Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
majka dakujem, odlozim si to, no to vies, viera je silna, myslim, si, ved tie ovu testy kupim len tento mesiac na buduce uz nebude treba - optimista 🙂
Ale, ak to nevyjde tento mesiac- co keby vyslo tak som velmi statstna / hoc viem, ze to zdaleka este nie je vsetko 😢 /, tak objednavam z toho linku
Sarika dakujem, po poslednom raze objednavala som sice nie z e-bay, ale podobneho obchodu nejake handricky z ciny a namiesto na SR to poslali do USA, sice mi vratili peniazky, ale trva to co -to dlshie a cenovo to vychadza tak ako aj cez ten link do majky, ale dakujem, je fajn, ze je v tejto teme tak zivo 🙂
@pastelka11 drzim palce 🙂 a veru treba byt optimista 😉 a tak to ma byt 🙂
@sara32 skusala som cul ocik tehu test 🙂 uvidime za 5 minut 😕
@pastelka11 ak je takto slabulinka, mas este cas 🙂testni o dva dni bude tmavnut .-)
och , pisem jak Madar 🙂, 1x na WC od rana, nieco som uz pila aj menej ako 2 hodiny , ale zrejme to na OVU este nevyzera
dakujem, uz som si aj fixkou napisala 10DC, to aby som vedela, tak ja skusim zajtra/ pozajtra, asi sa so mna stane fotografka 🙂
@pastelka11 nie ovu este nie..ja som mala tento test a robila som ho nie tento pondelok ale minuly a az teraz aha tyzden aj nieco ake palice...cize mne to trvalo nieco cez tyzden kym som dosiahla silne ciarky ktore trvaju uz 3 dni 😀
uvidim za chvilu pojdem cik co to spravy 😀
no, ja zvyknem mavat ovu asi celkom pravidelne okolo toho 14 dna, tak uvidme, ako to bude tento mesiac
Ahojte mamičky, som začiatočnik čo sa týka ovu testov. Pri prvom dietati som otehotnela hned, ale teraz sa uz niekolko mesiacov snazime o druhe, a stale nic. Preto sa chcem opytat, kedy je najlepsie sa testovat, z ranneho mocu alebo okolo obeda alebo je to jedno? 4 dni sa testujem, prve 2 dni bola druha ciarka ruzova, ale nie taka silna ako ta testovacia no a vcera zoslabla a dnes tiez, tak to som uz asi presvihla ovulaciu, ci?
@majka_3 lebo mi neveris !!!!!!! zato!!!!! nesmies pitttttttttttttttttttttt2hodiny pred ovu test, ja ked som pila slabulnika, ked poobede som robila o 16tej, test silny jak toto !!!!! uz mi ver prosim ta !!!! testy sa robia v tu istu hodinu, napriklad, 11tej a 16-17tej predtym 2hodky nepit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ja som ich testovala 2mesiace ver mi uzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nepi teraz nist a urob o 18tej !!!!!! ok????????????????????utekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@elenita ano..ja som posielala sem fotky 10dc som mala slabe ciarky az oslabli ...no a o tyzden som vyskusala znovu ovu test lebo stale boli brucho...a stale mi ukazoval z ranneho take silne ...a vyskusam poobede a zrazu slabee... 😒 😒
tak preto 🙂 ze by sa uz ovu skoncila?
zasa vyskusam cik rano co to povie 😀 ale ked bude zasa silna tak ja uz neviem co si mam mysliet 😀
@majka_3 Tak proste Tvoje telo mozo najviac LH produkuje rano 😅 Ja som si skusala ovu testami zistovat tehotenstvo, spravila som len jeden, krasne pozitivny, a na dalsi den som to dostala, takze 😒 A pri dvojickach som mala pozitivne tehotenske testy az po vyse tyzdnovom meskani, tak ja neviem. Kazda sme ina 😉
@elenita no to ze kazda sme ina 🙂
ale tak islo mi len oto sa dozvediet ci sa moje telo po porode spamatalo 🙂
cize ked ovulujem asi je spamatane 🙂
ale cul budem testovat lebo uz som namotana kazdy den aka je palicka 😀
a cul som zasa namotana ze nebudem pita vyskusam o hodinu ... ma to myslis zmysel ci skoda testu 😖

@sara32 to je dlho? 3dni? ja neviem..nikdy som netestovala cize som novacik 😀
nooo ja to pojdem ciknut teraz 😀 nedokazem nepit dlho 😀