Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka hmm netušim, ale asi nie.
@denidi
jeeeej, to by som bola šťastná ako blcha v kožuchu 😀 Bodaj by si mala pravdu 🙂 Veď to práve, že mávam pravidelný cyklus, tých 28 až 29 dní, myslela som totiž, že mávam plodné dni v strede cyklu, ale asi to mám o niečo posunuté. Preto sme sa doteraz asi netrafili 🙂 Je dobré sa takto otestovať a spoznať si svoj cyklus
@milkazmoje cykly mam tiez 28 az 29dnove a ovulka ten 14 az 15 den,no teraz sa mi posunula az na 19dc,tak som zvedava,kedy pride ms (sak ale nemusela by) a vyzera,ze ty si presne tak isto tento mesiac na tom,ak dnes poz.ovu test,zajtra 19DC ovulka 🙂
@denidi 9dpo mi ukazal tehu test ducha 😉 mala som miesto MS biely vytok,vytvarala SA tzv ochranna zatka nakrcku......len unava,bolest PRS,hned vycerpana po par metroch 😉
@sara34valentina jej skoro ti ukazalo dusika 🙂 a uz kopka v brusku 🙂
@miska_hryzka jupi 😀 vidis,tak predsa to prislo 🙂
Je to dnes? Včerajší je ten nad tým ani žiadny duch nebol a dnes už je pozitívny?
@miska_hryzka ano aj takto to moze byt,mozno este maly kulincek treba,ale uz prichadza,urob este jeden neskor 🙂
@denidi keď je ovu test pozitívny o dva dni je ovu? Čiže najlepšie je podľa toho co som tu čítala sex dnes a ešte pozajtra?
@miska_hryzka ano dnes vecer a pozajtra rano 😉 podla receptu @saravalentina 🙂 od pozitivneho testu pride ovulka od 24 do 48hod a este par hodin aj vajicko zije
@denidi mali sme sex dnes ráno a ešte teda pozajtra večer dúfam,že to už vyjde. Ďakujem za radu
@miska_hryzka drzim palceky 🙂 😉
@denidi no kopka,a dakedy aj tancuje🎸🎺🎷🎹
@miska_hryzka ahoj,dnes vecer a pozajtra rano,AK SA pozajtra neda tak zajtra v noci,dolezita je pauza pred snazenim par dni😉
@sara34valentina prečo ťa pauza?prezraďte aj mne ten recept na šťastie 😀😀😀
Nieje preto lepšie čím častejšie?
@11lili11 lebo spermie musia dozriet.....my sme sa furt milovali a neotehotnela som....mes ked som otehotnela sme prerabali byt a mali pauzu, potom dva krat sexik a podarilo sa z toho druheho sexu rano o 7mej😉😉😉😉😉😉
@sara34valentina lenže už sme dnes ráno ☹ takže až pozajtra večer. ☹
@sara34valentina alebo ešte zajtra ráno a pozajtra večer pre istotu?
@denidi spravila som teraz ďalší test a ciarka slabne. Spodný test robený teraz a ten vrchný skôr.
@miska_hryzka nooo cize vrchol dnes tam hore, 😉
@miska_hryzka myslim,ze ten predtym bol dost tmavy,tak rataj ako pozitivny ten 🙂
@kakatulik v máji !!!?? Tak, ale asi mu musím veriť, že to čo robí robí dobre, ale tú folikulometriu my mohol urobiť, hlavne keď som po laparke s endo. Nech nestrácame čas...
@denidi Ráno som ešte nebrala, ale ovu test negatívny, tak som teraz večer už užila. Posledné 2 cykly som mala cca 21 dňové, ak by bol aj tento taký krátky, tak ovulky by som sa aj tak nedočkala. Tak dúfam,že to bude mať pozitívny dopad na ďalší cyklus.
Teraz mi, ale asi bazálka vystúpi kvôli tomu Duphastonu,že ? Trošku išla hore aj ráno, ale ešte je pod čiarov.

@dejna20 uz by sme to tu vsetky mohli "zabalit" a presunut sa do temy tehulky 🙂 aj si dnes merala bt?