Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 a je to v poriadku že?som čitala že je to ok.
@butterfly333 ja som myslela,ze normalne krvacas,ale ked je to tak,ze len na slip. vlozke,tak to si myslim,je okik a hlavne,ze to prestane 😉
@denidi ano to je take nijake len na slip vložke. Už je ok.
@butterfly333 no že ona to má odkedy si začala sledovať ovulku, ale max deň to trvá. Tiež musí mať intímku, len že to je nepríjemné a nedá sa vtedy snažiť
Baby nerozumiem tomu testy utorok streda skoro pozitivne vo stvrtok uz ciarka len jedna a nazalka od utorka 36.5 sa postupne zvysovala a dnes nola 36.8??? Tomu telu dajako nerozumiem
@butterfly333 ja som tiez spinila cca 3 dni a potom som sa na to spytala na gynekologii a zistili mi zapal, ze sa to moze prejavovat aj spinenim mimo cyklu. Ja by som navstivila gynekológa urcite lebo somnou sa to tahalo cca pol roka.
@janulka_1 ja to take strašne nemam a da sa aj snažit.
@adika84 ale ja to nemam tri dni ale len v den ovu aj to len pol dna.
@ wikyi máš nad mnou text ten patrí tebe len som sekla meno...sorry 🙂
@butterfly333 prosim ta ako si urobila screenshot 😀 tiez mam tu appku a neviem
@marta_86 aj mne @butterfly333 poradila. Das sa na obrazok co chces fotit.a stlacis naraz na dve sekundy tlacitko vypnutia tel a zvuk hore alebo dole kazdy tel to ma inak .skus
@peta1990 jasne, este testuj, ciarka moze vyskocit z hodiny na hodinu 😉
A mimochodom, uz je februar, druhy mesiac 😀 😀 😀
baby čo si myslíte o tom to, dnes som 4DC, mrcha už pomaly končí a chcela by som si merať len od zajtra bt a až keď začne klesať tak robiť ovu testy, myslíte, že vystihnem ovu? Alebo mám začať testovať od 10-11DC?
@peta1990 jasne, hormon rozne kolise a potom sup, vyskoci 😉
@janulka_1 mne tento mesiac teplota vobec pred ovu neklesla, prave naopak. Ale ja som ani netestovala, nechala som to tak, len teplota hore mi potvrdila, ze ovu bola. Skus testovat podla tabulky.
A takuto divocinu som ja mala pred ovu...
@senselinka ale ja nikdy neviem aký dlhý cyklus budem mať, takže ja sa neviem riadiť nejakými tabuľkami. Teraz som mala 38, predtým 39, pred tým 52, pred 53 a atď