icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
22. feb 2016

@patka33 merias si aj bt? Ci mas potvrdenu ovulaciu aj teplotou

zunajda
22. feb 2016

@denidi viem,že je lepšie používať jeden druh ... len mám dvojaké a tie zelené sa mi nejak viac páčia 😉predtým som testovala okolo siedmej - ôsmej večer. ...neviem čo ma napadlo testovať o pol piatej

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 ja mam kys.listovu, alchemilku čaj, tabl. B-komplex, gynex, malinik tinkturu a plus čaj zo sypaneho kotvičnia s goji. Muž má vitamín E, vitamín B6, zinkosel a tiež čajík z kotvičnika a goji. Odporučite ešte niečo baby? 😁

vajicko0210
22. feb 2016

@kchan ty máš toho tiež riadne 🙂 🙂 🙂 možno ešte macu 🙂

kchan
22. feb 2016

@zunajda vrchol si vystihla, takže ti len klesla hladina hormónu, to je OK 😉

denidi
22. feb 2016

@zunajda tak ta dobre napadlo a hlavne teda,ze bol pozitivny 😉

vajicko0210
22. feb 2016

Takže,neriskujme 😀 😀 😀

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 jaaaaaj šak už úplne budem z toho mimo že čo kedy brať a kedy prestať 😁 inak gyn. mi povedala že aj mm môže braťkys.listovu, na čo je dobrá pre chlapa prosím vás?

zunajda
22. feb 2016

@kchan čítam, že piješ čaj s goji....ja som minulý týždeň zjedla 100g sáčok skoro na posedenie

patka33
22. feb 2016

@denidi ano mam potvrdene teplotou aj doktorkou ale doktorku som zmenila cize uvidim co povie novy doktor

zunajda
22. feb 2016

@kchan zajtra by mala byť vyššia teplota ?

vajicko0210
22. feb 2016

@kchan myslím ze chráni spermie 🙂 alebo také niečo 🙂

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 hahahahh odpadneeeeem 😂😂😂😂😂😂😂

kchan
22. feb 2016

@zunajda po pozitívnom teste býva ovu do 24-48 hodín, niektoré majú aj skôr ako som čítala, a bt ti nemusí vyskočiť hmed na ďalší deň po ovulke, dôležité je že keď vyskočí aby sa držala hore tým si vlastne potvrdíš ovulku, ak máš graf kam zapisuješ hodnoty on ti automaticky po troch zvýšených zaznaci ovulku

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 no tak mu asi naordinujem aj tú listovku 😁 ma za chvíľu bude volať farmaceutka 😝😝

vajicko0210
22. feb 2016

@kchan ale zas sa nepredavkuje 🙂 🙂 🙂

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 ten čaj z kotvičnika a goji dnes urobím posledný krát pre oboch, plus vysadim alchemilku aj gynex a malinik, a ďalej budeme papať iba tabletky, a ak príde ms (dúfam a verím že nie) tak zas pekne odznova nasadim byliny 😃

vajicko0210
22. feb 2016

@kchan A začni si to zapisovat 🙂 si správ harmonogram 🙂 🙂 🙂 🙂

kakatulik
22. feb 2016

@kchan ty o´cuvaj,aby mu nakoniec prsia nezacali rast. 🙂

kakatulik
22. feb 2016

@zunajda mne sa aj ten ruzovy zda pozitivny.Tam je aj ta kontrolna ciarka dost bleda,..zdju sa mi takmer rovnake. 😉 ...ten ruzovy ma asi malo farbiva.

zunajda
22. feb 2016

@kchan kedy sa teda snažiť? Dnes a napozajtra? Alebo aj zajtra?

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 kúpila som si na to zošit, takže začnem 😝
@kakatulik Ježiš Mária nestraš ma lebo mu všetko vysadim 😂😂😂😂😂 ja v posteli záchvaty smiechu a muž sa ma pýta čo mi je 😂😂😂😂 no jak by sa tváril keby tu prečítal že didi mu narastu 😂😂😂😂😂😂

zunajda
22. feb 2016

@kakatulik kontrolná sa mi zdá o trošku tmavšia

kchan
22. feb 2016

@zunajda mali ste teraz niekedy pauzu? Ak áno tak potom je podľa jednej kočky a jej receptu sa snažiť v deň pozit testu na ďalší deň pauza a potom ďalší deň najlepšie hmed ráno. veľa báb tu z MK s tymto receptom otehu 😉

zunajda
22. feb 2016

@kchan môj graf je zvláštny

kchan
22. feb 2016

@zunajda napísala som to ako hotentot tak snáď mi rozumieš 😁

kchan
22. feb 2016

@zunajda čo znamená to tmavo zelené označenie? Očakávanu ms? Nepoznám tento graf tak sa nevyznám, ale teploty nemáš vyššie ako 36,3 a najmenšiu máš 35,9 plus dnes pozit test, tak určite sa ti v najbližšie dni zvýši

zunajda
22. feb 2016

@kchan ...chápem 😉😉😉 poslala som Ti včerajší BT graf....tento je dnešný

zunajda
22. feb 2016

@kchan to je ovu podľa Jonáša

butterfly333
22. feb 2016

@zunajda dnes si 34DC?podla grafu