icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

eva2809
22. jan 2016

@denidi supper🙂tak vela stastia.nech mate vsetky vysledky ok.co je to ten ferticent ci ako to je??

kakatulik
22. jan 2016

@denidi fiahhhhh no totoooooo,aj ja by som sa mala necha ceknut....uz sa na to veeeelmi dlhochystam....ako na vsetko 🙂 😔 😝 ...ale aspom tie odbery by sa mi zisli.
No zlata doktorenka...aspom niekto zachranije cest sk zdravotnictva. 😀

denidi
22. jan 2016

@eva2809 no ja to idem este len vsetko pozistovat,nasla som si cislo,zavolala som tam,ako dlho sa cakana vysetrenia,tak som vzala najblizsi termin a nemusim nosit zo sebou nic,iba partnera,urobia mu spm,ja sa urcite opytam na to vysetrenie,neviem,ako sa presne vola,ale zistuje sa pri nom,ci som neni imunna voci partnerovym spermiam,musim si to nastudovat trosku,nech tam nevyzeram,ako blb

denidi
22. jan 2016

@kakatulik fakt skvela doktorka,ale pravda je,ze mna tam tiez casto ona nevidi,ale ustretovost na jednotku 🙂 ale uz ked tam idem tak ma vita zo slovami-no podme,podme pekne vezmeme krvicku,lebo zasa sa dlho neuvidime,pravda moja peknucka 😀 😀 😀

butterfly333
22. jan 2016

@denidi aj ja som tam bola s mm v utorok super doktor aj personál.

denidi
22. jan 2016

@butterfly333 hej hej,veru uz som na teba myslela,ze sa ta musim popytat,ako sa ti tam paciilo a ake mas z toho pocity

butterfly333
22. jan 2016

@eva2809 Ferticent je centrum kde robia umele oplodnenie a všetko okolo toho a IUI,ja som tam bola v pondelok.

butterfly333
22. jan 2016

@denidi Vieš čo všetko super personál aj gyn su v pohode,mne zobrali krv vyšetrili ma mm bol zatial na spermio a má super vysledky takže unas je asi len problem stres atd.Máme teraz nejake veci čo treba riešit tak ked sa to vyrieši tak sa nám zadarí.

denidi
22. jan 2016

@butterfly333 stres ovplyvnuje vela veci,ale presne ako hovoris,ked sa iste veci vyriesia,urcitecsa vam podari,k tom nepochybujem 🙂

denidi
22. jan 2016

@butterfly333 a to IUI vyskusate,alebo tomu nechas este chvilocku cas

kakatulik
22. jan 2016

@butterfly333 no a mozno,ked sa sústredíte na tie ine veci,zadaria sa aj tieto 😉

dudenka
22. jan 2016

@lululka22 skoda, mozno ti ms este nedorazi. Ja som dnes dostala normalnu ms. Takze tiez idem odznova ☹

butterfly333
22. jan 2016

@denidi uvidím čaka nas to stahovanie tak snad sa potom zadari ked budeme konečne sami.
@kakatulik

denidi
22. jan 2016

@butterfly333 tak to bude uplne super 🙂 my sice byvame sami v byte,ale snad nejak v maji by sme mali dokoncit dom,tak tiez sa budeme stahovat do noveho a verim,ze aj maly drobcek k nam pribudne 🙂

michhaela
22. jan 2016

Caute kočky ja zatiaľ nič nepocitujem ale myslím že ze mrcha dojde jak hodinky čo už no...Blíži sa pomaly valentin dať partnerovi/manželovi taký darček joj,to by bolo, ale u mna to asi neplatí /že opäť to zrejme nevyšlo/ 😀 😀 😀

denidi
22. jan 2016

@michhaela nooo mozno prave to,ze nic nepocitujes je fajn a je to tam :- D prave ked su vsetky priznaky na tehu,vecne to nevyjde,kolko si dpo? Ci netestujes tento cyklus

michhaela
22. jan 2016

@denidi Ja som si robila test a že len tak ved biely jak sneh 😀 už mi sibe viem skoro ale musím mojmu prikazat schovať tehu testy som zavisla na nich...Dobre viem že je to skoro a aj tak ocikam to joj 😀 facku potrebujem že mám si počkať na mrchu...Dnes som 19DC cyklus mam 26/27 no tak uvidíme či ale to podľa mňa zena cíti 😀 kedy aj ked to je s prepáčením blbosť...

michhaela
22. jan 2016

@denidi A ovu testy ani bazalnu teplotu nemeram mam stoho pauzu radšej ale na 10DC jediný test som skusila ovu bol pozitívny 😀

kchan
22. jan 2016

Baby tak ja dnes doobeda (prvý obrazok) takto a pred hodkou (druhý obrázok) takto... Ak hento nebol vrchol 🗻 tak potom budem mať asi fakt ten anovulak 😔😔

denidi
22. jan 2016

@kchan no akoby mu este,alebo uz trosilinku chybalo,ale moze to byt len,ze si nezastihla vrchol,takze ak merias bt a bude stupat,tak ovulka bola

dudenka
22. jan 2016

@butterfly333 a na laparku, alebo prefuku si este nebola? Lebo aj ja mam hormonalny profil v poriadku a manzel spermiogram tiez a tiez sa nam nedari... ☹

kchan
22. jan 2016

@denidi bt nemeriam...ale hlien a také divné pichanie vo vaječníku áno...tak ja neviem asi som divná 😀

angela5
22. jan 2016

@kchan skus este zajtra a pozajtra. No snazit sa mozete uz teraz, cim castejsie tym lepsie

butterfly333
22. jan 2016

@dudenka no ja som bola na LSA ešte v roku 1997 a gyn vravel že to stačí že to je len papier pre poistovnu,sme tiež obaja ok tak neviem no najskor by sme chceli skusit IUI.

kikaaa1982
22. jan 2016

Prosim Vas o dalsiu radu. Vcera bol ovu test pozitivny, je fotka v predchadzajzcom prispevku, ale vcera tutu mutu 🙂 nebola. Mame sa este snazit, ci ako to je???? Prosim, poradte mi 🙂

angela5
22. jan 2016

@kikaaa1982 anoooo

denidi
22. jan 2016

@kikaaa1982
no jasne,vcera bol pozitivny ovu test,ale ovulka bude dnes,alebo zajtra,takze urcite sa dnes posnazilkujte a zajtra to este poistite

eva2809
22. jan 2016

@butterfly333 este pre dopnenie mojej slovnej zasoby co je IUI??v tychto veciach sa zatial nevyznam,dufam,ze ani nebudem musiet.a ako si dopadla??robili nejake vysetrenia.som citala ze ste ok obaja...tak to je super sprava

eva2809
22. jan 2016

@denidi vau. A to je kde??asi toho nieje vela na slovensku??ci sa myslim?

dudenka
22. jan 2016

@butterfly333 ano rozumiem, hadam to bude stacit a coskoro sa nam obom zadari 🙂