icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

hopko
3. apr 2016

Aj mne tie testy vyzeraju vselijako testujem od 11DC a stále nič dnes už mám 16DC a ciarka slabá a mam len 26DC tak neviem kedy mám plodne dni asi budem testovať do ms a uvidím aj hlien pozorujem aj krcok ale nejak neviem ...

patka33
3. apr 2016

baby co myslite? teplota stale nestupla prebehla ovu aj ked teplota nestupne?

ria294
3. apr 2016

Viete mi poradiť z vašich skúseností, aké ovulačné testy sú podĺa vás najlepšie-najpresnejšie...

ria294
3. apr 2016

@patka33 no ja to mám opačne, teplota stúpne, ale testy sa ukazujú negatívne. Kto sa v tom má vyznať 😉 😉

patka33
3. apr 2016

@ria294 tak ja neviem co teraz

jaja018
4. apr 2016

@patka33
@ria294 vitajte v klube cudnych 🙂 ja som tento cyklus tiez nemala test pozitivny, zato mam krasny ukazkovy graf. Vcera mala prist mrcha a tehu negat. a mrchy nikde

denidi
4. apr 2016

@patka33 pokial teplota nestupne,ovulka nebola....
ale ty si mala pozitivny test 16dc,a da sa povedat,ze aj tie 17dc su este pozitivne,takze ovulka mohla byt az 18 dc a tym padom by si uz zajtra mala stupnut

patka33
4. apr 2016

tak dnea mi stupla teplota to znamena ze kedy bola ovu

foxinecka888
4. apr 2016

Ahojte, mohli by ste mi poradiť? Snažíme sa s priateľom o mimi, dr mi nasadil clostilbegyt užívala som ho 5 dní, potom sme začali pracovať na mimi a robila som si ovulačné testy problém je ten že ovulačné testy mi ukazujú pozitívny výsledok každý deň, kedže som sa dočítala že pozitívny ovu môže ukazovať aj tehotenstvo urobila som spolu s ovulačným tehotenský test na ktorom som mala slabú druhú čiarku. Lenže keď urobím tehotenský test zvlášť je negatívny. Môže nejako ovplyvniť pozitívny ovulačný test ten tehotenský? Fakt tomu nerozumiem 😔

july_pk
4. apr 2016

@foxinecka888 podla mna nemoze ovu test ovplyvnit tehu... A kedy si si ich robila?? Myslím časovo...

foxinecka888
4. apr 2016

@july_pk Takže od 10 DC som robila ovu testy, nakoľko mi vychádzali pozitivne aj na 15 DC som urobila aj tehu a tam bol slabá čiarka, brala som to tak že vyšiel negatívne no potom keďže mi to nedalo som urobila na další den ovu aj tehu vzdy to bolo cca o 13,oo hod. a oba pozitivne ten tehu silnel kazdy den, dnes rano som urobila iba tehu a bol negatíny. Tak neviem ci to ten ovulacny test môze nejako ovplynovat ked ich robim naraz, viem že to je skoro ale celé to je nejaké zvláštne.

july_pk
4. apr 2016

Na 15 DC pozit tehu test??? Teraz si kolky DC?? Asi by som kupila iny tehu test v lekarni a vyskusala ten... Ja som mala vždy naj skusenost s gs mamatest alebo woman secret. Tie obycajne tycinky čo sa namacaju...

july_pk
4. apr 2016

@foxinecka888 a bud ho rob z ranného mocu, alebo ak cez den, tak nepi predtym aspon tri hodky...

senselinka
4. apr 2016

@foxinecka888 urcite sa nemozu testy navzajom ovplyvnovat, to je uplna hlupost... Ktory DC si teraz?
Tehu testy su akej znacky?

foxinecka888
4. apr 2016

@july_pk @senselinka Ved toto ze to je strasne skoro, predtym som absolvovala vsetky mozne vysetrenia a som ok. Teraz som 20 DC mam este tyzden do MS. Dnes rano som robila test samostatne bez ovu, to je ten prvý obrázok a podla mna je negatívny. Ale prečo potom ked ich robím naraz na tehotenskom teste ukazuje druhu ciarku som s toho jelen 🙂

july_pk
4. apr 2016

@foxinecka888 je to fakt divne... Pockaj ešte pár dní a vyskúšaj inú značku z ranného moču

patka33
4. apr 2016

@denidi dnes stupla tak prebehla ovu?

kakatulik
4. apr 2016

@patka33 ak ti dnes stupla teplota,tak ovulka mohla byt vcera az predvcerom.

kchan
4. apr 2016

@patka33 ak ti dnes teplota stúpla, tak podľa mňa bola ovu včera. To by aj sedelo keď podľa tvojich ovu testov kukám že si mala dva dni pozit testy, rátaj 48hod od posledného pozitívneho testu, čiže od 17DC a včera si bola 19dc, či?? Ak si zapisuješ teploty do grafu, tak o tri dni zvýšených teplôt ti graf vyznačí ovulku

patka33
4. apr 2016

@kakatulik dakujem

foxinecka888
4. apr 2016

@july_pk Ďakujem, skúsim si urobiť testy o pár dní neskôr a uvidíme čo na nich bude, len ma to poriadne šokovalo keď som mala na tehotenskom čiarky. Jedna baba mi písala že moje ovulačné testy na fotkách niesú pozitívne čo by som brala že teda nie sú keďže tá druhá čiarka nieje úplne silná ale stále sa tým nevysvetluje pozitívny tehu test takže asi len ostáva čakať.

patka33
4. apr 2016

@kchan nezapisujem vcera bol 20dc tak tomu celemu nerozumiem ze teplota vyskocila az na 21dc

kchan
4. apr 2016

@patka33 aha, som myslela ze včera si bola 19dc... No nič, dôležité je že ti teplota stúpla, inak musí stúpnuť aspoň o 0,2... A lepšie by bolo keby si si to zapisovala do nejakého grafu, mala by si v tom lepší prehľad 😉 aké cykly mávaš?

kakatulik
4. apr 2016

@patka33 to nevadi,niekedy to trva jednoducho dlhsie kym zlte teliesko zacne produkovat progesteron,ktory zvysuje teplotu.
Inak tieto ruzove testy su uuplne od veci...ukazuju pozit niekolko dni.Ja som ich tiez mala a vyradila hned.

patka33
4. apr 2016

@kchan mavam normalne 28 takze som tyzden pred ms tak neviem co mam cakat

patka33
4. apr 2016

@kakatulik to su z dm mne ukazovali tri dni za sebou pozitivne

kchan
4. apr 2016

@patka33 to je dosť neskoro ovu na taku dĺžku cyklu

patka33
4. apr 2016

@kchan mohla byt toho 18dc a zeby az o tri dni vyskocila teplota?

denidi
4. apr 2016

@patka33 ja si myslím,že ovu bola skôr 19 DC a teplota preto až dnes stupla,takže je to úplne v pohode a hlavne teda,že si stupla avovulka je potvrdená 🙂

kchan
4. apr 2016

@patka33 presne ako
@denidi píše, len teraz otázka znie kedy dostaneš ms, lebo na ten deň ovulky je 28DC dosť málo... Tam je krátka LF...