Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka ďakujem, no ja teraz držím palce hlavne tebe nech ciaročka silnie a nech sa tu medzi nami len takéto dobré správy šíria 😄😉
@kchan tfuj tfuj tfuj nech sa zadari a pripojis sa k tehulkam 🙂
@miska_hryzka ďakujeeeem 😊😇
dnes a zajtra nie?
@miska_hryzka ahoooj a ty ako si na tom s testovaním?? Už je čiarka silnejšia?? 😉😉
@kchan ahoj no trošku silnie bola som dnes u lekára ešte bolo skoro nie je nič vidieť ale Duphaston až do konca tretieho mesiaca.
@miska_hryzka ale sú čiarky pekne vidieť 😉 tak prajem pekné a pokojné tehulkovanie 😊😘
@kchan no dúfajme, že čiarky budú silnieť a biochemicke tehu ma obíde. Už aby si sa pripojila 😉
@miska_hryzka žiadne biochem.nebude a o chvíľu nám sem zavesíš fotku s krásnou machulkou 😉 ver že by som sa pripojila veľmi rada, ale asi to bude mať dlhšie trate, dnes som objednala mm k urologovi na celkové vyšetrenie - takže priorita číslo jedna dať náboje čo najskôr dokopy 😁😁
@kakatulik sa bojím, že to bude biochemicke, tak len testujem ☹
@kchan ten folandrol ste neskúšali?

@kchan a možno práve medzitymi slimakmi bude jedna hadimrška 🙂 treba veriť do poslednej chvíle 🙂 moc moc moc držím palce