icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

senselinka
19. jan 2016

@dejna20 aj ja som kojila este do polky novembra 😀
Ale krasne ovu testiky mam uz od septembra... Aj teplota mi potvrdzuje ovu, takze ak, tak budem hladat problem inde 😖
Alebo nebude ziadny, lebo bude pozitivny testik 💕

dejna20
19. jan 2016

@michhaela robim ovu testy. Byvaju pozitivne. Ale tak moze byt ovulacia ale napr to vajco moze byt male a pod. A testy ovu mozu byt falosne pozitivne aj ked mas pco. Tak nech ma kukne proste

dejna20
19. jan 2016

@senselinka no ja mam tiez poz ovu testy. Tento mes pridam aj teplotu. A ty riesis aj daco s dokim?

majuskabobi
19. jan 2016

@korytnacka1981 skusim este vecer?Ten fialovy test ukazuje rovnaku ciarku uz 2.den,
Testy z vrchu od 9dc, 14dc testy o 12.00 a 18.00, dnes som 15dc 🙂

majuskabobi
19. jan 2016
senselinka
19. jan 2016

@dejna20 zatial nie, snazime sa pol roka... Este som teraz objednala vela vitaminov, ak nevyjde tento cyklus, ide mm na spermio a ak nic ani dalsi, tak pojdeme rovno do CAR, chodili sme tam aj kvoli dcere, takze ja rovno obchadzam moju Dr.a idem tam

senselinka
19. jan 2016

@majuskabobi testy su este slabucke, zbytocne testujes 2x denne

majuskabobi
19. jan 2016

@senselinka tie fialove su cinske tal im veľmi neverim,preto tolko testov 🙂 inac zvyknem mat ovulaciu 13-14dc,ale brala som antivorotika,asi sa to cele posunulo ☹

korytnacka1981
19. jan 2016

@majuskabobi a normalne mas kedy ovulaciu? kolko dc? su este slabucke, najsilnejsi je ten 6. zhora

majuskabobi
19. jan 2016
korytnacka1981
19. jan 2016

asi si ten vrchol nezachytila na 14 dc, ked je ten 6. test robeny 14 dc ?

dejna20
19. jan 2016

@senselinka aha a dcera je cez umele ci ako? Nedosli ti na dovod preco si tolkokrat potratila? Co vsetko budes brat? (Vitaminy)

zuzannaaa
19. jan 2016

@lauritkatesty ... Mam pocit ze blednu . vajecnik citim od vcera vecera Ale test netmavne zaujimave .... Ci ma este prekvapiy🙂

eva2809
19. jan 2016

@denidi tak to si ma pobavila.fakt "uzasna" doktorka..

lauritkatesty
19. jan 2016

@zuzannaaa ahoj, testy vobec nemusia kontinualne tmavnut. 😉
moze zase zo dna na den vyskočit

zuzannaaa
19. jan 2016

@lauritkatesty take nieco som este nemala preto nechapem ked tmavol tak tmavol.... Hmmm este spravym. Vecer a rano a ked nie tak uz neviem ... A ty ako aj ty by si mala mat ci ?

zabulka1
19. jan 2016

Dievcata viete mi poradiť nikdy predtym som nerobila ovu test a trochu sa v tom nevyznam,robila som si test od 11.1. silna clarka je 13.1. na dalsi den už bola clarka slabšia takze oči bola toho 13.1.Mi sme skúšali dva dní predtym.Kedy je najlepsie robit dnes som bola aj u gyn.povedal ze by sme mali robit den pred ovu ,ktory den to teda je.dakujem za pomoc už da snažíme 5mesiacov a stale nic

lauritkatesty
19. jan 2016

@zuzannaaa no ja skusam tiez kazdy den, ale zatila len slabučka druha.. 😕 zase sa mi to oneskori sakra.

lauritkatesty
19. jan 2016

@zabulka1 ja nevidim nic na tej fotke ? 😨

zabulka1
19. jan 2016

sksimeste raz cez pocitac neviempreco z mobil mi to takto poslalo

kakatulik
19. jan 2016

@zabulka1 nooo neviem co na to povie lauritka 😉 ,ale podla mna bol vrchol 13.1.,cize ovulka 14.-15.1. 🙂

zabulka1
19. jan 2016

mate niekto skusenosti s alchemilka cajom ,pomaha to.Kedz sa ma zacat uzivat, chcela by som skusit

lauritkatesty
19. jan 2016

suhlasim , toho 13.1 bol vrchol LH? cize ovulacia 14-15.1

zabulka1
19. jan 2016

@kakatulik takze to mam chapat ze ovulacia je az ked slabne ta ciarka?Ja som myslela ze ked je najsilnejsia, 15.1. sme tiez skusali.Este jedna otazka vydel by gyn.na ultrazvuku nieco dnes keby som bola tehu?

lauritkatesty
19. jan 2016

@zabulka1 ovulacia nie je v den pozitivneho testu, pozitivny len ukaze vrchol LH, ktore prudko stupne cca 48 hodin pred ovulkou... aby to clovek este stihal 😉
ovulacia je bud na dalsi den alebo na druhy den od pozitivneho testu.

kakatulik
19. jan 2016

@zabulka1 ahoj,podla mna je este velmi skoro aby nieco videl ak si otehotnela pocas tej ovulky 14-15.1....to by si bola dnes iba 4DPO a to je fakt skoro.
Ja osobne mam s Alchemilkou len tie najlepsie skusenosti.Teraz som ju sice vysadila,lebo chcem trosku detoxikovat.Vraj sa ma pit iba do ovulacie a potom si dat pauzu ak by si nahodou otehotnela,tak vraj sposobuje stahy maternice.
No veru s tymi ovu testikmi je to tak,ze ked je ciarka najsilnejsia,tak je vrcholna hladina LH hormonu, ktory sposobuje dozrievanie folikulu.Potom praskne a hladina klesa...uloha bola splnena.Keby si merala bazalnu teplotu BH,tak by si si to spätne potvrdila.
Ked ste mali sex 15.1.,tak ste mohli teoreticky ovulku stihnut,ale aj prepast.....preto je dobre sexikovat uz v den pozitívneho testu.

lauritkatesty
19. jan 2016

pre ilustraciu obrazok.

kakatulik
19. jan 2016

Babeny...otazka uplne od veci 😎 , ale ma tu z vas niekto skusenosti s detoxikáciou s Aloe Vera?...viem viem.Extistuju viacere tamy,ale uz nemam cas tolko citat,preto by ma zaujimalo,ako sa to ma uzivat na zaciatku atd.Davkovanie myslim....Dakujem za pochopenie 😔

zabulka1
19. jan 2016

dievcata takze konecne to chapem nase snazilkovanie 11 a 12 bolo skoro mozno toho 15.1. ja mam 27 dnovy cyklus na buduci mesiac budem vediet kedy mame robit a skusim aj ten caj,ten ho mam zacat brat od zaciatku menzesu az do ovu?

kakatulik
19. jan 2016

@zabulka1 ano od 1DC do 14DC pit alchemilku.

No vies coooo toho 11.1.mozno bolo skoro,ale nemuselo.Uz tu pisali dievcata,ze mali sex niekolko dni pred poz.ovu testom a napriek tomu otehu.... 😀 ...zalezi od zdatnosti plavcov tvojho manzela 😀 ...a samozrejme iných okolnosti medzi nebom a zemou. 😀