icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
16. apr 2016

@butterfly333 no mne nie kvoli vikendu, ale ze po operacii 2-3dni si nechavaju baby. Ja nejdem na diagnosticku laparku ale operacnu, tue cysty su tam urcite a ci budu aj zrasty alebo daco ine, neviem.

dejna20
16. apr 2016

Jaj keby znova motyka vystrelila a bola som znova tehotna... 😂 ale tentokrat poriadne aspon na 9 mesiacov. Ale pochybujem, som daka soplava a chora furt aj toho sexu bolo pomenej. Akurat som citala jeden clanok, ze pocas ovu treba prasit 2xdenne.
Muzovi hned oci zasvietili, ked som mu to ukazala. Podla neho nejsom tehotna, ze to flakame. Ale podla mna sme ako zajace 🐇🐇🐇

lauritkatesty
16. apr 2016

@dejna20 😀

senselinka
16. apr 2016

@kakatulik tak jasne, že si poplacem, smútok je, ved ma byt za čím... Len to zbytočne neriesim, prečo zas, prečo my (a prečo nie???). Skratka stalo sa, čas nevrátim, neobvinujem seba ani nikoho ineho, aj keď môj muž si to veľmi vyčítal, že mi malo pomáhal a tak...
Matersku kašičku uz mam objednanu, aj Q10 a uz popijam alchemilku a užívam Ecko na regeneráciu sliznice. Dva mesiace sa preliecim, ociistim a skúsime to znovu 😵

kakatulik
16. apr 2016

@dejna20 teoreticky mozu aj na uchu,ale neviem ci maju take kable.😀

senselinka
16. apr 2016

@dejna20 musis mať odlakovane ruky aj nohy, neviem, či ti dovolia si nechať, u nas museli byť úplne odlakovane všetky nechty. A tiež bez make-upu a akýchkoľvek šperkov, ja som radšej skoro všetko nechala doma

kakatulik
16. apr 2016

@senselinka ako davkujes to Q10 a Ecko?

senselinka
16. apr 2016

@kakatulik Q10 este nemam doma, Ecko mam toto a davam jedno denne po jedle
http://www.pilulka24.sk/generica-vitamin-e-400-...

butterfly333
16. apr 2016

@senselinka aj ja si dávam toto isté Ečko, 😉

dejna20
16. apr 2016

@senselinka
@butterfly333
Neboli ste nahodou v ba v ruzinove?

dejna20
16. apr 2016

@kakatulik tu matersku kasicku ste kde kupili?

patkaamirko
16. apr 2016

@butterfly333 tak dúfam že je všetko v poriadku 🙂 no teraz netrpezlivo čakám na MS a najradšej by som robila každý deň tehu testy :D ale nechápem prečo nemám žiadne príznaky na MS .min.mesiac má už 2 týždne pred bolelo všetko čo mohlo ..Teraz len sem tam za cítim pod bruškom trošku

senselinka
16. apr 2016

@dejna20 hej, ja v Ruzinove
A materskú kašičku som objednala z netu, lebo v lekárňach ju nemali, čo som sa pytala

dejna20
16. apr 2016

@senselinka a dpc moje nechty uz sa lucim s lakom. To si kedy bola cca a na laparke ci ina opka?

dejna20
16. apr 2016

@senselinka inak budu ti nejak zistovat preco sa ti to zase stalo? Alebo to uz beru ako ze je to kvoli tej tvojej diagnoze?

senselinka
16. apr 2016

@dejna20 ja som tam bola na laparke a 3x kyret a vždy rofnako, naposledy teraz vo štvrtok. Este v piatok, ako som odchádzala, u sestier sedela jedna a odlakovavala nechty 😀

