Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vajicko0210 uz celkom neviem co si myslela.... 😕 😀
@vajicko0210 "ake musia byt stastne" to prebehne myslou aj mne vzdy,aj moje sesterky cakaju obe uz druhe babatka a ja stale cakam,ale kto caka,docka sa 🙂
@kakatulik 😀 ze si mi pripomenula ze od kedy do kedy,sa opýtať denidi ako brat ten malinnik 😀
@denidi mno to áno ,LEN aby sme nečakali az moc dlho 🙂 🙂🙂 lebo ja uz chcem kocikovat,prebalovat a milovať to najkrajšie co nám vie život dať 😀
@vajicko0210 ano len do ovulky,teda podporuje plodny hlien,kvalitu vajicok a po ovulke nie aj preto,ze malinik je kontraindikovany v tehotenstve,cize v tehotenstve sa nesmie uzivat
@denidi moja ja som pozerala že je aj čaj z maliníka mysliš že to stačí?? ja radšej čaje mám,.
babeny @butterfly,@denidi,@vajicko0210
Ja som uz ciastocne presedlala na tinktury,lebo som prisla na to,ze stracam prehlad a stane sa,ze pikem cez den iba caje a nie cistu vodu....a tie tinktury mi dokonca aj chutia...nejak ako likeeer 😀 😀 😀
@kakatulik no ano,mam to teraz tak isto,kotvicnik caj,alchemilka,gynastan,vecer este varim kotvicnik s goji a k tomu ked dam este liter a pol vody,no katastrofa,dnes som mala pocit,ze som viac na vecku ako pri zakaznikoch 😀 ake tinktury mas? aby si vecer nebola "vesela" ked vsetky "likeriky" popijes 🙂
@denidi no ved toto...uz som aj premyslala ci mozem soferovat,kedze uzivam tri krat 20 kvapiek z dvoch tinktur.Objednala som si styri(zenska,nechtikova,malinikova a este nejaka na imunitu vramci toho detoxu).Z cajov pijem Alchemilku na striedacku s malinikom,potom zeleny na ranajky,kedze som vysadila kavu,dalej jeden na podporu pecene,kotvicnik a v druhej polovicu cyklu ten Vitex a este praslicku......goji papam namiesto cukrikov,lebo to by uz bolo velmi vela.
@kakatulik ten maliník je čierna ríbezla??
@butterfly333 nie to je list z maliny normalnej krickovej myslim.....a mozno aj kvet,neviem.
@kakatulik ahaaaa 😉
@miska_hryzka cauko, ja som pisala, ze si 3 tbl pyridoxinu davam. Aleze by mi to pomohl sa neda povedat. Posl cyklus 10-12dpo spinenie a potom menzes. Cize kratka lf- malo progesteronu. Lenze ja to mam pravdepodobne z endometriozy. Takze teraz uz moc neriesim, nemeram bt, netestujem. Beriem len ten pyridoxin a 1.4. Idem na laparku vybrat cysty.
Jaj miska a to davkovanie pyridoxinu som vycitala v teme sojove ivoflavonidy. Tam baby davali viac typov, aj na plodny hlien, spermie zivsie a pod...
@dejna20 vyššia dávka nemôže nejako uškodiť?
kde kupujete ovulacne testy?lacno?
@dejna20 ja som si ho davala teraz prvý mesiac každý deň jednu tabletku. Ovu bola na 20.den presne ako minulý mesiac ešte uvidíme kedy príde MS. Osobne dúfam, že nepríde 😀
@miska_hryzka ja som mala tiez ovu v 20dc. Kramy na 32dc. Cize lf len 11dni a od 9dna spinenue.
To je len vitamin b6, tak podla mna nic. Mne teda nic nebolo.
Dezim palce nech mrcha nedojde 😀
@gustako aj tu na koniku...@lauritkatesty a @korytnacka81...urcite aj ine este predavaju.
@dejna20 ja to mam skoro ako ty 20DC ovu a 30DC už špinenie.
@miska_hryzka mozno blba otazka,casto spominaju baby spinenie,to je taka tmava krv pred ms,alebo po ms? ma to byt teda,ci nema to byt,nikdy som sa o to nejak nezaujimala,ale podla toho,co citam,vela zienok to ma,ved v podstate je to okik,mi to pride ako keby sa este vyplavuje stara krv pred ms? dobre chapem?
@denidi ja som čitala že take špinenie pred ms znamena že v tele ženy chýba nejaka látka neviem čo to bolo či progesteron či ako sato píše to na jednej sttranke pisalgyn.

@kakatulik ozaj,no?
@denidi hej do ovulky?