icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
24. feb 2016

@denidi lekár povedal, že je to v pohode. Áno, čo popisujes je špinenie 🙂 to má asi každá

mamee
24. feb 2016

@lenka469 vrchol 19 DC 😉

kakatulik
24. feb 2016

@lenka469 myslim ze ano 😉

denidi
24. feb 2016

@kakatulik
@butterfly333
@miska_hryzka zas viem nieco viac,hm no mna to nikdy nejak takto " nevaruje" dopredu,proste zrazu som cervena ako fras,skor ked si myslim,ze uz ms skoncila a potom mame sexik,na druhy den zasa krvacam,ale tak max do vecera,snad je to v poho,ci?

denidi
24. feb 2016

@lenka469 oba pozitivne,ale asi vcerajsi by som ratala,ako vrchol 🙂

kakatulik
24. feb 2016

@denidi jasne ze je.Ja nespinim pred,ale ku koncu.....mnohe baby napr.nemaju vôbec v noci ms.

denidi
24. feb 2016

@kakatulik aha,no tak to je fakt u kazdej ine,no nieco na tom,ze v noci nemaju ms moze byt,lebo mozno aj mam cisto,ale jak sa rano postavim,tak to stoji za to 🙂
zajtra si idem dat prvykrat v zivote clostil,som zvedava,co z toho bude butterfly333 pobolievalo ta viac podbrusko,ked si ho uzivala?

kakatulik
24. feb 2016

@denidi ty ides zajtra k tej Anke Kopacovej,vsak?Tak povyzvedaj vsetko. 🙂

denidi
24. feb 2016

@butterfly333 zabudla som ta oznacit v prispevku vyssie,pobolievalo ta podbrusko,ked si mala clostil?

miska_hryzka
24. feb 2016

@denidi áno to aj ja tak mávam vraj to nie je nič vážne. Úplne normálne. Ja práve v noci najviac 😀 každá sme iná 🙂

butterfly333
24. feb 2016

@denidi vieš čo ked som ho začala brat prvý cyklus tak ked som dobrala poslednu tabletku od toho dna asi týžden ma tak bolelo podbruško ledva som chodilaapri každom pohybe to bolelo,no tento druhý cyklus nič vebec ako by neučinkoval.Berieš clostil?

denidi
24. feb 2016

@kakatulik ano idem 🙂 sa tak tesim a som zvedava,co mi naordinuje,podla hlasu je strasne milucka,tak sa popytam 🙂

denidi
24. feb 2016

@butterfly333 zajtra mam zacat,tak som zvedava,co to bude,potom dam vediet,a t dokedy ho budes brat? este aj buduci cyklus?

kakatulik
24. feb 2016

@denidi treba volat?

butterfly333
24. feb 2016

@denidi nie moja už ho nechcem stačili mi dva cykly,ud kolko DC ho ideš brat??od 3DC či 5DC??

miska_hryzka
24. feb 2016

@denidi načo slúži Clostyl?

denidi
24. feb 2016

@kakatulik vies co,ja som si precitala celu diskusiu o nej a niektore baby volali,ked isli,ine nie,ja som racsej zavolala,predsa nech tam nejdeme zbytocne a moj musel koli tomu nejake veci odlozit,tak nech mam istotu

denidi
24. feb 2016

@butterfly333 hej chapem,vyskusala si a ved nakoniec este nevies ci tento cyklus nezabral 🙂 paradoxne,mne ho kazal pit od 4DC,ale viem,ze sa pije od 3DC alebo 5DC,no neviem,zabudla som sa pytat,preco mi ho takto dal

laauraa
24. feb 2016

@butterfly333
@denidi
@lauritkatesty baby tak dnes taky isty cas ako vcera ... testik takyto vcera bol sexik to nevadi ? Dnees pauza a potom kedy ? Dakujem dnes 18 dc

butterfly333
24. feb 2016

@denidi moja a ty inak aj s mm ste obaja v poriadku len sa nedarí??Sa nejak už nepamatám.Tak sa jej popýtaj na všetko čo treba a dufam že poradí dobre a čoskoro sa zadarí,A niečo poradíš aj nám. 🙂 🙂 🙂

butterfly333
24. feb 2016

@laauraa ked dnes pauza tak zajtra aj pozajtra ja bysom dala pre istotu,niektore ked maju pozit tak sexuju aj 4dni v kuse.

butterfly333
24. feb 2016

@denidi tak daj ho dnes to si 3DC že? jasomho dala mynule od 5-9DC a ovu sa mi posunula z 15-16DC na 20Dc,tak som tento cyklus dala od 3-7DC a ovu bola ako má byt 16DC.

denidi
24. feb 2016

@miska_hryzka clostil spusta dozrievanie folikulov 🙂

denidi
24. feb 2016

@butterfly333 myslis? len uz ked som rano nedala,tak asi to uz necham na zajtra,to mi v car kazal takto,tak neviem teraz

butterfly333
24. feb 2016

@denidi ok tak daj ako ti kázali asi vedia prečo,snad ti to neposunie ovu tak ako mne,ale hlavne aby bola a clostil pomohol.Držím place,

denidi
24. feb 2016

@butterfly333 dakujem ti,hadam pomoze a neposunie velmi ovulku,lebo uz minuly cyklus som mala o 5dni neskor a to sa mi nestalo odkedy sa snazime este ani raz

miska_hryzka
24. feb 2016

@denidi ako ti na to prišli? Koľko sa snažíte?

denidi
24. feb 2016

@miska_hryzka mne vajicka dozrievaju aj ovulaciu mavam,ale my ideme skusit tento cyklus IUI,tak preto budem brat clostil,aby bola istota,ze ovulacia bude,pripadne sa vytvoria aj dva folikuly,snazime sa uz tri a pol roka,s trojmesacnou prestavkov,ked som mala mimomaternicove tehotenstvo

denidi
24. feb 2016

@miska_hryzka vy sa kolko snazite?

janulka_1
24. feb 2016

@vajicko0210 nie cely mesiac, len do ovulky. Tento mesiac som ho jedla len vcera ked sa mi zdal ovu test najpozitivnejsi.