icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
24. feb 2016

@kchan väčšinou špinim 2 dni pred MS takže špiniť by som mala začať na 30.den takže v piatok a na 32.den príde MS takže asi v nedeľu. Aj ja si dávam pyridoxin jednu tabletku denne. Dnes som skúšala test a len jedna /.

janulka_1
24. feb 2016

@kchan no u teba to vyzera, ze ovu bola niekedy medzi tymi prerusovanymi ale to mas nejake nizke teploty. U mna len bude ovu kedze vcera bol asi pozitivny test a ovu bude tak do 24-48h

janulka_1
24. feb 2016

@kakatulik minuli cyklus som ho jedla na kila a takyto hlienik som nemala, no az na jeden krat ale nie az tolko vela ako vcera

janulka_1
24. feb 2016

@jaruska18 ta cervena prerusovana ti pekne vyznacila tvoje najnizsie teploty v prvej faze (nenapadne ma ako sa vola 😀) a potom ti to sekla kedy si mala najnizsiu teplotu a velky vurast, cize ovulka

jaruska18
24. feb 2016

@janulka_1 dakujeem 🙂 no preco niektore naju plnu tu ciaru? 🙂

kchan
24. feb 2016

@janulka_1 no pozitívny test som mala na 18 a 19DC, čiže ak zajtra max pozajtra nestúpnem tak ovu nakoniec neprebehla...

kchan
24. feb 2016

@miska_hryzka najlepšie bude ak vyčkáš do tej nedele a hádam ti už vtedy testik ukáže // 😉

janulka_1
24. feb 2016

@jaruska18 akurat som pozerala na moj graf z minuleho cyklu a je tam normalna ciara. Tak teraz nechapem ☹

jaruska18
24. feb 2016

@janulka_1 ved to ze ani ja nechapem no ktovie 🙂

lauritkatesty
24. feb 2016

@jaja018 noto je cudne take pozitivne testiky 😕
@miska_hryzka škoda toho poklesu MINULE inak krasny graf si mala .. inofolic ovplyvnuje len rast vajok..

MINULE SOM V TESCU HLADALA FENNIKOLVY CAJ A NENASLA SOM HO. TO JE MEDZI DETSKYMI VECAMI ????

lauritkatesty
24. feb 2016

@jaruska18 chbyaju mu nejake udaje, tak preto si nie je isty.. on berie aj dost do uvahy hlien, pripadne ak zaznačis pozitivny test

jaruska18
24. feb 2016

@lauritkatesty jaaaj tak zato 🙂 no u mna hlieen tazko 🙂 a test tentokrat tiez som nevedela uplne oznacit..no myslim ze 12-13 dc bol pozitivny aj ked boli ciarky slabsie 🙂

denidi
24. feb 2016

@lauritkatesty ano je medzi detskymi vecami a skus aj ten malinik tinkturu,ta je tiez suprova na hlien 🙂

vajicko0210
24. feb 2016

@denidi a kupujes aky? A ako ho užívas? 🙂 ten feniklovy čaj🙂 🙂 🙂

denidi
24. feb 2016

@vajicko0210 sunarek granulovany,daj parkrat denne do dlane a zjes a tiez vyskusaj malinik 🙂 som presvedcena,ze to zaberie

vajicko0210
24. feb 2016

@denidi ďakujem ti 🙂

zunajda
24. feb 2016

@kchan Ahoj! Aj ja som šla 0,1 stupňa hore...som ako na ihlách

kchan
24. feb 2016

@zunajda ja som veľmi zvedavá či zajtra stupnem, dúfam že áno 😮

miska_hryzka
24. feb 2016

@kchan koľko pyridoxinu si dávaš denne?

miska_hryzka
24. feb 2016

@lauritkatesty no škoda toho len je zvláštne, že tri dni spinim potom sa spustí MS a až druhý deň MS mi klesne teplota.

kchan
24. feb 2016

@miska_hryzka na krabičke je písané jedna denne, tak iba jednu si dávam.. Nikde som sa nevedela dočítať ako sa má užívať na predĺženie LF

miska_hryzka
24. feb 2016

@kchan niekto tu už aj spomínal, že až 3 tabletky denne si dáva.

jaja018
24. feb 2016

@lauritkatesty prosim ta ako dlho je pri ovu pozitivny test? Myslim ze kolko dni

lauritkatesty
24. feb 2016

@miska_hryzka ano niekomu to moze aj tak klesnut.. to spinenie byva u vela zen pred mrchou, ja mavam tak cca jeden den, kym sa normalne spusti..
@jaja018 no ako u koho, vacsinou len jedne den je najsilnejsia ciarka a potom uz to slabne. ale su zeny co maju aj dva tri dni. ked maju vyssiu tu hladinu LH hormonu.. tam sa ale potom tazsie vypiichne presny den ovulacie.. napomoze meranie teploty.

kchan
24. feb 2016

@miska_hryzka hmm zaujímavé... Len není to už veľa?

miska_hryzka
24. feb 2016

@lauritkatesty ja mám pred také 3-4 dni potom dva dni MS a potom zas taký deň, dva špinenie

miska_hryzka
24. feb 2016

@kchan ved práve neviem kto spomínal, že do ovu 2 tabletky a po ovu zvýši na tri tabletky denne

lauritkatesty
24. feb 2016

@miska_hryzka mne raz lekar hovoril, ze ked je aj po krvacani len spinenie, tak sa to pocita do menzesu a je to v poriadku.. tiez nemavam silne.. dva dni krvacanie a potom uz to slabne..
ze je to v poriadku.
spinenie pred MS sa pocita ete do stareho cyklu.

jaja018
24. feb 2016

@lauritkatesty no tak ja som fakt zvedava

senselinka
24. feb 2016

@miska_hryzka neviem preco,ale ja si myslim, ze by to mohlo byt tehu 😍
A 8 DPO testovat? Co si, pipi???? Sa len stresujes....
Pekny graf mas, este aj Jonas sa ti prekryva s ovu... Len vyckaj este par dni 😘