Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik jaaj ved dufam,ze nie...dr to 22milimetrove nazval folikul,tak hadam aspom to videl spravne 🙂 ale pravdupovediac,nemam z tych hormonov velku radost,ale uz skusim snad vsetko a to clostil je oproti stimulke na ivf slaby odvar 😖 nuz,co narobim...ale stale sa modlim,nech sa stane maly zazracik a nemusim to podstupit 🙂
@butterfly333 nič nie je zbytočne.. a hlavne nie laparo, aspon budeš vediet na čom si a ako to tam dole cele vyzera.. 🙂 pripadne odstrania čo budu moct..
@denidi ale meriaš teplotu nie ?? podla toho by sme videli ktory folik praskne 🙂
@kakatulik Dakujem ste moooc zlate všetky babenky mojeeee. 😉
@denidi Ano máte pravdu ved ani ja sa stará necitim napr moja segra má 34r ma jedno dieta a ona už dalšie by nechcela ,no ja aj ked mám dve tak tužim ešte po jednom,syn 16r je z prveho manželstva mám ho na striedavu tak nieje vždy s nami a mala sama toako by sme len ju mali ked syn nieje unas ona je taka že by chcela surodenca čo bude snou stale.
@lauritkatesty aj ja si to myslím že to nieje zbytočne aspon mi zistia či je tam všetko ok.
@zunajda asi už ovu bola ked si nemerala možno v noci.
@butterfly333 teplota ešte nestúpla
@butterfly333 dĺžka cyklu je len orientačná
@lauritkatesty ano teplotu meriam,este som dole,vidis ved podla toho sa to ukaze,no som zvedava 🙂
@miska_hryzka nebude 😀 gratulka nech vam to vydrzi 9mesiacov 😘
Prosím poraďte, už tretí deň mám úplne rovnakú druhú čiarku na ovu teste. Je to ok??
@e.vacka suhlasim s @denidi.nie su rovnake.
@dejna20 ďakujem bodaj by 🙂

@butterfly333 moja,tu ti napisu baby svoj nazor,s tym musis ratat,ale ver,ze este nepatrime do stareho zeleza a vyprodukujeme take kvalitne vajicka,ze zachvilu kocikujeme 😉 ty len pekne sup na laparku a uvidis,cochvila si v tom 🙂