešte kým si nedostala normálnu mrchu

denidi
19. jan 2016

@janulka_1 dakujem🙂 ale pomalicky sa s tym zmierujem,ale ste take zlate,som rada,ze som tu s vami a aj tak to dame

dejna20
19. jan 2016

@michhaela vies co ja byvam chora od oktobra do marca aspon 5 krat. Myslim take 3-4dnove sople chripky. Ale pri prvom tehu (otehotnela som v oktobri, v juli sa narodil) som nebola chora cele tehu 😂😂😂
Mozno fakt priznak 😜

dejna20
19. jan 2016

@denidi merias aj bt?

Baby ja tento mesiac idem pit alchemilku, nasla som aj temu sojove ivaflavonidy tak aj to dam. Beriem b6 a kyselinu. Idem merat bt a testovat a este aj gynovi. Ked to nevide dalsi mesiac necham len tu kyselinu a alchemilku prvych 10dni a nic nemeram, neriesim. Uvidim ci lepsie zabere plne nasadenie alebo ignore mode 😀😀😀

denidi
19. jan 2016

@janulka_1 vzdy,ked pride ms,kazda jedna citime smutok,dokonca az psychicku bolest,ak sa to da tak nazvat,doslova rezignacia,ale je uzasne,ze sa znova pozbierame a ideme dalej,zakazdym si poviem,bud vdacna,ze ms vlastne mas a chodi na den presne,co by za to kolke dali,ja som sa na ten hpvobjednala viac menej sama,zavolala som sestricke a povedala som,ze dr to odporucil,aj ked nie celkom,ale ked sa nevedia tri roky rozhybat,tak ich pohnem ja a uz ked bude krv zobrata,hadam ma nezozerie🙂

janulka_1
19. jan 2016

@denidi to fakt si si sama naordinovala hp? Ja s teba odpadnem 😀 😀 som zvedavá ako sa bude tváriť gyn 😀

michhaela
19. jan 2016

@denidi ako si napisala presne to isté pocitujem smútok a až to bolí veľmi že prečo už nemôže osud dopriať :'( ale jedine ísť ďalej ach a ja tiež pojdem vo februári za gyndosom a poviem mu ze nič a stále nič a velmi som zvedava ako sa k tomu postaví a začne snad riešiť a pomôcť..Ak nie pytam kartu bay bay hladam ďalšieho...Nebudem strácať moj drahocenný čas....

michhaela
19. jan 2016

@dejna20 No nechame sa prekvapiť čo to bolo za skolenie choroby 😀 ale radšej pocitam s mrchou aby som nebola opäť moc sklamaná...

denidi
19. jan 2016

@dejna20 meriam aj bt a dnes este vysoko 37,1 ale na mna to nie celkom plati,vsimla som si,ze mne klesne,az ked pride ms. Babule,ked idem nacten hp asi by som nemala nic uzivat ,ci?
@janulka_1

denidi
19. jan 2016

@janulka_1 hej on este v maji povedal,ze ked do noveho roku nic,tak uz cosi poriesime,bola som sice tehu,ale bolo to mmt,tak som si povedala,ze to trosku posurim,podla mna by mi to aj tak robil,tak naco cakat dalsi mesiac 🙂

janulka_1
19. jan 2016

@denidi podľa by si nemala nič brať aby ti to neskreslilo výsledky. Som zvedavá ako ti to vyjde

denidi
19. jan 2016

@michhaela ja som pred dva a pol rokmi odisla od byvalej gyn. lebo ked som jej povefala,ze sa nam nedari,kukla na mna a hovori- a co ja s tym? musite sa viac snazit... No a dost ma prsia bolievaju,tak som jej to spomenula a ona na to- nech vam ich tolko nestiska 😀 teraz sa uz aj pousmejem nad tym,ale veru ma tym zasocila vtedy

denidi
19. jan 2016

@janulka_1 fuu tak to som zvedava aj ja,snad sa pohnem p krocik dalej🙂

janulka_1
19. jan 2016

@denidi to bola aká .... Takto aby sa správala jedna gyn? Však to je jedine tak zakomplexovaná trubka 😠

michhaela
19. jan 2016

@denidi
@janulka_1 Ja už mam druheho gyn prva tapa mi v 22r nutila brat antikoncepciu a ja že nechcem lebo mi to nerobilo dobre komplikácie som mala zavraty na zvracanie a iné...Ona truba mi vykricala že "Ked dôjdem tehotná /22r som mala / ze mi strelí facku" kukam že to čo ma znamenat veď som už dospelá je moja vec kedy otehotniem hned som pýtala kartu a ešte mi ju tak hodila jak psovi ..Zobrala kartu odišla bez rozlucenia ináč by som jej vysklbala všetky vlasy 😀

denidi
19. jan 2016

@janulka_1 stara dievka :- D

denidi
19. jan 2016

@michhaela aaach jaaaj,chlapi gynekologovia su citlivejsi,ako zeny,aspom z mojej skusenosti

michhaela
19. jan 2016

@denidi V tomto máš pravdu teraz mám chlapa...A su iny ale este ohľadom tehu sme neriešili teraz budem musieť ked nič a nic nechodí...

denidi
19. jan 2016

@janulka_1
@michhaela a este jedna pikoska,ked som jej povedala,ze mam malo hlienu,ci to neni problem,ona na to ze dajte sivdlhsiu predohru,by som tieto jej komentare mohla poslat do kocurkova,tak viac som sa jej nic ani nepytala,sak som si pripadala jak tapnuta

janulka_1
19. jan 2016

@denidi
@michhaela potom si človek myslí, že je debil keď doktor takto odpovedá. Ja mám zas opačný názor. Doteraz som mala muža a teraz mám ženu ale tá robí všetko možné aby mi pomohla. Ten pred tým domňa len lieky pchal a bol slizký ako had

dejna20
19. jan 2016

@denidi
@michhaela
Kokso 😖 to kde take gyny ste nasli 😤
Miska a kolky pokus vam nevyslo? Ja idem gynovi 1.2. Nevyslo 4 pokus, zaokruhlim nahor na 6 😂 nech riesi.
Ale moj bude, on je zlaty. A ja mam nad 30, tskze pol roka bude stacit. Chcem aspon folikulometriu ci mam ovu

denidi
19. jan 2016

@dejna20 jasne chod,ja som kolivtej mojej byvalej gyn bola taka znechutena,ze sa snazime vyse tri roky a stale bez babatka,no idem ntvrdo na to,ked budu aj po usiach chodit,uz sa to musi riesit

dejna20
19. jan 2016

@janulka_1 ja som mala prve dve zeny a teraz mam chlapa. Prva zena bola ok ale sme sa prestahovali, druha bola uz stara. Ako povaha ok ale znalosti mi uz prisli predpotopne. Teraz mam mladeho chlapa aj som unho rodila a som s nim spokojna, len je troska drahsi...

michhaela
19. jan 2016

@dejna20 Vo februári to bude 6cyklus a tiež idem tam ked mi fakt dôjdu kramy a nacasujem si akurát tak či mi tiež nemôže robiť folikumetriu...A ked mi nepomôžu do leta dame sa obaja komplet vyšetriť či už mam očakávať doživotné kramy..Len stále tomu dávame nádej....