Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
jaaj dievcence ja hlasim,ze tento mesiac zasa nic,uz sa zacinam ruzoviet,no co uz,ale verim,ze dalsi mesiac to dame,zajtra,alebo pozajtra idem na ten hormonalny profil,tak budem zasa vediet nieco viac,uvidime ake budu vysledky a ak pojde vsetko podla planu,tak najblizsia ovulka vychadza na moje narodky a snad dostanem darecek 🙂 a splodime miminko
@denidi merias aj bt?
Baby ja tento mesiac idem pit alchemilku, nasla som aj temu sojove ivaflavonidy tak aj to dam. Beriem b6 a kyselinu. Idem merat bt a testovat a este aj gynovi. Ked to nevide dalsi mesiac necham len tu kyselinu a alchemilku prvych 10dni a nic nemeram, neriesim. Uvidim ci lepsie zabere plne nasadenie alebo ignore mode 😀😀😀
@janulka_1 vzdy,ked pride ms,kazda jedna citime smutok,dokonca az psychicku bolest,ak sa to da tak nazvat,doslova rezignacia,ale je uzasne,ze sa znova pozbierame a ideme dalej,zakazdym si poviem,bud vdacna,ze ms vlastne mas a chodi na den presne,co by za to kolke dali,ja som sa na ten hpvobjednala viac menej sama,zavolala som sestricke a povedala som,ze dr to odporucil,aj ked nie celkom,ale ked sa nevedia tri roky rozhybat,tak ich pohnem ja a uz ked bude krv zobrata,hadam ma nezozerie🙂
@denidi ako si napisala presne to isté pocitujem smútok a až to bolí veľmi že prečo už nemôže osud dopriať :'( ale jedine ísť ďalej ach a ja tiež pojdem vo februári za gyndosom a poviem mu ze nič a stále nič a velmi som zvedava ako sa k tomu postaví a začne snad riešiť a pomôcť..Ak nie pytam kartu bay bay hladam ďalšieho...Nebudem strácať moj drahocenný čas....
@michhaela ja som pred dva a pol rokmi odisla od byvalej gyn. lebo ked som jej povefala,ze sa nam nedari,kukla na mna a hovori- a co ja s tym? musite sa viac snazit... No a dost ma prsia bolievaju,tak som jej to spomenula a ona na to- nech vam ich tolko nestiska 😀 teraz sa uz aj pousmejem nad tym,ale veru ma tym zasocila vtedy
@denidi
@janulka_1 Ja už mam druheho gyn prva tapa mi v 22r nutila brat antikoncepciu a ja že nechcem lebo mi to nerobilo dobre komplikácie som mala zavraty na zvracanie a iné...Ona truba mi vykricala že "Ked dôjdem tehotná /22r som mala / ze mi strelí facku" kukam že to čo ma znamenat veď som už dospelá je moja vec kedy otehotniem hned som pýtala kartu a ešte mi ju tak hodila jak psovi ..Zobrala kartu odišla bez rozlucenia ináč by som jej vysklbala všetky vlasy 😀

@eva2809 ahoj moja dlho si tu nebola dnes som 16DC...Kamoska "mrcha" by ma mala nastivit cca 29-31.1. 🙂 😀
@janulka_1 Pls musím ju tesne predtým uraziť aby neprišla aj 9mesiacov môže byť kľudne urazena 😀 Sak toto s prepáčením serem každý príznak lebo ked už ma bolí chlp tak sa cítim tehotno a hovno stoho 😀 😀 😀