icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
29. mar 2016

@kchan a možno práve medzitymi slimakmi bude jedna hadimrška 🙂 treba veriť do poslednej chvíle 🙂 moc moc moc držím palce

kchan
29. mar 2016

@miska_hryzka ďakujem, no ja teraz držím palce hlavne tebe nech ciaročka silnie a nech sa tu medzi nami len takéto dobré správy šíria 😄😉

miska_hryzka
29. mar 2016

@kchan tfuj tfuj tfuj nech sa zadari a pripojis sa k tehulkam 🙂

kchan
29. mar 2016

@miska_hryzka ďakujeeeem 😊😇

laurita12
29. mar 2016

Ahojte,dnes som 4 alebo 5DPO a ovulačný test je trošku silnejší ako obyvkle,je to možné?Keď som robila ovu.test po ovulácii tak pekne bledol až bol biely a dnes je tam čiaročka,viem že nie je pozitívny.Akoo je to možné?

denidi
29. mar 2016

@laurita12 hormon LH je v tele cely cyklus,pred ovulkou,aj po ovulke,len v case ovulacie,je ho tolko,ze test je pozitivny... Intenzita LH sa meni,to znamena,ze dnes mas takyto testik a zajtra moze byt len s jednou ciarkou 😉

kchan
29. mar 2016

@laurita12 LH hormón máš v moči stále, niekedy viac niekedy menej 😃 on len pred ovulkou rapídne stupne, alebo keď už si tehu tak ho môžeš mať pozitívny, ale tento tvoj ešte nič neznamená.. Každopádne držím palce nech si max o týždeň nájdeš pekné čiarky na tehu teste 😉😉

laurita12
29. mar 2016

@kchan Ďakujem krásne,keďže viem v akej situácii si aj ty,tak aj ja držím tebe palčeky nak sa pošťastí 😉

kchan
29. mar 2016

@laurita12 ďakujem pekne 😊

zunajda
30. mar 2016

@kchan takto pred rokom som mávala 32 dňový cyklus...potom stres v práci a natiahli sa mi tri cykly na 63 dní...minulý mesiac 49dňový. Tento bude asi tiež dlhší 😕

kchan
30. mar 2016

@zunajda no vyzerá to tak že asi ho budeš mať dlhší... A nepomáha ti nič na úpravu cyklu??

zunajda
30. mar 2016

@kchan posunula som si cyklus, tak ešte uvidím kedy bude ovulka...spolieham sa na testy

patka33
30. mar 2016

co si myslite kedy sa mam snazi? 🙂

zunajda
30. mar 2016

@kchan doktor to zatiaľ riešil injekciou...posledná ms bola však bez nej, začala som piť alchemilku, tak možno aj vďaka nej vôbec ms prišla a ešte aj skôr

kchan
30. mar 2016

@patka33 dnes a pozajtra 😀

patka33
30. mar 2016

dnes a zajtra nie?

kchan
30. mar 2016

@zunajda tak pi tú alchemilku stále, verím že ti pomohla. Bo ja odkedy ju pijem tak mám úplne iné cykly, síce o troška dlhšie ale ms není taká bolestivá a LF fáza je krásna dlhá- ale k tomu mi asi dopomohol viac pyridoxin

kchan
30. mar 2016

@patka33 tak keď je chuť tak prelubte aj 48 hod v kuse 😁 len aby sa "matroš" doplnil... Ale asi to je v podstate jedno, na každý pár platí niečo iné a keď sa to má podariť tak sa to podarí 👍

kchan
30. mar 2016

@miska_hryzka ahoooj a ty ako si na tom s testovaním?? Už je čiarka silnejšia?? 😉😉

patka33
30. mar 2016

@kchan tak dnes mam narodeniny tak priatel urcite bude chciet uvidim ako zajtra 🙂

zunajda
30. mar 2016

@kchan pila som ju aj po prvom potrate a dosť mi pomohla....tak som sa k nej vrátila aj teraz.

kchan
30. mar 2016

@patka33 tak všetko najlepšie😊 a hor sa do plodeniaaaaa 😉😉😉😉

kchan
30. mar 2016

@zunajda no darmo, je to zázračná bylina 🌿

miska_hryzka
30. mar 2016

@kchan ahoj no trošku silnie bola som dnes u lekára ešte bolo skoro nie je nič vidieť ale Duphaston až do konca tretieho mesiaca.

kchan
30. mar 2016

@miska_hryzka ale sú čiarky pekne vidieť 😉 tak prajem pekné a pokojné tehulkovanie 😊😘

miska_hryzka
30. mar 2016

@kchan no dúfajme, že čiarky budú silnieť a biochemicke tehu ma obíde. Už aby si sa pripojila 😉

kchan
30. mar 2016

@miska_hryzka žiadne biochem.nebude a o chvíľu nám sem zavesíš fotku s krásnou machulkou 😉 ver že by som sa pripojila veľmi rada, ale asi to bude mať dlhšie trate, dnes som objednala mm k urologovi na celkové vyšetrenie - takže priorita číslo jedna dať náboje čo najskôr dokopy 😁😁

kakatulik
30. mar 2016

@kchan co ty toooolko testov robis.Sustred sa na jednu znacku z ranneho mocu a kazdy druhy den....lebo sa zblaaaazniiiis. 🙂

miska_hryzka
30. mar 2016

@kakatulik sa bojím, že to bude biochemicke, tak len testujem ☹

miska_hryzka
30. mar 2016

@kchan ten folandrol ste neskúšali?