Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tak baby, zázrak sa nekoná, dnes 1DC
@janulka_1 mi si dávame pozor a už sa neviem dočkať kedy nastúpim do novej práci okukam sa tam a šup opäť nedáme pozor ale zrejme nebudem opäť počítať nič lebo to znervoznuje a všetko okolo toho ☹ a snáď sa vydarí čím skôr...Mojho setra ma PCO a otehotnela po roku vraj jej tvrdili že skôr neotehotnie no a už bude čoskoro rodiť druhe babo 😉
@lautitka zlatinko, prosim ta, kedy podla teba bola ovu? Lebo silou mocou mi ju vyznacuje na 5.2., ale neviem... Hlien som tentoraz nemala aleze vobec ziadny vyrazny, ovu testy tiez, resp. jeden, ktory bol 4.2. taky, ze na dalsi den by uz bol, lenze viac som nemala, kedze buduci cyklus ideme na IUI. Bolesti ja nikdy nemam, teploty som fakt mala divoke a velmi vysoke... Ale tak celkovo ja mavam dost vysoke, predovulacne tak 35,5-36,6 a potom okolo 37. Lenze bola som aj prechladnuta trochu, mozno aj tym to bolo... No cele zle, vobec neviem tentoraz ☹
A najhorsie je, ze sme cely tyzden nestihali byt spolu, az v sobotu 6.2. Takze ak bola ovu tak, ako mi ju vyznacil graf, tak sme este aj prepasli tento cyklus 😠
Vdaka moc
Ahojte babulky no! Neviem skusala som merat ale asi zle, pretoze som nemerala stale ale len vtedy kedy sa dalo pisala som uz davnejsie, ze mi to moc nevychadza s meranim lebo vstavam raz tak raz tak takze neviem ci z tohto grafu vijdete ale za pokus to stoji aspon budem vediet... Cize ms meska 3dni asi 2dni od ms ktora mala prist som mala take hnede spinenie a potom uz len taky vytok ruzovy kremovy, a teraz nic vobec uz druhý den cisto uz som mysella ze sa rozbieha ale nic prsniky ma tento mesiac vooobec nebolia ani bradavky nie su citlive co je velmi divne lebo ma pred ms stale neviem no, potesim sa kaZdej odpovedi a test som este neskusala... Dakujeem 🙂
@laauraa a nie je ta Bt nejaka nizka?je dole pod čiarou
@butterfly333 ahoj moja ja neviem prave preto som sa prisla opytat ja tomu nerozumiem velmi a najvyssiu som mala pred ovu to bolo 36,7 a dnes 36.5 :D taze neviem vobec
@laauraa no neviem ked klesla je pod čiarou to vyzerá na ms ale ten hnedy vytok može byt aj tehu,a test si neskušala??
@butterfly333 n o ved to ze nechapem tomu hnedemu vytoku a teraz nic vobec ... test som este neskusala zatial , neviem myslis , ze mam? ... a ty ako moja ?
@laauraa no mohla si rano skusit test,ja nič nove druhy cyklus beriem clostil dnes som mala ist na folik ale som s dcerou doma tak nejdem,a kašlem na to aj ked sa tento mesiac nezadarí budem len rada lebo som si podala do kupelov tak sa na to teším oddychnem zregenerujem sa potom sa snád zadarí,
@butterfly333 joj moja neboj dockame sa 🙂 heeej ? a kam ides ?? aj ja som rozmyslala ze si podam , ja mam strasne zamestnanie vkuse v robote som , stres atd .. psychika robi strasne vela potrebujem zmenit vzduch a vypnut kus lebo mam toho uz dost ,uz nevladzem a to mam len 22 rokov ,, takze teiz som nad tym predmyslala ale neviem ako a co mam robit to mam ist za obvodnym alebo za gyn , ? a ci vobec mi schvalia a kam si si podala som pocula ze v Lučkach je dobre 🙂
@senselinka no podla mna si jasne 2 dpo.
@laauraa ja to vidim tak, ze to spinenie bolo ovulacne, a az teraz si po ovulacii, cize na ms si este počkaš.
@laauraa ale meraj teraz aspon par dni poctivo, ci sa to potvrdi.. chyba ti tam vela teplot.. 😉
toto si sice mozes dovolit takto merat, ale az ked budeš dokonale poznat svoje teploty a telo.. potom uz netreba kazdy den.
pri neistote radsej merat poctivo 😉
Ahojte kocky 🙂 takze mne tento mesiac dosla mrcha uz dnes 🙂 a ja sa veeeeeelmi tesim, pretoze prisla presne po 28 dnoch....minuly mesiac som mala az 38 dnovy cyklus...neviem ci to moze suvisiet s tym ze beriem kyselinu listovu,ale som max happy, dnes rano mi klesla teplota a sup hned aj mrska sa objavila...
aspon trosku mi to pomohlo spoznat svoje telo a dakujem vam za rady...
premyslam ci budem merat dalej v ustach alebo dolu 🙂
a minuly mesiac som si vyratala tie dni podla Jonasa a vobec mi to podla normylnych predpokladov nesedelo a zrazu sa toto zmenilo a ovulka mi vychadza priblizne na tie iste dni ako to bolo tam napisane 🙂 zaujimave vsak?
a hlavy hore nam sa to vsetkym podari 🙂
@laauraa moja ja som bola aj v Lúčka pred 19r tuším a bolo vyborne no ja som to dostala lebo som 4x potratila bola operovana na maternicu na onkologii a tak mi gyn napisal do kupelov.No a teraz idem lebo som po dvoch operaciach kolena a nohy mám zošrobovane prsty na nohe a mám velke problemi s chodzou nezohnem tie prsty tak som si podala a uvidím ako sa to podarí dufam že mi ich daju no a dala som si do Turčianskych teplíc.Ja už mám 36r. tiež neviem ako sa vratim do prace ale počitam že dostanem vypoved zo drrav.dovodov.
Ja som si dnes merala bazalnu teplotu som 4DC a mam ju taku ako po ovulacii je to normalne?
Menstruaciu som dostala o den skor.
@dlucy no neviem či je to normálne ale aj ja somtak mala minulý cyklus na 10Dc som mala 37,0 a ovu som mala až na 20Dc a moja bT pred ovu je 36,5-36,7
@butterfly333 ja mavam pred ovu 36,6 a po ovu 36,9. Prvy den MS som mala dokonca 37,6
Ženyyyyy mám takú otázku... Alchemilku pijem len druhý deň, a odvtedy ma dosť bolia vaječníky, včera mi mala ms skončiť a dnes som mala byť už úplne čistá ale stále mám také špinenie miešané s krvou... Je to OK myslíte? To špinenie by mi ani nevadilo veď nemusí byť každý cyklus navlas rovnaký, len tá bolesť ma prekvapuje..

@baska1 ahoj! Predávaš ešte ovu testy?