icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zabka1987
19. jan 2016

@miska_hryzka no a dodrzala si cas kedy ich robit a aj nepit taky cas pred tym? lebo divne, ze neukazali

kakatulik
19. jan 2016

@miska_hryzka tak ti odporucam si kupit tu od lauritkatesty,alebo korytnacka81 a este vyskusat.
Mne to nejde do kopy s tou teplotou...a hlavne musi byt moc koncentrovany...nie velmi zriedeny.

miska_hryzka
19. jan 2016

@zabka1987
@kakatulik dodrzala som všetko robený počas dňa min. 2 hodiny predtým som nepila, hygiena tiež dodržaná. Teplota a hlien pekne ukázali ovuláciu. Ja mám 35 dňový cyklus a plodné dni vyšli na 16.-20. deň. Teplota počas mesiaca 35,9-36,1 stupňa a na 21. deň teplota stúpla na 36,6 a drží sa stále aj na 25. deň.

lauritkatesty
19. jan 2016

@miska_hryzka a nemala si aspon SKORO silne testy? teda ze ciarky neboli uplne rovnake, ale len malo chybalo ?

miska_hryzka
19. jan 2016

@lauritkatesty jeden ten test značky GS ovultest mi vyšiel tak, že druhá čiarka bola, ale slabá a v návode bolo, že ak je druhá čiarka slabšia, test je negatívny.

dejna20
19. jan 2016

@kakatulik
@denidi
Ja teraz beriem fytosoju 3,4dc 125mg, 5,6dc 150mg a 7dc 175mg
Malo by to mat ucinok ako clostylbegit ale bez vedl ucinkov.

kakatulik
19. jan 2016

@dejna20 a aku znacku,resp od akého vyrobcu?

lauritkatesty
19. jan 2016

@miska_hryzka ano aja viem. ale niekedy clovek nestihne zachytit vrchol,, lenze aspon taka silnejsia by mala byt hmm... 😨 to je fakt čudne ze neukazali

dejna20
19. jan 2016

@kakatulik
http://www.liecik.sk/fytosoja-forte-p6723
Tusim tuto mam ale to je myslim ze jedno.
Ono ked to uzivas len nazaciatku cyklu "v prehnanom" davkovsni tak to ma ine ucinky ako ked beres denne jednu ako zeny v prechode. Tiez som studovala tu vyssie spominanu temu

dudenka
19. jan 2016

Ahojte, neviete co znamena biely riedky vytok?. Som 6. den po ovu. Biely husty mam bezne pred ms. Som myslela ze som ju uz dnes dostala, lebo som citila, ze zo mna cosi ide. No bol to ten riedky vytok uplne bielucky.

miska_hryzka
19. jan 2016

@lauritkatesty uvidíme možno skúsim ďalší mesiac aj testy aj teplotu.

kakatulik
19. jan 2016

@dejna20 DAKUJEM PEKNE 🙂

lululka22
19. jan 2016

@dudenka nemoze tobyt stavicka z muzika po milovani 😉 👍 ako si natom inak z priznakmi ja dnes tusim uz 38DC a ms stale nikde ale ziadne priznaky stale :'( :'( to mavas vzdy tak neskoro ovu???

senselinka
19. jan 2016

Baby, ktore ste mali zaujem:
Vitex jahnaci (zvany aj drmek)
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...

Pakost smradlavy
http://www.predajbylin.sk/pakost_vnat/index.html

biba123123
19. jan 2016

Ahojte. Som tu nova. Chcela by som poradit s ovulacnymi testami. Snazime sa o dietatko uz 6 mesiacov no zatial sa nedari. Dnes som 18 dc. Pozitivny ovulacny test mi vysiel 16 dc. Snazili sme sa od 14 dc do 17 dc. Dnes sme uz nemohli. Myslite ze to staci? Podla vas ovulacia uz prebehla? Mala som aj bolesti v podbrusko hlavne 16-17 dc. Dnes uz iba sem tam citim take pichnutie. Dakujem vam

denidi
19. jan 2016

@dejna20 ano presne tuto mam aj ja,kolky cyklus ju beries? neoodialilo ti to trosku ovulku?

denidi
19. jan 2016

@senselinka dikeska, ja to velmi rada vyskusam 🙂 😉

dejna20
19. jan 2016

@denidi ja som ju brala niekedy v novembri ale o tbl menej. Nij zmeny som si nevsimla. Ale ten cyklus sme sa moc nesnazili cez ovu lebo maly bol chory. Dalsi cyklus som nebrala a teraz idem nato z vyssim uzivanim.

denidi
19. jan 2016

@biba123123 myslim,ze ste sa snazili v spravny cas,no skoda,ze ste to este dnes rano nemohli poistit,ale myslim,ze ste tam toho mali celkom dost,tak uz len cakat na pozitivny tt ,drzim prstiky,aby vam to vyslo 🙂

dudenka
19. jan 2016

@lululka22 ahoj, stavicka nie. Uz par dni sme spolu neboli. Ovu mavam bezne okolo 20 DC. Tento cyklus az 29. DC. Neviem co tak neskoro. Inak som nafuknuta, bolia ma prsia a cely spodok ako keby som uz mala dostat ms. Tak uvidime, lebo chdim castejsie na WC, lebo citim mokro a ms este vdaka Bohu nedosla. Zaujimave ze nemas ziadne priznaky. Ty mas ovulku vzdy tak neskor?

denidi
19. jan 2016

@dejna20 ja som brala tak asko som pisala vyssie a posunulo mi to ovulku o tri dni,nic strasne a mozno to bola nahoda. chcem sa opytat-takze dva dni mas 5toboliek dalsie dva dni po 6 toboliek a piaty den 7 tob. ?

kchan
19. jan 2016

Ahojte baby, ovu testy robím teraz prvý krát a mám pocit že čím viac si toho o nich prečítam- tým menej tomu rozumiem 😮 myslíte že sa ovu blíži? Posledný je robený dnes večer... Ďakujem každej za odpoveď poprípade radu 😊😊

kakatulik
19. jan 2016

@kchan ,tak ano blizi sa hlavne vrchol s nim aj ovu.... 🙂
....skus robit iba jednen druh testov. Aj ja som sa takto zmagorila. 😀

kchan
19. jan 2016

@kakatulik áno áno ten vrchol som myslela mne sa to už pletie 😂

kakatulik
19. jan 2016

@kchan zajtra az pozajtra je to tam

kchan
19. jan 2016

@kakatulik ďakujem za radu 😉

zuzannaaa
19. jan 2016

@kchan ovu este nebol

kakatulik
19. jan 2016

@kchan za malicko 😉

dejna20
20. jan 2016

@denidi ano tak

lululka22
20. jan 2016

@dudenka praveze nemavam preto sa cudujem ze co to je a ze stale nic.. Dnes moja teplota stale 37.0 tak len cakam ze co pride 😀 alebo co nepride! Mam tie cykli od antiko uplne kazdy mesiac ine...