Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Viete mi poradiť z vašich skúseností, aké ovulačné testy sú podĺa vás najlepšie-najpresnejšie...
tak dnea mi stupla teplota to znamena ze kedy bola ovu
Ahojte, mohli by ste mi poradiť? Snažíme sa s priateľom o mimi, dr mi nasadil clostilbegyt užívala som ho 5 dní, potom sme začali pracovať na mimi a robila som si ovulačné testy problém je ten že ovulačné testy mi ukazujú pozitívny výsledok každý deň, kedže som sa dočítala že pozitívny ovu môže ukazovať aj tehotenstvo urobila som spolu s ovulačným tehotenský test na ktorom som mala slabú druhú čiarku. Lenže keď urobím tehotenský test zvlášť je negatívny. Môže nejako ovplyvniť pozitívny ovulačný test ten tehotenský? Fakt tomu nerozumiem 😔
@foxinecka888 podla mna nemoze ovu test ovplyvnit tehu... A kedy si si ich robila?? Myslím časovo...
@july_pk Takže od 10 DC som robila ovu testy, nakoľko mi vychádzali pozitivne aj na 15 DC som urobila aj tehu a tam bol slabá čiarka, brala som to tak že vyšiel negatívne no potom keďže mi to nedalo som urobila na další den ovu aj tehu vzdy to bolo cca o 13,oo hod. a oba pozitivne ten tehu silnel kazdy den, dnes rano som urobila iba tehu a bol negatíny. Tak neviem ci to ten ovulacny test môze nejako ovplynovat ked ich robim naraz, viem že to je skoro ale celé to je nejaké zvláštne.
Na 15 DC pozit tehu test??? Teraz si kolky DC?? Asi by som kupila iny tehu test v lekarni a vyskusala ten... Ja som mala vždy naj skusenost s gs mamatest alebo woman secret. Tie obycajne tycinky čo sa namacaju...
@foxinecka888 a bud ho rob z ranného mocu, alebo ak cez den, tak nepi predtym aspon tri hodky...
@foxinecka888 urcite sa nemozu testy navzajom ovplyvnovat, to je uplna hlupost... Ktory DC si teraz?
Tehu testy su akej znacky?
@july_pk @senselinka Ved toto ze to je strasne skoro, predtym som absolvovala vsetky mozne vysetrenia a som ok. Teraz som 20 DC mam este tyzden do MS. Dnes rano som robila test samostatne bez ovu, to je ten prvý obrázok a podla mna je negatívny. Ale prečo potom ked ich robím naraz na tehotenskom teste ukazuje druhu ciarku som s toho jelen 🙂
@foxinecka888 je to fakt divne... Pockaj ešte pár dní a vyskúšaj inú značku z ranného moču
@patka33 ak ti dnes teplota stúpla, tak podľa mňa bola ovu včera. To by aj sedelo keď podľa tvojich ovu testov kukám že si mala dva dni pozit testy, rátaj 48hod od posledného pozitívneho testu, čiže od 17DC a včera si bola 19dc, či?? Ak si zapisuješ teploty do grafu, tak o tri dni zvýšených teplôt ti graf vyznačí ovulku
@july_pk Ďakujem, skúsim si urobiť testy o pár dní neskôr a uvidíme čo na nich bude, len ma to poriadne šokovalo keď som mala na tehotenskom čiarky. Jedna baba mi písala že moje ovulačné testy na fotkách niesú pozitívne čo by som brala že teda nie sú keďže tá druhá čiarka nieje úplne silná ale stále sa tým nevysvetluje pozitívny tehu test takže asi len ostáva čakať.

Aj mne tie testy vyzeraju vselijako testujem od 11DC a stále nič dnes už mám 16DC a ciarka slabá a mam len 26DC tak neviem kedy mám plodne dni asi budem testovať do ms a uvidím aj hlien pozorujem aj krcok ale nejak neviem ...