icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

petkovamiruska
29. jan 2016

@kakatulik no srdiecko ale skoro rano...to je cele take komplikovane...ani neviem ako si na tom ty? Dakujem za tvoje odpovede ❤

miska_hryzka
29. jan 2016

@kakatulik dávam iba jeden sáčok ako je v návode, tak uvidím. Ďakujem za radu

kakatulik
29. jan 2016

@petkovamiruska ja som na tom dobre,cakam mrsku zaciatkom budúceho tyzdna.
Komplikovane sa ti to zda teraz,ale neskor uz nie.Te vzostup teploty je je este maly.Uvidis ako to pojde dalej.Uz sme tu mali rozne hormonalne vykyvy,kedy sa nam uz zdalo,ze nic,alebo ze sme prepasli vrchol a zrazu BUM a testisko jak svet. 😀

petkovamiruska
29. jan 2016

@kakatulik este asi nebol uplne suchy...tu je foto teraz

denidi
29. jan 2016

Baby kuk na toto,asi vyskusam niekedy

petkovamiruska
29. jan 2016

@kakatulik a prepac drzim tebe aj vsetkym snazilkam veeeeeeelmi z celeho ❤ palce 🙂

kakatulik
29. jan 2016

@petkovamiruska no vidis,ten je este trosku tmavsi ako ten predposledny,ale este staaale mu nieco chyba podla mna.Cize dnes pauzicka asexualny post a zajtra si pockaj co povie testik.Len sa prosim ta nestresuj,lebo to potom je ako pasova vyroba 😀

kakatulik
29. jan 2016

@petkovamiruska co ti mam konkretne prepacit? 😎

petkovamiruska
29. jan 2016

@kakatulik no uprimne nemam stres z toho ze sa nam nepodari...len chcem aspon vediet ze naozaj ovulujem...a tuzim velmi po babu, ale zas nechcem byt mimo z toho...ale prvy cyklus meriam BT, vazim sa, ovu testy robim, kyselinu listovu beriem...je to take cudne uz ten cely system...ale lekar chcel vediet aj priebeh BT a aj ake su testiky...

kakatulik
29. jan 2016

@denidi tak to uz vidim ako by som sa ja nadalej nalievala dalsou tekutinou 😀
Ja si spravim vlastny zensky caj ako senselinka resp.moj vlastny.Uz mi chyba iba ten kotvicnik a Goji mozem pojedat len tak....a môjmu sa pokusim podvrhnut nejake tie vitaminy 🙂
Ale ja mam teraz Detox,cize by asi ani velmi vhodne nebolo 🙂

petkovamiruska
29. jan 2016

@kakatulik ze som sa ani nespytala na teba a nepopriala ti aby ti mrcha dlhooooooooo neprisla 🙂

kakatulik
29. jan 2016

@petkovamiruska tak to mas super lekara,lebo mnohi odporucia max.k.listovu,alebo inofolik a dalej uz len hormony,cize bud za neho vdacna.
Jasne,na zaciatku je to trochu divne.Ty merias ale v ustach ci?

denidi
29. jan 2016

@kakatulik mne sa paci,ze to nieje ziadna chemia a ze to goji sa presne ako pises moze papat len tak,alebo trebars ako ona pisala,supnut do kolaca atd 😉

kakatulik
29. jan 2016

@petkovamiruska jaaaj ale to nevadiiii,ved ja aj tak teraz detoxirujem,teda sa chystam na taku mensiu jarnu ocistu,takze vazne sa ide na to az potom.Ale aj tak poctivo meriam,robim testiky,a k.listovu uzivam aj nadalej. 🙂

petkovamiruska
29. jan 2016

@kakatulik no ja som v Nemecku, cize lekar je v pohode aj ked to nie je samozrejme pravidlo ani tu...bola som prekvapena uz z toho co tu kocky pisu o ultrazvuku...teda ak som to spravne pochopila tak aj pre nie tehotne nie je ultrazvuk sucastou kazdeho vysetrenia? Lebo mne doteraz robili vzdy pri kazdej prehliadke...a kys.lustovu mi odporucil tiez 🙂 a ano meriam v ustach lebo chcem merat cely cyklus

kakatulik
29. jan 2016

@denidi no ja ked som presvedcena ze je nieco zdrave ,moze to chutit aj ako vyvar z topánky tak to do seba dostanem,nech sa deje co sa deje.....skor si musim davat pozor,aby som to neprehanala. 🙂

kakatulik
29. jan 2016

@petkovamiruska jaaaj vidis,super.Noo keby si zacala buduci cyklus merat v juznych partiach,tak by to bolo stabilnejsie a neboli tam asi take vykyvy. 🙂 😉

petkovamiruska
29. jan 2016

@kakatulik a mozno sa budeme coskoro tesit s vami 🙂 ked to necakas - stane sa 🙂

petkovamiruska
29. jan 2016

@kakatulik juznejsie partie sa mi pacia 🙂
Idem spaaaaaat 🙂 dakujem

kakatulik
29. jan 2016

@petkovamiruska aj mne 🙂 dobruuu 🙂

petkovamiruska
30. jan 2016

Dobre ranko dievcata...co to ma znamenat??? Test dnes zoslabol...co si mam o tom mysliet? Neovulujem? Stupa teplota aj vtedy ked zena neovuluje? Alebo sme ho nezachytili? :(((((

kakatulik
30. jan 2016

@petkovamiruska ahoj,uz to bude vyzerat ze nic ine nerobim len na koniku sedim,ale prave so otvorila PC,ze co nove 🙂 .
Teplota nestupne ked neprebehla ovulka...toto je ale maly vzostup a kedze merias v ustach,tak fakt neviem ci sa do takto zhodnotit.Moze byt,ze si bud si nevystihla vrchol,alebo ovulka este nebola...nezostava ti nic ine ako dalej merat a testovat.

lauritkatesty
30. jan 2016

tak dievčata aj takto to moze stupnut. uz som nedufala.. 😉

petkovamiruska
30. jan 2016

@lauritkatesty ake dlhe mavas cykly? A blahozelam 🙂

lauritkatesty
30. jan 2016

@petkovamiruska 26 dnove 😀

petkovamiruska
30. jan 2016

@lauritkatesty to teraz vobec nechapem mne sa to uplne uz miesa v hlave...moze byt ovu tak neskoro?

lauritkatesty
30. jan 2016

@petkovamiruska tak ano moze.. ta prva faza moze byt rozne dlha..
druha faza od ovulacie po ms, je konstatna cca 12-16 dni..

kakatulik
30. jan 2016

@lauritkatesty totot su aktualne testiky?

petkovamiruska
30. jan 2016

Ja nechapem citam toho tolko ze uz som z toho jelen...26 dni nie je dlzka od od MS po MS? A teda ked dnes ovulujes kedy by si mala mat mrchu?

lauritkatesty
30. jan 2016

@kakatulik ano moje 🙂 a tu je graf