icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jaruska18
15. feb 2016

@denidi aj ja som zvedava ci vobec pride ovu alebo nie..no vcera bol podstatne silnejsi test ako dni predtym tak dufam 🙂
@rula

janulka_1
15. feb 2016

Tak od dnes začínam opäť merať BT a veriť, že to tento mesiac bude náš....

kchan
15. feb 2016

@jaruska18 ja to isté, toto je síce prvý cyklus čo meriam, ale mám pocit že tie vajka vo mne "zamrznu" 😂

jaruska18
15. feb 2016

@kchan :D aj ja meriam prvy cyklus. No merala som aj minuly ale az od 13 dc a to som uz bola asi po ovu 🙂

kchan
15. feb 2016

@jaruska18 fotku som zabudla pridať 😂

jaruska18
15. feb 2016

@kchan tebe aspon pekne skacu teploty nie ako mne 🙂 vcera bola ciarka urcite viac viditelna ako dni predtym 🙂 skusim dnes okolo pol 1..som zvedava ze aky bude..no mam testy dr.max tak dufam ze su fajn 🙂 zabudla som objednat odtialto 🙂

kchan
15. feb 2016

Dievčatá ináč berie tu niektorá z vás gynex? Cítite sa po ňom také kľudnejšie? Lebo ja ich beriem len necelý týždeň ale účinky vnímam také že som jak med 🍯 ktorý už len na chlieb 🍞 treba natrieť 😊 veeeeľmi ma to ukludnilo...

kchan
15. feb 2016

@jaruska18 ja mám ešte pár odtiaľto ale dnes už budem objednávať od korytnačky 🙂 nech môžem testovať do "aleluja" 😂

janulka_1
15. feb 2016

@kchan pred nedávnom som pozerala jeden graf tu na MK a baba mala preovulačné teploty okolo tých 35,6 takže u teba je to ešte celkom fajn 🙂

jaruska18
15. feb 2016

@kchan aj ja mam uz od nej objednanee 🙂 no anazime sa kazdy druhy den tak ak by ovu bola mali by sme sa trafit 🙂

kchan
15. feb 2016

@jaruska18 ja len dúfam aby tá ovu nakoniec bola 🙂 kto by to bol povedal že otehu je takýto zložitý proces? 😮 my by sme chceli tiež tak skúšať len u nás to nie vždy výjde lebo mm má aj nočné a to ťažko skĺbiť.

11lili11
15. feb 2016

@denidi mam kúpené, ešte som testy nerobila, začínam teraz o par dni po menzes,

jaruska18
15. feb 2016

@kchan veru ja som si myslela ze jeden krat nedame pozor a budem tehu..a uz presli takmer 2 roky a stale nic..no nemavala som vobec ovu tak zato 🙂 neboj urcite bola 🙂

kchan
15. feb 2016

@jaruska18 tak my len 4mesiac a trápi ma to rovnako ako ženy ktorým sa nedarí dlhsie , a myslím že v prípade otehu je čas nepodstatný lebo každá žena túži po bábätku rovnako.. Ja som si chcela dať u svojej gyn spraviť horm.profil či mi vôbec prebieha ovulka a ona mi na to zadrela že si mám meriat bt a robiť ovu testy aspoň dva cykly aby ONA na základe mojich záznamov videla či tú ovulku mám.. No tomu som celkom nepochopila na čo jej to je, keď jej stačí zobrať mi 3x krv a zistí to hneď. Trošku zvláštny prístup si myslím

jaruska18
15. feb 2016

@kchan vela dr je takych ze nech si kazdy zisti sam..a podla testov a bt ovu mavas? Ja som mala prvykrat minuly mesiac pozitivny ovu test..no tento mesiac ma neboli ani spodok brucha ani nic..preto tomu velmi neverim..no o taku pol hodinu testujem 🙂

kchan
15. feb 2016

@jaruska18 no minulý mesiac som začala robiť ovu testy, má 14DC sa mi zdal pozitívny ale nie až tak ako mávajú niektoré ženy že testovacia silnejšia ako kontrolná a mala som vtedy aj hlien aj bolesti.. No a tento cyklus až som si začala aj tú bt meriat a robím aj testy tak som veľmi zvedavá či ovulka prebehne

jaruska18
15. feb 2016

@kchan ved to som aj ja zvedava ci prebehne ovu u mna. Ja sa na to velmi nespolieham ale v kutiku verim 🙂 kedy zvyknes testovat?

kakatulik
15. feb 2016

@kchan osobne skusenosti s gynexom nemam,ale co som citala,tak by mal posobit celkovo harmonizujico,preto asi ten ucinok 🙂 A byt vyrovnana je pre otehotnenie asi dost dolezite... 😉

jaana47
15. feb 2016

ahojte baby, tak dostala som menstruaciu, takze cely cyklus zacina odznova, skusime znovu ovutesty, a uvidime...baby a neviete mi poradit, nieco nejake tabletky, alebo co na upravu cyklu?menzes bez duphastonu nedostanem, nepoznate nieco co by mi pomohlo upravit cyklus?pijem uz skoro pol roka alchemilku a inofolic ale neviem, ci keby som teraz nebrala duphaston, ci dostanem ☹ a ktomu aj nizka sliznica. ..dakujem za rady a drzim vam vsetkym palce 😉

jaruska18
15. feb 2016

Baby teraz robeny asi 20 min dozadu..dufam ze sa dockam pozitivneho 🙂
@kchan

kchan
15. feb 2016

@jaruska18 ja začínam testovať cca 2dni po ms ale neviem si určiť presnú hodinu lebo v robote sa mi niekedy nedá... No idem akurát teraz otestovať tak som zvedavá 😜

kakatulik
15. feb 2016

@jaruska18 este mu nieco chyba,ale uz ie vela 🙂

jaruska18
15. feb 2016

@kchan no sup sup 🙂 a daj fotku 🙂

kchan
15. feb 2016

@kchan ty podľa mňa najneskôr do zajtra budeš mať pozitívny 😉

kchan
15. feb 2016
janka7291
15. feb 2016

Ahojte snazilky. Tak aj my s manzelom sme sa zacali snazilkovat...a tak som sa rozhodla, ze sa otestnem ovulacnymi testami, kedy vlastne tu ovulaciu mam a ci vobec....Prikladam foto...lebo vcera sa mi stala taka vec, ze o 18.30(12DC) bol negativny, a potom bolo valentinske tutumutu a zo zvedavosti som testla da sa povedat hned po orgazme, to bolo 00:30,a bum ho zda sa mi ze vysiel pozitivny 🙂...Myslite ze je to nahoda, lebo ma 27-28 cyklus, takze som aj ocakavala ovulaciu, alebo to mohol ovplyvnit ten O...co myslite ?? Dakujem a drzam palceky

jaruska18
15. feb 2016

@kakatulik veru este hej no testnem aj vecer 🙂

kchan
15. feb 2016

@janka7291 podľa môjho skromného názoru pozitívny 😊

jaruska18
15. feb 2016

@kchan bodaj by 🙂 no pojdem kupit este dr max testy mam uz posledny a chcem testovat s tymito uz teraz 🙂 no co robila si?

kchan
15. feb 2016

@jaruska18 no tak som testla, druhá čiarka tak síce je, ale je taká slabučká že sa mi to nedá odfotiť... Testnem aj večer a uvidím 🙂