Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@eva2809 no ja to idem este len vsetko pozistovat,nasla som si cislo,zavolala som tam,ako dlho sa cakana vysetrenia,tak som vzala najblizsi termin a nemusim nosit zo sebou nic,iba partnera,urobia mu spm,ja sa urcite opytam na to vysetrenie,neviem,ako sa presne vola,ale zistuje sa pri nom,ci som neni imunna voci partnerovym spermiam,musim si to nastudovat trosku,nech tam nevyzeram,ako blb
@denidi aj ja som tam bola s mm v utorok super doktor aj personál.
@butterfly333 hej hej,veru uz som na teba myslela,ze sa ta musim popytat,ako sa ti tam paciilo a ake mas z toho pocity
@eva2809 Ferticent je centrum kde robia umele oplodnenie a všetko okolo toho a IUI,ja som tam bola v pondelok.
@denidi Vieš čo všetko super personál aj gyn su v pohode,mne zobrali krv vyšetrili ma mm bol zatial na spermio a má super vysledky takže unas je asi len problem stres atd.Máme teraz nejake veci čo treba riešit tak ked sa to vyrieši tak sa nám zadarí.
@butterfly333 stres ovplyvnuje vela veci,ale presne ako hovoris,ked sa iste veci vyriesia,urcitecsa vam podari,k tom nepochybujem 🙂
@butterfly333 a to IUI vyskusate,alebo tomu nechas este chvilocku cas
@butterfly333 no a mozno,ked sa sústredíte na tie ine veci,zadaria sa aj tieto 😉
@butterfly333 tak to bude uplne super 🙂 my sice byvame sami v byte,ale snad nejak v maji by sme mali dokoncit dom,tak tiez sa budeme stahovat do noveho a verim,ze aj maly drobcek k nam pribudne 🙂
Caute kočky ja zatiaľ nič nepocitujem ale myslím že ze mrcha dojde jak hodinky čo už no...Blíži sa pomaly valentin dať partnerovi/manželovi taký darček joj,to by bolo, ale u mna to asi neplatí /že opäť to zrejme nevyšlo/ 😀 😀 😀
@denidi Ja som si robila test a že len tak ved biely jak sneh 😀 už mi sibe viem skoro ale musím mojmu prikazat schovať tehu testy som zavisla na nich...Dobre viem že je to skoro a aj tak ocikam to joj 😀 facku potrebujem že mám si počkať na mrchu...Dnes som 19DC cyklus mam 26/27 no tak uvidíme či ale to podľa mňa zena cíti 😀 kedy aj ked to je s prepáčením blbosť...
@butterfly333 a na laparku, alebo prefuku si este nebola? Lebo aj ja mam hormonalny profil v poriadku a manzel spermiogram tiez a tiez sa nam nedari... ☹
@dudenka no ja som bola na LSA ešte v roku 1997 a gyn vravel že to stačí že to je len papier pre poistovnu,sme tiež obaja ok tak neviem no najskor by sme chceli skusit IUI.
Prosim Vas o dalsiu radu. Vcera bol ovu test pozitivny, je fotka v predchadzajzcom prispevku, ale vcera tutu mutu 🙂 nebola. Mame sa este snazit, ci ako to je???? Prosim, poradte mi 🙂
@kikaaa1982 anoooo
@kikaaa1982
no jasne,vcera bol pozitivny ovu test,ale ovulka bude dnes,alebo zajtra,takze urcite sa dnes posnazilkujte a zajtra to este poistite
@butterfly333 este pre dopnenie mojej slovnej zasoby co je IUI??v tychto veciach sa zatial nevyznam,dufam,ze ani nebudem musiet.a ako si dopadla??robili nejake vysetrenia.som citala ze ste ok obaja...tak to je super sprava
@butterfly333 ano rozumiem, hadam to bude stacit a coskoro sa nam obom zadari 🙂

@denidi supper🙂tak vela stastia.nech mate vsetky vysledky ok.co je to ten ferticent ci ako to je??