icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
28. jan 2016

@petkovamiruska táto aplikácia nieje moc dobrá lebo robí priemer z cyklov a nezaujímajú moc tie teploty čo tam zadávame, skús si to hodiť do fertilityfriend, tá ukazuje pekne. A už si mala pozitívny ovu test?

petkovamiruska
28. jan 2016

@janulka_1 ja som sa nikdy tak nemerala uplne na dni...neviem to s istotou, robila som si aj clear blue ovu testy a blikali cize vysoka pravdepodobnost..ale potom som uz nerobila dalej...az tento mesiac sledujem BT a testy si robim kazdy den od MS, posledny cyklus som mala az 38 dnovy co sa mi nikdy v zivote nestalo, ale kedze si prvykrat meriam tepotu neviem ako to bude pokracovat dalej...

zuzannaaa
28. jan 2016

@petkovamiruska ahoj ... nemusis testovat tak skoro staci od 11 dc

janulka_1
28. jan 2016

@petkovamiruska aj ja mávam také dlhé cykly a niekedy aj dlhšie a ovu som mala až na 23DC. Tiež testujem od skončenia MS až po ďalšiu MS, ale tento cyklus prvý krát merám BT tak som včera spravila posledný test a už budem len merať.

zabulka1
28. jan 2016

@kakatulik
@lauritkatesty Ahote.Dievčata mam takú otázku mešká mi jeden deň len tak zo zvedavosti som si spravila ovulačný test a je asi pozitívny aspoň si myslím, mohlo to teda výjsť a som tehotná nechcem si robiť ešte tehotenský test podla mňa to je ešte skoro chcem počkať do pondelka.Co myslíte.A Dakujem za pomoc

janulka_1
28. jan 2016

@zabulka1 nieje pozitívny tento ovulačný. Musí byť testovacia silnejšia ako kontrolná, vtedy je pozitívny. A ovu ti nemusí ukázať tehotenstvo

angela5
28. jan 2016

@zabulka1 ked ti meska menzes kludne si uz mozes spravit tehu test uz teraz.. ovu testy nie su smerodatne co sa tyka tehotenstva..

zabulka1
28. jan 2016

@janulka_1 nemal by byt ovulačný test pred menzesom čistý bez čiarky čiže úplne negatívny

lauritkatesty
28. jan 2016

@janulka_1 tak vidis.😉
@leelloo no zrejme ti nepraskol folikul- to uz by bola teplota hore. aj to sa stava, to ale neznamena ze tam este nemusi nejaky dozriet.. hlienik nahodou nebadaš??

lauritkatesty
28. jan 2016

@zabulka1 vies co nie u kazdeho je to pravidlo, ze najprv vyjde pozitivny ovulacny a potom tehotensky.. tento testik nam zatial nic nehovori, ale ak by zosilnel a bol fakt pozitivny, tak testuj tehotenskym.

zabulka1
28. jan 2016

@lauritkatesty dakujem uvidime

leelloo
28. jan 2016

@laurikatesty vcera aj dnes mam trochu hlien, dokonca som dnes mala aj taky ruzovy vytok, co sa mi nikdy nestalo, tak som sa trochu zlakla. A trochu ma pobolievaju vajecniky, ale uz som taka zmetena, ze neviem, comu mam co pripisovat 🙂

sara22
28. jan 2016

@zabulka1 ak ti uz meska ms,citlivy tehotensky by ti uz mal aspon slabu ciarku ukazat..

lauritkatesty
28. jan 2016

@leelloo tak ked je dlhsi cyklus ako obycajne moze sa objavit taketo spinenie.. aj teplota ide zujiamvo dole.. asi este dalsia ovulka pride 🙂 teda druha uz prava

butterfly333
28. jan 2016

@zabulka1 presne ako píšu baby ten ovu nieje pozit kontrolná musí byt silnejšia.Tak držím palce .

