Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka nooo mala by si testovat tak najskôr po 11hodine,pred tym minimalne dve hodiny nepit,aby nebol moc velmi koncentrovany a v dnoch,kedy uz-uz testovacia ciarka tmavne mozes testnut doobeda a aj vever aby si zachytila vrchol.
Jeeeej ďakujem za srdiečko, veľmi potešilo 🙂
@janulka_1 moja ja som ešte ovu nemala a moje teploty su poovulačné nechápem tomu vždy po ms meriama mávam36,5-36,6 a teraz mám stale 36,7-36,9 no čo sa to deje netuším. 😒
@butterfly333 a kolky DC si teraz?
@butterfly333 jeee ahoj moja, ja som dnes 14DPO, na 10DPO mi klesla teplota z 37,0 na 36,7, 11DPO 36,8, 12DPO 36,9, 13DPO 36,7 a dnes 14DPO 36,6. Pred ovu som mala 36,3 čiže teoreticky som ešte stále nad čiarou
@butterfly333
@janulka_1 ja mam tento cyklus tiez precudesny,normalne sa nespoznavam,co sa z tohto vykluje netusim
@denidi dnes som 13DC
@butterfly333 toto vyzerá ako keby si mala ovu hneď po ms, na 6DC, to je nejaká blbosť, nie?
@janulka_1 je to blbost ,od 3-7dc som brala clostil a nemám žiadne bolesti nič ako prvy mesiac s clostilom.Nič židen pocit na ovu,neviem včera ma 3xprehnalo sommyslela že tam odpadnem a ked som sa utrela tak moc hlienu išlo zomna aj trocha krv ale len v tom hliene,Neviem či to bolo ovu hlien uvidím,.Nemám testy nejak to neriešim no zajtra musim na folik kedže som brala clostil,uvidím čo mi zas povie,ale aj by som sa potešila keby to teraz nevyšlo totiž dala som si žiadost na kupele ccav marci,tak sa teším že si oddýchnem načerpám silu.
@janulka_1 noo žial to vyzerá na ms neviem nobodaj by to tak nebolo.
@butterfly333 takze zajtra sa vsetko uvidi 😉 moja chcem ti napisat,ze konecne si tu,lebo ty tu vzdy take vzruuuso donesies 🙂
@butterfly333 no ktovie ako....minuly cyklus ti Clostil ovulku posunul na jekay 20.ty den a tento mozno...ale kto vie.... 🙂
@denidi som rada moja ja som tu inak každý den vás čitam no som si povedala že si musím dat sem pauzu aby som sa moc nestresovala,no zajtra idem ku gyn moc sa mi nechcelo ani objednavat ale ked beriem ten clostil tak nech ma pozrie,teším sa do kupelov len dufam že miich daju a stihnu to lebo ich musím absolvovat do apríla to bude rok od operacie.
inac zienky,ja som tento cyklus zistila,ze neovulujem striedavo raz pravy a raz lavy vajecnik,lebo v novembri som bola na folikometrii a ovulka bola na pravom,z toho som usudila,ze v decembri bude na lavom,ale to som nebola na folikometrii a teraz v januari som bola a teraz ovulujem na lavom vajecniku,to znamena,ze jeden siel dvakrat po sebe,hm
@kakatulik ano posunul ale asi preto lebo som clostil brala od 5-9dc a nie ako mi gyn napisal od 3-7Dc tak som ho brala teraz tak som zvedava čo mi povie.
@butterfly333 budem drzat palcok,nech ti to vyjde,poriadne sa zrelaxujes,vypnes a potooom zacne brusko rast 😀 😉

@baska1 no radsej by som uz s bruskom chodila,to je tak krasne 🙂