Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kchan a prečo len polovičnu davku si davaš?
Baby ...kedy sa snažiť? Dnes a napozajtra?
@butterfly333 ani sama neviem prečo som sa tak rozhodla, ale beriem toho viac a nechcela som všetko plnými dávkami do seba pchať... Nehovoriac o tom že už mám v tom taký zmätok že si ich aj niekedy večer zabudnem dať 😁
@laauraa Kludne čaj z kotvičníka pre mm aj ja som mu to kupila lebo mal take lenive spermie a po dvoch mesiacoch vyborn evýsledky no plus bral zinkosel vit E vit C.
@kchan keď som brala antibaby tabletky tak sa mi stalo, že týždeň pred MS som špinila jeden, dva dni a potom o týždeň došla MS, ale odkedy som vysadila tabletky, čo už je rok sa mi to nestalo. Vtedy keď sa mi to dialo doktor povedal, že to je v poriadku. Teraz bez antibaby tabletiek neviem.
@miska_hryzka ako nechcem ti dávať plané nádeje, ale čo iné by to bolo? Lebo ma ms je to fakt skoro...
@kchan uvidíme, dúfam, že o pár dní odfotim pozitívny test 🙂
@denidi jasné varím poctivo a ešte stále, stalo sa že raz sme si s mm nedali, niekedy tam nedám ocot lebo jemu to tam strašne vadí, inak to privediem do varu a nechám bublať polhodku, a odporúčam to piť keď je to také vlažno-teplé vtedy necítiť tu hnusnú chuť toho celého, horúce to nemáš šancu vypiť dva tri glgy a studené to je fakt otras 😁
@miska_hryzka 👍👍👍👍
Zaidne bylinky by sa nemali pit nepretrzite,aby nestratili ucinok,lebo telo si na ne zvykne. 🙂

@kchan teda presnejsie je to na tvorbu hormonov ,uptavu mens.cyklu ,podpora otehu , podpora liecby zen.problemov a vstrebavanie cyst na vajecnikoch a meternici.....
@butterfly333 tie prve tie odoricke daj si na stranku www.valach.sk a tie druhe su z www.mamazem.sk