zabulka1
28. jan 2016

uvidim necham to na zajtra skusim spravit ovu test a uvidím aký bude a mozno v nedelu ak dovtedy nepríde menzes spravim tehotenský test dúfam že nepríde.Už raz som to takto mala že mi meškala 5dní sravila som si test a vyšiel negat.na druhý deň som dostala je to také nepríjemne ked tam nie sú dve čiarky preto radšej čakám.Predtým som však nepoužívala ovu testy

leelloo
28. jan 2016

@lauritkatesty budem teda testovat este a dufam, ze pride 🙂 dakujem

jaana47
28. jan 2016

baby tak este raz tu davam testy, nechapem myslela som ze som nezachytila vrchol testu na 12DC, ale dnesny test sa mi zda, ze by aj mohol byt???co poviete ale teplota este nestupa tak neviem skuste mi pomoct dakujem za odpovede

petkovamiruska
28. jan 2016

@jaana47 ja som vzdy prestala robit testy ked boli take ako tvoj na 12DC ale podla mna je teraz tvoj pozitivny 🙂 ja sa budem testovat urcite dalej a dufam, ze budem mat take ciarky ako ty 🙂 a sup sup sa mojkat bez 🙂

jaana47
28. jan 2016

@petkovamiruska no ved ja som aj myslela, ze uz v ten 12DC bol pozitivny ale skusala preistotu dalej a dnes som ostala trosku v soku, ale som rada a uz sme sa aj pomojkali, lebo moj drahy ide zajtra do prace, tak hadam to stihneme 😉 dakujem ti pekne 🙂

petkovamiruska
28. jan 2016

@jaana47 drzim silno palce a tesim sa na tvoje // 🙂

jaana47
28. jan 2016

@petkovamiruska dakujem aj tebe prajem to iste, tiez // ale uz na tehuteste 🙂 je to tazke, ked prejde tak veeeela casu a stale nic, my sa tiez snazime po svadbe uz pomaly 2a pol roka a nic...vela stastia nech sa nam zadari konecne 😉

janulka_1
28. jan 2016

@jaana47 ešte testuj dnes večer, trošičku jej chýba a ak nie dnes tak zajtra by už mohla byť

janulka_1
28. jan 2016

@jaana47 toto je pozitívny ovu test
@petkovamiruska

jaana47
28. jan 2016

@janulka_1 dakujem este skusim testnut a uvidime, lebo aj na ten 12 den som si myslela ze na druhy den uz bude silnejsia a nie, az teraz na 15DC testy robim prvykrat tak sa len ucim vyhodnocovat ich dakujem vam vsetkym za odpovede som rada, ze existuje tato stranka, ze si mozme navzajom pomahat a delit sa so skusenostami 🙂 🙂 🙂

janulka_1
28. jan 2016

@jaana47 toto je môj cyklus. Aj ja som si myslela na 15DC, že mám pozitívny ale na druhý deň bol negatívny, tak mi to nedala a testovala som ďalej a nakoniec pozitívny bol až na 23DC a 24DC (to je ten čo držím v rukách) a to som testovala 3x za deň

petkovamiruska
28. jan 2016

@janulka_1 dakujem za super info..ja tiez az tento mesiac testujem vsetko a ako sa ma...tiez som si vzdy myslela,ze bud som to prepasla,alebo ze bude na dalsi den a uz som dalej netestovala,ale tento mesiac testujem kazdy den...uvidim ci vobec ovulujem 🙂

janulka_1
28. jan 2016

@petkovamiruska ja som testovala každý deň hneď ako mi skončila mrcha a až po príchod. Najlepšie to je kombinovať s meraním BT, ktorá naozaj potvrdí či praskol folikul alebo nie. A ja si aj pozerám krčok ale na to treba pár cyklov aby si presne vedela kedy je otvorený/zavretý/mäkký/tvrdý/vysoko/nízko. Ja som dnes 3DPO

kakatulik
28. jan 2016

@janulka_1 pekne,no vidis,mozes si vydychnut 🙂

janulka_1
28. jan 2016

@kakatulik ráno si mala vidieť ten úsmev keď som pozrela na teplomer 😀