icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
7. feb 2016

@baska1 no radsej by som uz s bruskom chodila,to je tak krasne 🙂

adika84
7. feb 2016

@baska1 a ako casto si denne pila alchemilku? a ked si mala pozitivny ovu test tak ste sa ako casto snazilkovali? 🙂

baska1
7. feb 2016

@adika84 1x denne alchemilka do ovu a sexik v case pozitiv.testov kazdy den,potom manzel isiel na sluzobku😆inak sranda,ze vzdy v tom case som mala chytene dutiny a oslabenu imunitu

adika84
7. feb 2016

@baska1 aj my teraz skusime castejsie, tak uvidime 🙂

kakatulik
7. feb 2016

@miska_hryzka nooo mala by si testovat tak najskôr po 11hodine,pred tym minimalne dve hodiny nepit,aby nebol moc velmi koncentrovany a v dnoch,kedy uz-uz testovacia ciarka tmavne mozes testnut doobeda a aj vever aby si zachytila vrchol.

dejna20
7. feb 2016

@janulka_1 anemas tu fotomorganu odfotenu? 😀

janulka_1
8. feb 2016

@dejna20 odfotila ale na foto to vôbec nevidno, to len keď som to na dennom svetle pozerala tak ako keby tam bol tien druhej čiarky ale aj tak s toho nič nebude, BT mi klesá

denidi
8. feb 2016

@janulka_1 prave som na teba myslela,jooj moja to ma mrzi ☹

janulka_1
8. feb 2016

@denidi ďakujem ☹, už ma to fakt nebaví toto čakanie. Včera BT 36,7 a dnes 36,6 ale je pravda, že som zle spala

janulka_1
8. feb 2016

Jeeeej ďakujem za srdiečko, veľmi potešilo 🙂

denidi
8. feb 2016

@janulka_1 ja som tiez nejak vecer nemohla zaspat,no vcera som mala taky polihovaci den,tak sa ani necudujem,viem presne co citis,normalne to tu s kazdou tak nejak prezivam,lebo sa viem vcitit do tych pocitov,nakolko ich mame vsetky,ked cakame na dve //

butterfly333
8. feb 2016

@janulka_1 moja ja som ešte ovu nemala a moje teploty su poovulačné nechápem tomu vždy po ms meriama mávam36,5-36,6 a teraz mám stale 36,7-36,9 no čo sa to deje netuším. 😒

denidi
8. feb 2016

@butterfly333 a kolky DC si teraz?

janulka_1
8. feb 2016

@butterfly333 jeee ahoj moja, ja som dnes 14DPO, na 10DPO mi klesla teplota z 37,0 na 36,7, 11DPO 36,8, 12DPO 36,9, 13DPO 36,7 a dnes 14DPO 36,6. Pred ovu som mala 36,3 čiže teoreticky som ešte stále nad čiarou

janulka_1
8. feb 2016

@denidi presne to isté aj ja ale taký nepokojný spánok som mala, furt som sa budila a prehadzovala

denidi
8. feb 2016

@butterfly333
@janulka_1 ja mam tento cyklus tiez precudesny,normalne sa nespoznavam,co sa z tohto vykluje netusim

butterfly333
8. feb 2016

@denidi baby pozrite moj graf.
@janulka_1

butterfly333
8. feb 2016

@denidi dnes som 13DC

janulka_1
8. feb 2016

@butterfly333 toto vyzerá ako keby si mala ovu hneď po ms, na 6DC, to je nejaká blbosť, nie?

kakatulik
8. feb 2016

@janulka_1 pocuvaj,ale a to,ze si 14DPO mas este stale dost vysoku teplotu.Je to dost napinave 🙂

janulka_1
8. feb 2016

@kakatulik no graf vyzera takto, a vcerajsi ranny test takto. Podla FF by som mala testovat az tuto sobotu

butterfly333
8. feb 2016

@janulka_1 je to blbost ,od 3-7dc som brala clostil a nemám žiadne bolesti nič ako prvy mesiac s clostilom.Nič židen pocit na ovu,neviem včera ma 3xprehnalo sommyslela že tam odpadnem a ked som sa utrela tak moc hlienu išlo zomna aj trocha krv ale len v tom hliene,Neviem či to bolo ovu hlien uvidím,.Nemám testy nejak to neriešim no zajtra musim na folik kedže som brala clostil,uvidím čo mi zas povie,ale aj by som sa potešila keby to teraz nevyšlo totiž dala som si žiadost na kupele ccav marci,tak sa teším že si oddýchnem načerpám silu.

butterfly333
8. feb 2016

@janulka_1 noo žial to vyzerá na ms neviem nobodaj by to tak nebolo.

denidi
8. feb 2016

@butterfly333 takze zajtra sa vsetko uvidi 😉 moja chcem ti napisat,ze konecne si tu,lebo ty tu vzdy take vzruuuso donesies 🙂

kakatulik
8. feb 2016

@butterfly333 no ktovie ako....minuly cyklus ti Clostil ovulku posunul na jekay 20.ty den a tento mozno...ale kto vie.... 🙂

butterfly333
8. feb 2016

@denidi som rada moja ja som tu inak každý den vás čitam no som si povedala že si musím dat sem pauzu aby som sa moc nestresovala,no zajtra idem ku gyn moc sa mi nechcelo ani objednavat ale ked beriem ten clostil tak nech ma pozrie,teším sa do kupelov len dufam že miich daju a stihnu to lebo ich musím absolvovat do apríla to bude rok od operacie.

denidi
8. feb 2016

inac zienky,ja som tento cyklus zistila,ze neovulujem striedavo raz pravy a raz lavy vajecnik,lebo v novembri som bola na folikometrii a ovulka bola na pravom,z toho som usudila,ze v decembri bude na lavom,ale to som nebola na folikometrii a teraz v januari som bola a teraz ovulujem na lavom vajecniku,to znamena,ze jeden siel dvakrat po sebe,hm

kakatulik
8. feb 2016

@janulka_1 ten test sa mi zda biely...juj,ake je to napinaveeee.Ale aj ja dostanem ms az na 15DPO ale BT trosku klese uz pred.

butterfly333
8. feb 2016

@kakatulik ano posunul ale asi preto lebo som clostil brala od 5-9dc a nie ako mi gyn napisal od 3-7Dc tak som ho brala teraz tak som zvedava čo mi povie.

denidi
8. feb 2016

@butterfly333 budem drzat palcok,nech ti to vyjde,poriadne sa zrelaxujes,vypnes a potooom zacne brusko rast 😀 😉