Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 ja som sa nikdy tak nemerala uplne na dni...neviem to s istotou, robila som si aj clear blue ovu testy a blikali cize vysoka pravdepodobnost..ale potom som uz nerobila dalej...az tento mesiac sledujem BT a testy si robim kazdy den od MS, posledny cyklus som mala az 38 dnovy co sa mi nikdy v zivote nestalo, ale kedze si prvykrat meriam tepotu neviem ako to bude pokracovat dalej...
@petkovamiruska ahoj ... nemusis testovat tak skoro staci od 11 dc
@petkovamiruska aj ja mávam také dlhé cykly a niekedy aj dlhšie a ovu som mala až na 23DC. Tiež testujem od skončenia MS až po ďalšiu MS, ale tento cyklus prvý krát merám BT tak som včera spravila posledný test a už budem len merať.
@kakatulik
@lauritkatesty Ahote.Dievčata mam takú otázku mešká mi jeden deň len tak zo zvedavosti som si spravila ovulačný test a je asi pozitívny aspoň si myslím, mohlo to teda výjsť a som tehotná nechcem si robiť ešte tehotenský test podla mňa to je ešte skoro chcem počkať do pondelka.Co myslíte.A Dakujem za pomoc
@zabulka1 vies co nie u kazdeho je to pravidlo, ze najprv vyjde pozitivny ovulacny a potom tehotensky.. tento testik nam zatial nic nehovori, ale ak by zosilnel a bol fakt pozitivny, tak testuj tehotenskym.
@lauritkatesty dakujem uvidime
@laurikatesty vcera aj dnes mam trochu hlien, dokonca som dnes mala aj taky ruzovy vytok, co sa mi nikdy nestalo, tak som sa trochu zlakla. A trochu ma pobolievaju vajecniky, ale uz som taka zmetena, ze neviem, comu mam co pripisovat 🙂
@leelloo tak ked je dlhsi cyklus ako obycajne moze sa objavit taketo spinenie.. aj teplota ide zujiamvo dole.. asi este dalsia ovulka pride 🙂 teda druha uz prava
@zabulka1 presne ako píšu baby ten ovu nieje pozit kontrolná musí byt silnejšia.Tak držím palce .
uvidim necham to na zajtra skusim spravit ovu test a uvidím aký bude a mozno v nedelu ak dovtedy nepríde menzes spravim tehotenský test dúfam že nepríde.Už raz som to takto mala že mi meškala 5dní sravila som si test a vyšiel negat.na druhý deň som dostala je to také nepríjemne ked tam nie sú dve čiarky preto radšej čakám.Predtým som však nepoužívala ovu testy
@lauritkatesty budem teda testovat este a dufam, ze pride 🙂 dakujem
@jaana47 ja som vzdy prestala robit testy ked boli take ako tvoj na 12DC ale podla mna je teraz tvoj pozitivny 🙂 ja sa budem testovat urcite dalej a dufam, ze budem mat take ciarky ako ty 🙂 a sup sup sa mojkat bez 🙂
@petkovamiruska no ved ja som aj myslela, ze uz v ten 12DC bol pozitivny ale skusala preistotu dalej a dnes som ostala trosku v soku, ale som rada a uz sme sa aj pomojkali, lebo moj drahy ide zajtra do prace, tak hadam to stihneme 😉 dakujem ti pekne 🙂
@jaana47 drzim silno palce a tesim sa na tvoje // 🙂
@petkovamiruska dakujem aj tebe prajem to iste, tiez // ale uz na tehuteste 🙂 je to tazke, ked prejde tak veeeela casu a stale nic, my sa tiez snazime po svadbe uz pomaly 2a pol roka a nic...vela stastia nech sa nam zadari konecne 😉
@jaana47 toto je pozitívny ovu test
@petkovamiruska
@janulka_1 dakujem este skusim testnut a uvidime, lebo aj na ten 12 den som si myslela ze na druhy den uz bude silnejsia a nie, az teraz na 15DC testy robim prvykrat tak sa len ucim vyhodnocovat ich dakujem vam vsetkym za odpovede som rada, ze existuje tato stranka, ze si mozme navzajom pomahat a delit sa so skusenostami 🙂 🙂 🙂
@janulka_1 dakujem za super info..ja tiez az tento mesiac testujem vsetko a ako sa ma...tiez som si vzdy myslela,ze bud som to prepasla,alebo ze bude na dalsi den a uz som dalej netestovala,ale tento mesiac testujem kazdy den...uvidim ci vobec ovulujem 🙂
@petkovamiruska ja som testovala každý deň hneď ako mi skončila mrcha a až po príchod. Najlepšie to je kombinovať s meraním BT, ktorá naozaj potvrdí či praskol folikul alebo nie. A ja si aj pozerám krčok ale na to treba pár cyklov aby si presne vedela kedy je otvorený/zavretý/mäkký/tvrdý/vysoko/nízko. Ja som dnes 3DPO

@petkovamiruska táto aplikácia nieje moc dobrá lebo robí priemer z cyklov a nezaujímajú moc tie teploty čo tam zadávame, skús si to hodiť do fertilityfriend, tá ukazuje pekne. A už si mala pozitívny ovu test?