Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vajicko0210 ja mam kys.listovu, alchemilku čaj, tabl. B-komplex, gynex, malinik tinkturu a plus čaj zo sypaneho kotvičnia s goji. Muž má vitamín E, vitamín B6, zinkosel a tiež čajík z kotvičnika a goji. Odporučite ešte niečo baby? 😁
@kchan ty máš toho tiež riadne 🙂 🙂 🙂 možno ešte macu 🙂
@vajicko0210 jaaaaaj šak už úplne budem z toho mimo že čo kedy brať a kedy prestať 😁 inak gyn. mi povedala že aj mm môže braťkys.listovu, na čo je dobrá pre chlapa prosím vás?
@kchan myslím ze chráni spermie 🙂 alebo také niečo 🙂
@vajicko0210 hahahahh odpadneeeeem 😂😂😂😂😂😂😂
@zunajda po pozitívnom teste býva ovu do 24-48 hodín, niektoré majú aj skôr ako som čítala, a bt ti nemusí vyskočiť hmed na ďalší deň po ovulke, dôležité je že keď vyskočí aby sa držala hore tým si vlastne potvrdíš ovulku, ak máš graf kam zapisuješ hodnoty on ti automaticky po troch zvýšených zaznaci ovulku
@vajicko0210 no tak mu asi naordinujem aj tú listovku 😁 ma za chvíľu bude volať farmaceutka 😝😝
@kchan ale zas sa nepredavkuje 🙂 🙂 🙂
@vajicko0210 ten čaj z kotvičnika a goji dnes urobím posledný krát pre oboch, plus vysadim alchemilku aj gynex a malinik, a ďalej budeme papať iba tabletky, a ak príde ms (dúfam a verím že nie) tak zas pekne odznova nasadim byliny 😃
@kchan A začni si to zapisovat 🙂 si správ harmonogram 🙂 🙂 🙂 🙂
@vajicko0210 kúpila som si na to zošit, takže začnem 😝
@kakatulik Ježiš Mária nestraš ma lebo mu všetko vysadim 😂😂😂😂😂 ja v posteli záchvaty smiechu a muž sa ma pýta čo mi je 😂😂😂😂 no jak by sa tváril keby tu prečítal že didi mu narastu 😂😂😂😂😂😂
@zunajda dnes si 34DC?podla grafu

@patka33 merias si aj bt? Ci mas potvrdenu ovulaciu aj teplotou