icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
9. mar 2016

@vajicko0210 no može byt že máš dve ovu dnes som o tom čitala že sa to stava že su dve ovu po sebe je to možne,no čo z toho bude neviem len držím palce aby sa podarilo tehu.

vajicko0210
9. mar 2016
vajicko0210
9. mar 2016

@butterfly333 ďakujem ti 🙂 bodaj by konečne po 4 rokoch 🙂 A ešte uvidím čo do večera a čo bude zajtra 🙂

11hannah11
9. mar 2016

Ahojte, potrebujem poradiť, som nováčik s ovu testami, skušam prvý mesiac, mam 32-dnovy cyklus, pred 4 dňami som začala s testami, prvý bol úplne čistý iba kontrolna čiarka bola a od pondelka sa objavuje ale nezda sa mi aby tmavla, mne sa zda ze je stále rovnaká. Myslite že môže byt že v deň ovu bude ako kontrolna? Ďakujem za všetky rady 😉

kakatulik
9. mar 2016

@miska_hryzka veruze mohlo 🙂

kakatulik
9. mar 2016

@11hannah11 toto je este stale velmi slabe.Testovacia musi byt minimalne taka silna ako kontrolna. Testuj dalej a hlavne sa pokus minimalne dve hodiny pred testom vela nepit,aby bol moc koncentrovany.

hennyinnsbruck
9. mar 2016

@lauritkatesty ďakujem ešte raz za testy. .predtým bola ovu na 20dc dnes som 16dc aha skoro ma vystrelo
Dnes bol keksik tak ešte zajtra a pozajtra

lauritkatesty
9. mar 2016

@hennyinnsbruck ♥ .. no je to jednoznačne 😉

janulka_1
10. mar 2016

Baby co poviete na toto?

janulka_1
10. mar 2016

Jaj, zabudla som dopisat, ze sa cely graf posunul (cervena horizontalna ciara). Prikladam graf z pred par dni

kalisto
10. mar 2016

Ahojte. Viete mi prosím poradiť, ci je v poriadku ked jeden den mam pozitívny ovulácny test- obidve čiarky su rovnako tmavé a na druhy den uz druhu čiarku skoro vôbec nevidno.

lauritkatesty
10. mar 2016

@kalisto ano 🙂

lauritkatesty
10. mar 2016

@janulka_1 nepačia sa mi tie posledne teploty, nedrzi sa to hore

janulka_1
10. mar 2016

@lauritkatesty môže to spôsobovať pcos? mám vysoké amh až 16,3 čiže pcos

lauritkatesty
10. mar 2016

@janulka_1 aha noo ☹ nemusi dochadzat k ovulacii.

janulka_1
10. mar 2016

@lauritkatesty vieš mi k tomu viac napísať?

lauritkatesty
10. mar 2016

@janulka_1 no nie som odbornik ore pco, ale podla toho čo som citala . tak pco sposobuje aj to ze nedochadza k ovulacii, je pritomnych vela folikulov ale ziadny nedorastie a npraskne.
zvvykli na to davat clostylbegyt.
takisto ti mozu vyjst potom aj pozitivne testiky, ale ovulacia nemusi prebehnut.
co ti navrhoval lekar ???
nechces skusit inofolic ? viesm ze dievcatam s pco pomohol.

janulka_1
10. mar 2016

@lauritkatesty inofolic som brala ale nerobil mi dobre. Len ja mám kombináciu endo a pcos. čakám na ms a idem brat clostyl tak uvidíme

lauritkatesty
10. mar 2016

@janulka_1 aha. no jasne. clostyl by ti mohol zabrat. a ake davkovanie ti dal ?

dejna20
10. mar 2016

@janulka_1 jani to pco k tej endoske ti az teraz zistili? 😖 ze fasa, a to som bola v tom, ze aspon ze pco nemam ale vidim, ze da sa mat aj endo aj pco 😒

janulka_1
10. mar 2016

@dejna20 áno len teraz

janulka_1
10. mar 2016

@lauritkatesty 2x1 od 4DC-8DC

lauritkatesty
10. mar 2016

@janulka_1 tak dufam ze to zaberie..

evinqua
10. mar 2016

Dievcata, som 11dpo a objavil sa tmavohnedy vytok - menstruaciu ocakavam v sobotu, ale mne sa vzdy zacina jasnocervenou krvou a nie hnedym spinenim.teplota neklesla zatial.myslite,ze je este nadej na tehotenstvo?

dejna20
10. mar 2016

@janulka_1 tak drzim palce nech clostak zabere ak by teraz nevydalo. Svagrinke s pcos pomohol

janulka_1
10. mar 2016

@lauritkatesty
@dejna20 dakujem baby len neviem ako to bude reagovat s endo.

lauritkatesty
10. mar 2016

@janulka_1 neviem no a v akom rozsahu ju maš ?

miska_hryzka
11. mar 2016

To čo zas toto???? ☹

janulka_1
11. mar 2016

@lauritkatesty uz som to raz niekde pisala, endo tazkeho stupna - pri laparke mi odstranovali vzrasty na maternici, vajecnikoch, prepazke medzi poavou a konecnikom a nemale som mala aj v creve. Takze bolo toho dost

lauritkatesty
11. mar 2016

@janulka_1 aha no.. uz si matne spominam .. a liecbu si zatial este neskušala co, po laparke zrejme povedali co najskor otehotneit. ? ta endo je svina.. tak snad este s tym clostylom by sa mohlo podarit, spg mate ok ?