icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
31. mar 2016

@butterfly333 moja,tu ti napisu baby svoj nazor,s tym musis ratat,ale ver,ze este nepatrime do stareho zeleza a vyprodukujeme take kvalitne vajicka,ze zachvilu kocikujeme 😉 ty len pekne sup na laparku a uvidis,cochvila si v tom 🙂

kakatulik
31. mar 2016

@denidi fuuuj ten Clostil...len aby sa ti z neho tie cysty nerobili....

denidi
31. mar 2016

@kakatulik jaaj ved dufam,ze nie...dr to 22milimetrove nazval folikul,tak hadam aspom to videl spravne 🙂 ale pravdupovediac,nemam z tych hormonov velku radost,ale uz skusim snad vsetko a to clostil je oproti stimulke na ivf slaby odvar 😖 nuz,co narobim...ale stale sa modlim,nech sa stane maly zazracik a nemusim to podstupit 🙂

lauritkatesty
31. mar 2016

@butterfly333 nič nie je zbytočne.. a hlavne nie laparo, aspon budeš vediet na čom si a ako to tam dole cele vyzera.. 🙂 pripadne odstrania čo budu moct..

lauritkatesty
31. mar 2016

@denidi ale meriaš teplotu nie ?? podla toho by sme videli ktory folik praskne 🙂

butterfly333
31. mar 2016

@kakatulik Dakujem ste moooc zlate všetky babenky mojeeee. 😉

butterfly333
31. mar 2016

@denidi Ano máte pravdu ved ani ja sa stará necitim napr moja segra má 34r ma jedno dieta a ona už dalšie by nechcela ,no ja aj ked mám dve tak tužim ešte po jednom,syn 16r je z prveho manželstva mám ho na striedavu tak nieje vždy s nami a mala sama toako by sme len ju mali ked syn nieje unas ona je taka že by chcela surodenca čo bude snou stale.

butterfly333
31. mar 2016

@lauritkatesty aj ja si to myslím že to nieje zbytočne aspon mi zistia či je tam všetko ok.

zunajda
31. mar 2016

Baby,ja tomu nechápem....myslela som,že test silnie a on zas zoslabol 😢

butterfly333
31. mar 2016

@zunajda asi už ovu bola ked si nemerala možno v noci.

zunajda
31. mar 2016

@butterfly333 teplota ešte nestúpla

zunajda
31. mar 2016

@butterfly333 dĺžka cyklu je len orientačná

denidi
31. mar 2016

@lauritkatesty ano teplotu meriam,este som dole,vidis ved podla toho sa to ukaze,no som zvedava 🙂

dejna20
31. mar 2016

@miska_hryzka nebude 😀 gratulka nech vam to vydrzi 9mesiacov 😘

kakatulik
31. mar 2016

@zunajda no toto je detektivkaaaa. 🙂

zunajda
31. mar 2016

@kakatulik asi ako každý mesiac 😉

zunajda
31. mar 2016

@kakatulik podľa teploty by však už mohla cca do dvoch až troch dní prísť, či?

e.vacka
31. mar 2016

Prosím poraďte, už tretí deň mám úplne rovnakú druhú čiarku na ovu teste. Je to ok??

e.vacka
31. mar 2016
denidi
31. mar 2016

@e.vacka mne sa zda,ze pozitivny je iba ten naspodu 😉

kakatulik
31. mar 2016

@e.vacka suhlasim s @denidi.nie su rovnake.

miska_hryzka
31. mar 2016

@dejna20 ďakujem bodaj by 🙂

kakatulik
31. mar 2016

@zunajda nooo ano podla teploty uz kazdu chvilu 😎

e.vacka
31. mar 2016

@denidi ten je čerstvý aj tie dva predtým boli rovnaké ,uz su suché...

e.vacka
31. mar 2016

@kakatulik @denidi tak beriem ten dnešný ako pozitívny...ovulacia by mala prebehnúť do 24 hodín?? Juchuuuu...

kakatulik
31. mar 2016

@e.vacka u niekoho to trva aj dlhsie ako 24 hodin,To zistis podla teploty....v kazdom pripade je dnes ten vhodny cas na.... 😉

e.vacka
31. mar 2016

@kakatulik dnes jedine keby som susedovi zaklopala 🙂 priateľ je v práci ... ďakujem veľmi pekne..som z toho snaženia a ovu testov mimo...

denidi
31. mar 2016

@e.vacka ved nic sa nestane ked dnes nic nebude,aj zajtra je velka sanca 🙂 ono vlastne je uplne super,ze nas tieto testiky dopredu upozornia,ze spravny cas prichadza 😉 tak nech sa zadariii 😉

e.vacka
31. mar 2016

@denidi konečne začínam chápať ako to funguje 🙂 ďakujem pekne, si milá 🙂

denidi
31. mar 2016

@e.vacka 🙂 jej dakujem,hlavne nech sa zadari 😉