Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka najlepšie bude ak vyčkáš do tej nedele a hádam ti už vtedy testik ukáže // 😉
@jaja018 noto je cudne take pozitivne testiky 😕
@miska_hryzka škoda toho poklesu MINULE inak krasny graf si mala .. inofolic ovplyvnuje len rast vajok..
MINULE SOM V TESCU HLADALA FENNIKOLVY CAJ A NENASLA SOM HO. TO JE MEDZI DETSKYMI VECAMI ????
@jaruska18 chbyaju mu nejake udaje, tak preto si nie je isty.. on berie aj dost do uvahy hlien, pripadne ak zaznačis pozitivny test
@lauritkatesty jaaaj tak zato 🙂 no u mna hlieen tazko 🙂 a test tentokrat tiez som nevedela uplne oznacit..no myslim ze 12-13 dc bol pozitivny aj ked boli ciarky slabsie 🙂
@lauritkatesty ano je medzi detskymi vecami a skus aj ten malinik tinkturu,ta je tiez suprova na hlien 🙂
@denidi a kupujes aky? A ako ho užívas? 🙂 ten feniklovy čaj🙂 🙂 🙂
@vajicko0210 sunarek granulovany,daj parkrat denne do dlane a zjes a tiez vyskusaj malinik 🙂 som presvedcena,ze to zaberie
@denidi ďakujem ti 🙂
@kchan koľko pyridoxinu si dávaš denne?
@lauritkatesty no škoda toho len je zvláštne, že tri dni spinim potom sa spustí MS a až druhý deň MS mi klesne teplota.
@miska_hryzka na krabičke je písané jedna denne, tak iba jednu si dávam.. Nikde som sa nevedela dočítať ako sa má užívať na predĺženie LF
@kchan niekto tu už aj spomínal, že až 3 tabletky denne si dáva.
@lauritkatesty prosim ta ako dlho je pri ovu pozitivny test? Myslim ze kolko dni
@miska_hryzka ano niekomu to moze aj tak klesnut.. to spinenie byva u vela zen pred mrchou, ja mavam tak cca jeden den, kym sa normalne spusti..
@jaja018 no ako u koho, vacsinou len jedne den je najsilnejsia ciarka a potom uz to slabne. ale su zeny co maju aj dva tri dni. ked maju vyssiu tu hladinu LH hormonu.. tam sa ale potom tazsie vypiichne presny den ovulacie.. napomoze meranie teploty.
@miska_hryzka hmm zaujímavé... Len není to už veľa?
@lauritkatesty ja mám pred také 3-4 dni potom dva dni MS a potom zas taký deň, dva špinenie
@kchan ved práve neviem kto spomínal, že do ovu 2 tabletky a po ovu zvýši na tri tabletky denne
@miska_hryzka mne raz lekar hovoril, ze ked je aj po krvacani len spinenie, tak sa to pocita do menzesu a je to v poriadku.. tiez nemavam silne.. dva dni krvacanie a potom uz to slabne..
ze je to v poriadku.
spinenie pred MS sa pocita ete do stareho cyklu.
@lauritkatesty no tak ja som fakt zvedava
@miska_hryzka neviem preco,ale ja si myslim, ze by to mohlo byt tehu 😍
A 8 DPO testovat? Co si, pipi???? Sa len stresujes....
Pekny graf mas, este aj Jonas sa ti prekryva s ovu... Len vyckaj este par dni 😘

@kchan väčšinou špinim 2 dni pred MS takže špiniť by som mala začať na 30.den takže v piatok a na 32.den príde MS takže asi v nedeľu. Aj ja si dávam pyridoxin jednu tabletku denne. Dnes som skúšala test a len jedna /.