icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

laauraa
22. feb 2016

@kchan teda presnejsie je to na tvorbu hormonov ,uptavu mens.cyklu ,podpora otehu , podpora liecby zen.problemov a vstrebavanie cyst na vajecnikoch a meternici.....
@butterfly333 tie prve tie odoricke daj si na stranku www.valach.sk a tie druhe su z www.mamazem.sk

zunajda
22. feb 2016

@kchan ...konečneeeee

butterfly333
22. feb 2016

@kchan a prečo len polovičnu davku si davaš?

kchan
22. feb 2016

@laauraa inak na plodný hlien som tunak od
@denidi vyčítala kvapky serafin malinik, začala som ich užívať (beriem ich cca 2týždne asi) a fakt pociťujem krásny bielkovy hlien a zrovna dnes keď mám testy pozitívne 😉 čiže týmto ti @denidi ďakujem za radu 😉 😊

zunajda
22. feb 2016

Baby ...kedy sa snažiť? Dnes a napozajtra?

kchan
22. feb 2016

@zunajda krásny 👏👏👏 môj je takýto

denidi
22. feb 2016

@kchan som strasne rada,ze zabralo,ani ja nedam na ne dopustit 🙂 😉 😉

laauraa
22. feb 2016

@denidi no takze je to z pucikov rastlin malinik,cierna ribezla ,jarabina vtacia ,zihlava ,nechtik a grepove semienka a tie odoricke kvapky maaju leuzea ,rodiola ,echinacea ,lastovicnik ,etanol,voda 🙂

denidi
22. feb 2016

@kchan
@zunajda dievcence krasne ich mate,takze o vecerny program je postarane 🙂

kchan
22. feb 2016

@denidi Boha vlastného chlapa si zničim 😂😂😂😂👯👫

denidi
22. feb 2016

@kchan :- D sak ho potom nejak das dokopy 🙂

kchan
22. feb 2016

@butterfly333 ani sama neviem prečo som sa tak rozhodla, ale beriem toho viac a nechcela som všetko plnými dávkami do seba pchať... Nehovoriac o tom že už mám v tom taký zmätok že si ich aj niekedy večer zabudnem dať 😁

kchan
22. feb 2016

@denidi no budem musieť 😂 nechcem potom svojmu dieťaťu vysvetľovať že pri jeho výrobe som ocka zmrzačila 🙈🙈🙈😁

laauraa
22. feb 2016

@denidi a keby som si ich kupila oboje ?? A este by som sa chcela spytat mozem aj partnerovi kupit napr KOTVICNIK ? Aj ked este nebol na spg ? Lebo este sa kraatko snazime ?? Myslite ze mu to nejak ublizi ? 😀

butterfly333
22. feb 2016

@laauraa Kludne čaj z kotvičníka pre mm aj ja som mu to kupila lebo mal take lenive spermie a po dvoch mesiacoch vyborn evýsledky no plus bral zinkosel vit E vit C.

denidi
22. feb 2016

@kchan nooo to by sa tazko vysvetlovalo 😀 😀 😀 tak ho trosku setri,aby ste potom malemu aj surodenca mohli poriesit 🙂

denidi
22. feb 2016

@laauraa urcite ano,aj ja som mojmu kupila tinkturu z kotvicnika na plavcov a ja pijem cajik z kotvicnika teraz som zacala tento cyklus,vraj na vajicka je fajnovy

denidi
22. feb 2016

@laauraa kotvicnik mu len pomoze,neublizi

miska_hryzka
22. feb 2016

@kchan keď som brala antibaby tabletky tak sa mi stalo, že týždeň pred MS som špinila jeden, dva dni a potom o týždeň došla MS, ale odkedy som vysadila tabletky, čo už je rok sa mi to nestalo. Vtedy keď sa mi to dialo doktor povedal, že to je v poriadku. Teraz bez antibaby tabletiek neviem.

kchan
22. feb 2016

@laauraa kľudne mu môžeš kúpiť kotvičnik a do toho dávať aj plod goji, a piť obaja, je to tiež dobré na plodnosť u oboch...

denidi
22. feb 2016

@laauraa pocula som uz o tych odorickych kvapkach,ale nemam s nimi skusenost,takze neviem,ale podla zlozenia mi to pride,ako nieco na imunitu,nechce mi nacitat tu stranku,co si pridala o tych kvapkach

kchan
22. feb 2016

@miska_hryzka ako nechcem ti dávať plané nádeje, ale čo iné by to bolo? Lebo ma ms je to fakt skoro...

denidi
22. feb 2016

@kchan aj si si varila ten caj z kotvicnika a goji a octu? ci si to aplikovala osobitne

kchan
22. feb 2016

@denidi budem musieť 😁

miska_hryzka
22. feb 2016

@kchan uvidíme, dúfam, že o pár dní odfotim pozitívny test 🙂

kchan
22. feb 2016

@denidi jasné varím poctivo a ešte stále, stalo sa že raz sme si s mm nedali, niekedy tam nedám ocot lebo jemu to tam strašne vadí, inak to privediem do varu a nechám bublať polhodku, a odporúčam to piť keď je to také vlažno-teplé vtedy necítiť tu hnusnú chuť toho celého, horúce to nemáš šancu vypiť dva tri glgy a studené to je fakt otras 😁

kchan
22. feb 2016

@miska_hryzka 👍👍👍👍

denidi
22. feb 2016

@kchan okik,idem na to aj ja 🙂

kchan
22. feb 2016

@denidi inak aj od toho "odvaru" sa má dať nejaká pauza či sa to môže piť neobmedzene? Nikde som sa to nedočítala

kakatulik
22. feb 2016

Zaidne bylinky by sa nemali pit nepretrzite,aby nestratili ucinok,lebo telo si na ne zvykne. 🙂