Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@petkovamiruska teploty su nizke a podla hleinu bude asi o par dni aj ovulka.Aj grafik ti tak ukazuje,aj ked meranie v ustach nie je take presne ako keby si merala v konecniku,alebo vaginalne.
@kakatulik to by mi este mala klesnut teplota nizsie? :D lebo ked tak pozeram ja mam dost nizke teploty....nemeriam si dole lebo som si chcela merat cely cyklus 🙂
@petkovamiruska ni nie,to je v phode,je nizka dost.....to nevadi,to su v pohode teploty.Uvidis ake budu potom tie poovulacne. 😉
@kakatulik no ja len dufam,ze aj naozaj ovulujem, pretoze som sa nikdy takto cielene netestovala...
Baby dnes mam vysledky hp a vsetko v poriadku,dvakrat som sa sestricky pytala,ci naozaj,ale viem,ze na hp sa chodi dvakrat aj folikularnu f testuju a aj lutealnu f,no ona mi uz nekazala prist druhykrat,vy ste boli raz,ci dvakrat? Ci ta druha sa testuje,len ked su nejake odchylky v prvej? Hm
@denidi ani ja som nebola dva krát len raz a všetko bolo ok.
@denidi no men vacsinou stale robili 3x,, na zaciatku cyklu, potom okolo 12 dc.. a este cca 22 dc.
logicky, vlasten uvidia podla progesteronu, ci prebieha ovulacia..
lebo na zaciatku este zvyseny nie je.. a dopredu to predsa nemozu vediet.. 😕
@butterfly333
@lauritkatesty ved toto som si aj ja myslela,az v druhej faze vlastne rastie progesteron,tak ci by netrebalo dvakrat vziat krv 😕 ale bud tyzden mam prist,tak sa ho popytama uvidim,co povie,ked nie,zasa sa sama nanominujem,co si nezariadis,same nepride
@butterfly333
@denidi
No super tak je nas tu viac zhavych 😂😂😂
@denidi jj, skus zaujimala by ma odpoved.. lebo mne aj v CAR takto brali krv, ze si musi odsledovat ci ovulujem..
@lauritkatesty a to nestačí ked ovu je potvrdena ovu testom aj BT??može byt aj tak že by nebola ovu?
@butterfly333 ked teplota stupne, a drzi sa, tak ovulka musela byt. test moze byt pozitivny a nemusi to prasknut.. ale to su ojedinele pripady... preto je lepsie kombinovat aj testy aj meranie BT ..
@lauritkatesty zajtra ideme do ferticent,tak si aj tam budu brat krv,no uvidim,co tam povedia,ale tomu mojmu gyn. sa pekne krasne nasackujem 😀
@denidi aj mne brali krv ked som tam bola.
@butterfly333 a to si uz bola po ovulke,ci? aj sono robili? jaaj som zvedava
@dejna20 ja mam presne taketo predovulacne teploty a po ovu 37-37,1
dobre ranko dievcence,no tak moja teplota dnes zasa 36,6 uz 9 dni nemenna,no nechapacka pre mna,ale ved cosi sa z toho hadam vykluje,za chvilu smer ferticent,tesim sa aj mam zmiesane pocity,drzte palcoky 🙂 krasny a uspesny dnik pre vsetky 😉
@denidi
@lauritkatesty
@kakatulik tak konecne mi stupla teplota a aj graf mi uz vyznacil dpo, tesim sa 🙂 a dufam, ze to bude takto pokracovat.
@denidi ano bola som27DC.
Mne dnes klesla teplona na 36,4, v sobotu som mala pozitivny ovu test a dnes je stvrtok a teplota stale dolu, ale na ovu testoch iba slabe ciarky. Vcera aj dnes ma trochu boli podbrusko alebo vajecniky, neviem to velmi identifikovat. Cim dalej, tym viac som z toho zmetena. Uz sa vam to stalo nieco taketo?
@leelloo no je to záhada, ale tým pádom sa ti ovu nepotvrdila. A mala si ovu test testovaciu čiarku silnejšie ako kontrolnú? Lebo aj ja som si na 15DC myslela, že mám pozitívny ovu test ale večer bol už negatívny a držal sa negatívny až do 23DC a potom to bola až ovu a je potvrdená aj teplotou (viď vyššie môj graf). Aké máš dlhé cykly? Skús sa spýtať tu skúsenejších báb
janulka_1 ja mam cykly tak 23-26, max 28 som mala asi raz, mala som v sobotu doobeda na 9DC pozitivny ovu test a do vecera ciarka slabla a teraz je stale rovnako slaba. @lauritkatesty myslis, zeby stale nebola ovu?

ahojte kocky, meriam si teplotu prvy mesiac a zapisujem si to do App, robim si aj ovu testy,ale zatial boli len uplne slabunke...myslite,ze moje teploty su normalne? meriam si vzdy o piatej rano...pondelky a piatky tak vstavam do prace a tak som si nastavila budik na kazdy den...odmeriam a spim dalej...meriam v ustach 🙂 a dnes som mala taky natahovaci hlien...