Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tak od dnes začínam opäť merať BT a veriť, že to tento mesiac bude náš....
Dievčatá ináč berie tu niektorá z vás gynex? Cítite sa po ňom také kľudnejšie? Lebo ja ich beriem len necelý týždeň ale účinky vnímam také že som jak med 🍯 ktorý už len na chlieb 🍞 treba natrieť 😊 veeeeľmi ma to ukludnilo...
@jaruska18 tak my len 4mesiac a trápi ma to rovnako ako ženy ktorým sa nedarí dlhsie , a myslím že v prípade otehu je čas nepodstatný lebo každá žena túži po bábätku rovnako.. Ja som si chcela dať u svojej gyn spraviť horm.profil či mi vôbec prebieha ovulka a ona mi na to zadrela že si mám meriat bt a robiť ovu testy aspoň dva cykly aby ONA na základe mojich záznamov videla či tú ovulku mám.. No tomu som celkom nepochopila na čo jej to je, keď jej stačí zobrať mi 3x krv a zistí to hneď. Trošku zvláštny prístup si myslím
@jaruska18 no minulý mesiac som začala robiť ovu testy, má 14DC sa mi zdal pozitívny ale nie až tak ako mávajú niektoré ženy že testovacia silnejšia ako kontrolná a mala som vtedy aj hlien aj bolesti.. No a tento cyklus až som si začala aj tú bt meriat a robím aj testy tak som veľmi zvedavá či ovulka prebehne
ahojte baby, tak dostala som menstruaciu, takze cely cyklus zacina odznova, skusime znovu ovutesty, a uvidime...baby a neviete mi poradit, nieco nejake tabletky, alebo co na upravu cyklu?menzes bez duphastonu nedostanem, nepoznate nieco co by mi pomohlo upravit cyklus?pijem uz skoro pol roka alchemilku a inofolic ale neviem, ci keby som teraz nebrala duphaston, ci dostanem ☹ a ktomu aj nizka sliznica. ..dakujem za rady a drzim vam vsetkym palce 😉
Ahojte snazilky. Tak aj my s manzelom sme sa zacali snazilkovat...a tak som sa rozhodla, ze sa otestnem ovulacnymi testami, kedy vlastne tu ovulaciu mam a ci vobec....Prikladam foto...lebo vcera sa mi stala taka vec, ze o 18.30(12DC) bol negativny, a potom bolo valentinske tutumutu a zo zvedavosti som testla da sa povedat hned po orgazme, to bolo 00:30,a bum ho zda sa mi ze vysiel pozitivny 🙂...Myslite ze je to nahoda, lebo ma 27-28 cyklus, takze som aj ocakavala ovulaciu, alebo to mohol ovplyvnit ten O...co myslite ?? Dakujem a drzam palceky

@denidi aj ja som zvedava ci vobec pride ovu alebo nie..no vcera bol podstatne silnejsi test ako dni predtym tak dufam 🙂
@rula