icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kamed
14. apr 2016

@jaja018 no ja som na 8 a 9.dpo cize do vcera videla mini mini dusika ale dnes nic. takze asi sa dobre neimplantovalo

jaja018
14. apr 2016

@kamed pockala by som este a spravila test tak na 12ty den

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@lauritkatesty
@kakatulik teraz robený

lauritkatesty
14. apr 2016

@hennyinnsbruck tak podla mna az teraz bude ovulka, maš hlien ?

kakatulik
14. apr 2016

@hennyinnsbruck stale mega pozitvny..fuuu co toto je?
Aj zajtra by som sa snazila...som zvedava na zajtrajsiu teplotu.

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@lauritkatesty
@kakatulik nemám práveže 😞tak normál ale ničmoc.ani ma nič nebolí . Toto sa mi kocky ešte nestalo. Večer testnem zase.
A zase už počas namáčania vybehla druhá čiara. Moje telo sa zbláznilo to bude aprílom😂😂

lauritkatesty
14. apr 2016

@hennyinnsbruck nemusi ho byt vela ale aku ma konzistenciu ???

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@lauritkatesty moja na to sa ma Nepýtaj ja som ho nikdy neskúšala 😞Nechám to tak večer urobím test ráno teplota a uvidí sa..

nika_ka
14. apr 2016

Babule čo poviete na tento OVU test? 🙂 Robím si ho prvý krát v živote a ani neviem prečo. Nakoľko dnes od rána mám priesvitný hlien naťahuje sa ako "sopel" 😀 😀

lauritkatesty
14. apr 2016

@nika_ka ešte je negatvny, soplik je fajn 😝 .. moze sa objavit aj par dni pred ovulkou čiže ešte testuj stači zase zajtra

nelka1703
14. apr 2016

Ahojte co myslite? Dnes 14DC myslite ze mam ovu?

nika_ka
14. apr 2016

@lauritkatesty No som zvedavá, lebo za 4-5 dní mám dostať mnštr... 😉 🙂

lauritkatesty
14. apr 2016

@nika_ka jaaaaj ty čakaš na ms ? 🙂 ja som myslela ze na ovulku.. a uz bola vu tento cyklus ?

lauritkatesty
14. apr 2016

@nelka1703 ano je pozitivny, ovulacia do 48 hodin.

nika_ka
14. apr 2016

@lauritkatesty Ja čakám na MŠ tento týždeň, resp. budúci 🙂 Takže. Ja sa nesledujem vôbec, nemerám si teplotu ani nič 😀

lauritkatesty
14. apr 2016

@nika_ka aha.. nno ale ked maš soplavy hlien, to sa skor tvari ako by mala ovulacia ešte len prist

nika_ka
14. apr 2016

@lauritkatesty No všetko je možné 🙂 🙂

lauritkatesty
14. apr 2016

@nika_ka ja by som na tvojom mieste ešte par dni testovala ;-ň či nebude pozitivny. a kym maš hlien snazte sa

nika_ka
14. apr 2016

@lauritkatesty 😉 😉

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@lauritkatesty ahojcek tu je večerný to bol posledný ovu test nechcelo sa mi ísť domov pre ďalšie.. Nechám to tak a uvidí sa

butterfly333
14. apr 2016

@lauritkatesty moja mám otázočku v pondelok som mala konečne tan natahovací hlien dnes som 16Dc no ovu ešte nebola počitam podla testu tak o dva dni može to tak byt??že prečo bol už ten natahovací ked ovu ešte nie

matilda72
14. apr 2016

@butterfly333 ja som čítala že ked je ovu tak už hlien nie je. že tento natahovací hlien je len pred ovu a ked prebieha ovulácia tak vymizne alebo je ho len veľmi málo.

lauritkatesty
14. apr 2016

@hennyinnsbruck tak su uplne mega pozitiv 😕

lauritkatesty
14. apr 2016

@butterfly333 no hlienik sa klude moze objavit aj par dni pred.

butterfly333
14. apr 2016

@lauritkatesty tak snád to bude stačit uvidím ako to dopadne.
@matilda72

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@lauritkatesty ja dúfala že už nebude pozitívne . K najbližšiemu testu sa dostanem zajtra večer alebo v sobotu večer... Zajtra ráno idem na posledný odber krvi koli hormon profilu potom nestíham už ísť kumne musím do roboty..
V Drogérii som kuk že 14e no to nekúpim nechám to tak a hotovo posnazime sa ešte zajtra ráno a uvidí sa...

janulka_1
15. apr 2016

@lauritkatesty rozumies tomu mojmu grafu? Tehu test robeny v stredu rano a negativny. Mohla ovu prebehnut cez ms? Bolia ma prsia

jaja018
15. apr 2016

Kam zase stúpam???

kakatulik
15. apr 2016

@jaja018 mohla si mat ovu vcera?

janie7
15. apr 2016

Ahojte dievcence, predvcerom som mala pozitivny ovu test, den predtym negativny a vcera zase negativny. Testujem okolo siestej vecer, ten pozitivny vysiel pred siedmou vecer. Stretli ste sa uz s takymto niecim? Dik moc za rady.