icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

senselinka
9. feb 2016

@denidi
@zunajda zaseknuty womenzone 😀 😀 😀

denidi
9. feb 2016

@zunajda tak toto je dobre,vitaj v klube 😀

denidi
9. feb 2016

@zunajda
@senselinka a ja us som mala o sebe pochybnosti,ale evidentne je nieco jemu 😀

zunajda
9. feb 2016

@senselinka
@denidi kedy ste mali MS?

senselinka
9. feb 2016

@zunajda 25.1.

denidi
9. feb 2016

@zunajda ja som mala 20.1

zunajda
9. feb 2016

@denidi
@senselinka ja 19.1.

senselinka
9. feb 2016

@denidi
@zunajda ja mam kratke cykly, tak 26 dni

zunajda
9. feb 2016

@denidi ty si mala ovu v nedeľu? robíš si aj testy?
@senselinka ...ovu si už mala? Ja mám negativne ovu testy ☹

senselinka
9. feb 2016

@zunajda ja som tentoraz netestovala, ale podla teploty uz prebehla

miska_hryzka
9. feb 2016

@zunajda môže sa stať, že ovu testy budú negatívne aj keď prebieha ovu?

denidi
9. feb 2016

@senselinka ja mavam tak 28az 29 a ovulka 14az 15dc,teraz prisla az 19dc,neviem co sa jej nechcelo
@zunajda ty este cakas ovulku? aky dlhy cyklus mavas ty?

zunajda
9. feb 2016

@senselinka...tak ja som z mojich teplôt mimo...kedysi som presne vedela podľa hlienu,že mám ovu ale teraz ani ten nemám

denidi
9. feb 2016

@zunajda ano pozitivny test bol v sobotu a v nedelu bola ovulka,aj podla teploty

zunajda
9. feb 2016

@miska_hryzka podľa mňa môže...ak nevystihneš ovu

denidi
9. feb 2016

@miska_hryzka moze sa stat,ze nezachytis vrchol,ale ked sa ti zda,ze testy trosku tmavnu,tak treba testovat aj dvakrat denne

zunajda
9. feb 2016

@denidi ešte v lete som mala 32 dňový ....posledné tri cykly 62-64...dvakrát mi MS prišla len vďaka vyvolávačke

zunajda
9. feb 2016

@denidi inak ako to je s baz. teplotou v tehu? Nemyslím na začiatku. ...napr. v 9tt

miska_hryzka
9. feb 2016

@denidi
@zunajda testujem každý deň stále len jedna čiarka len to nechcem zmeškať :-/

denidi
9. feb 2016

@zunajda aha a uz si aj patrala,preco sa tak predlzili cykly?

zunajda
9. feb 2016

Pozri si moje...raz ani jedna,niekedy dve ale rôzne sfarbenie ...nikdy nie tmavšia ako kontrolná

denidi
9. feb 2016

@zunajda juj to neviem presne,ale myslim si,ze cele tehu je teplota zvysena,teda ked som v auguste bola tehu,parkrat som skusila,ale to bolo tak v 6tt a bola nad 37

denidi
9. feb 2016

@miska_hryzka kolky DC si teraz?

zunajda
9. feb 2016

@denidi včera som mala ísť k doktorovi na folik....aj som bola po robote, robil do 13:30...dnes a zajtra nerobí...tak možno vo štvrtok

zunajda
9. feb 2016

@denidi keď mi meškala MS, pichol injekciu a tým to haslo...keby do 2tt neprišla...mala som prísť zas....neriešil to ďalej

denidi
9. feb 2016

@zunajda no dobre by bolo,keby ta pozrel veru,lebo 62 dni to sa mi zda vela 😒 mozno ta objedna na hp a bude to len nejaka drobnost,len to netreba podcenovat,nech babenko moze prist 😉

denidi
9. feb 2016

@zunajda niekedy si musis doslova dupnut nohou,co si nezariadis nemas 😖 ja som to tiez tak poriesila,sestricke som sa objednala,ze dr akoze povedal a sla som 2DC a pekne vzala krv a on nic nepovedal,ved prd si pamata,co ktorej kedy povie

zunajda
9. feb 2016

@denidi aj ja by som bola rada,keby ma poriadne vyšetril a urobil nejaké testy z krvi alebo aspoň niečo....nie mi len pichať vyvolavačku

zunajda
9. feb 2016

@denidi doma mám prváčku a vždy keď si naplanujem návštevu pri doktorovi. ...buď ochorie,alebo sa niečo deje v práci. ...poprip.štrajk a 2 týždne dieťa doma vlastne so mnou v robote

zunajda
9. feb 2016

@denidi ako dieťa som sa liečila 8rokov na štítnu žľazu....takže aj tá ma napadla