icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
24. feb 2016

@denidi tak držím palce nech sa to konečne podarí 🙂 my sa snažíme 8 mesiacov. Takže asi je aj hlúpe ísť gynekológovi na nejaké testy keď je to asi krátko. Ovu prebieha meriam BT už druhý mesiac aj sme sa trafili do plodných dní dokonca z piatich plodných dní sme tri robili ťuťumuťu tak uvidíme.

denidi
24. feb 2016

@laauraa krasny pozitivn testik,super,zasa zajtra dajte sexik,alebo ak bude chut,tak si myslim kedyklvek 🙂

lauritkatesty
24. feb 2016

@laauraa zajtra

denidi
24. feb 2016

@miska_hryzka dakujem 🙂 a ano,ako pises,este to nieje dlho a hlavne,ked si vsetko sledujes a vies,ze je ovulka,tak netreba este vobec doktora,ono to proste chce chvilocku cas a urcite to pride,a mozno uz tento cyklus najdes dve // a budes sa velmi tesit 🙂 prajem ti to 😉

miska_hryzka
24. feb 2016

@denidi ved práve 9 rokov užívania antibaby tabliet asi urobilo svoje. Ďakujem dúfam,že aj ty nám tu zachvilu dáš foto s dvoma čiarkami 😉

laauraa
24. feb 2016

@denidi zlata 🙂 dakujem za rady babulky 🙂 este som nemala takyto testik pozitivny az 🙂 sa tesim velmi 🙂

denidi
24. feb 2016

@miska_hryzka coskoro budeme stastne vseeetky 🙂 😉 telo sa dokopy po anti a pride to

denidi
24. feb 2016

@laauraa taky peknucky vie potesit,aj mne to vzdy zlepsi naladu a tak ma to dobije,nech to vyjde 🙂

dejna20
24. feb 2016

@miska_hryzka kolko mas rokov, ked sa mozem spytat? My sa snazime od oktobra. Na zaciatku februara mi gyno zistil endometricke cysty. V aprili ked sa nezadari idem na laparku.
Takze my uz riseime po pol roku snazenia. Ale mam nad 30. Prvy sa zadaril na supu, tak mi hned bolo divne, ze asi neni so mnou daco ok a aj sa mi to bohuzisl potvrdilo.

janulka_1
24. feb 2016

Baby co poviete na moje ovu testy? Myslite, ze ten na 15DC o 20:30 mozem brat za pozitivny?

vajicko0210
24. feb 2016

@janulka_1 Ja myslím že áno 🙂 🙂 🙂 🙂

kakatulik
24. feb 2016

@janulka_1 nooo vyzera to na toho 23.ho.Uvidime ci zajtra este pojde teplota hore.

lauritkatesty
24. feb 2016

@janulka_1 no neviem zlatik.. chyba mu.. ak nestupes. tak nebola.. a este len pride..

zunajda
25. feb 2016

@kchan teplota stúpa 😉 a už mi zas vyznačilo inak ovulku

dzanem
25. feb 2016

ak je pozitivny ovu test kedy treba sexovat? 😉

jaja018
25. feb 2016

@lauritkatesty skoda ze som nemerala skôr... Ale chcela som zacat az od dalsieho cyklu, testovat aj merat... No zmena planu tie pozitivne ovu testy mi nedajú... Som hrooozne zvedava co sa z toho vykluje 😀 dufam ze dnes uz testy zblednu

kchan
25. feb 2016

@zunajda mne dnes tiež stúpla, ale ešte mi nič neoznačilo, tak musím čakať čo bude zajtra 😏

kchan
25. feb 2016

@dzanem ževraj v ten deň a potom pauza a zas ďalší deň 😃

jaja018
25. feb 2016

Zda sa ze uz bledne

miska_hryzka
25. feb 2016

@dejna20 ja mám 27 a manžel 30 aj ja by som to riešila lenže prídem k lekárovi poviem, že meriam BT a zistila som, že LF trvá iba 9-10 dní? Keď ešte to nie je ani rok..

janulka_1
25. feb 2016

@lauritkatesty a veruze nestupla 😔, este aj klesla o 0,2 na 36,2. Som zvedava kedy pride milost pany ☺️

butterfly333
25. feb 2016

@janulka_1 ja somna tom asi tak isto včera ešte 37,2 a dnes 37,0 takže zajtra pozajtra ms.

janulka_1
25. feb 2016

@butterfly333 akurat som ti pozerala graf, dufam, ze ten pokles nic neznamena 😔. So mna si ovu robi srandu, testy su skoro pozitivne uz 3den a furt ta teplota nie a nie ist hore

butterfly333
25. feb 2016

@janulka_1 ale znamená že ms je pred dverami, 😉

janulka_1
25. feb 2016

@butterfly333 ved uvidis zajtra, pozajtra

butterfly333
25. feb 2016

@janulka_1 to ano ale už viem ako to dopadne,nebudem sa presviečat že to vyšlo možno ked citim že nie.

lauritkatesty
25. feb 2016

@jaja018
@kchan tak ste podla všetkeho 1 dpo 🙂

kchan
25. feb 2016

@lauritkatesty myslíš? No hádam máš pravdu 😃 ak zajtra budem mať zvýšenú tak graf mi už vyznačí ovulku?

kakatulik
25. feb 2016

@kchan ano 🙂

miska_hryzka
25. feb 2016

@kchan až keď tri dni po sebe je zvýšená teplota až vtedy vyznačí ovu.