Praveze primár bol dost prekvapený, že sa to znovu stalo, pýtal sa ošetrujúceho lekára, či sa posielalo na genetiku a že hej, tak uvidíme o dva týždne, to si mám ísť po spravu. Ja si aj tak myslím, že tentoraz to bola proste náhoda, alebo bolo babo choré, lebo do 9tt bolo všetko OK, čo sa mi nikdy bez liekov nestalo, ani len malé babenko nebolo vidno... A teraz bolo ešte aj vacsie, ale ja som celý čas cítila, že niečo nie je OK, uplne od začiatku som mala nejakú zlú predtucha. Nie strach, pocit.
Aj lekar na poradni sa tak snažil niečo na tom UZV "vykukat" a ja mu sama hovorim, že ja o tom viem, že nežije, že to je OK. Sa ma pýtal, či som to cítila a ja, že hej, on len, že ženy to proste niekedy vycítia... 😔

dejna20
16. apr 2016

@senselinka uf no asi fakt len smola a babu daco bolo a preto odislo 😔
Tak uz hadam teraz ti vide. Ja som mala posledny cyklus bioch tehu, asi sa oplodnene vajo ani poriadne neuchytilo. Tiez to beriem tak, ze nebolo kvalitne vajo, alebo spermia alebo nastala chyba pri deleni buniek. Skoda, ze to nevyslo ale nejak to neriesim, lebo ja chcem hlavne zdrave babatko.

S tymi nechtami ma seru 😂
Zeby som si ich nechala a sestricka si moze s odlakovacom nohy suchat 😂😂😂 bo to dole nepojde...

monika1791
16. apr 2016

@dejna20 To iste som aj ja riesila ked som sla na laparku s endo cystami..bola som v BB.Gelaky som si dala dole..nechty znicene..po laparke som sla na ranajky a tam baby s francuzskou manikurou.. 😀 ze oni tu s tym problem nemaju ked je to priesvitne

dejna20
16. apr 2016

@monika1791 ty si mala len gellack alebo aj tipy? Lebo ja mam len lak na vlastnych nechtoch, tak to neviem ci sa da dat priesvitny, to som este nevidela.

monika1791
16. apr 2016

@dejna20 Ja som mala gelak aj tipy samizda este..tak mi ten gelak zbrusila a dala priesvitny lak

salmas
16. apr 2016

@dejna20 Ahoj, ja som do nemocnice prišla utorok ráno a do 2 hodín ma aj operovali. Večer som už nejedla a klistýr mi nerobili. Na operačku ma odviezli na posteli v spodnom prádle a tam som si len preľahla na druhú posteľ už nahá. Oholená som musela byť, ale to som sa doma a stačilo. A make-up som mala. Jesť mi dali až v stredu večer, ale len ten slávny bujón a vo štvrtok má púšťali. Mne dali po laparke len infúziu ani lieky na bolesť som nepotrebovala. Tiež mi ju robili kvôli endo. Určite to zvládneš, nie je to také hrozné. Keď budeš po laparke, tak ti napíšem, čo bolo pre mňa najhoršie, nech ťa dopredu neľakám 😀

monika1791
16. apr 2016

@salmas Ja viem čo myslíš čo bolo najhoršie 🙂

dejna20
16. apr 2016

@salmas
@monika1791 a priesvitny gellak ci obycajny?
Cievkovanie? 😂
Super aspon makeup si dam (mam zlu plet) 😂😂😂

kakatulik
16. apr 2016

@dejna20 tu vceliu watersk t kasicku je najlepsie kupit u vcelarov . V leuarni maju iba take tablety a to vraj nie je take dobre ako cerstva.
Ty si robis problemy s makeupom😀
Daj si nejaku vodeodolnu maskaru,lebo budes rozmazana.

dejna20
16. apr 2016

@kakatulik spiralu nepotrebujem, mihi mam pekne ale makeup akoze omietku 😜

ria294
16. apr 2016

@dejna20 ak ti môžem poradiť, ja som materskú kašičku kupovala cez túto stránku http://www.vceliamaterskakasicka.sk/kupa-maters...

monika1791
16. apr 2016

@dejna20 Fuu samizdá že priesvitny lak 🙂 cievkovanie nie 🙂

dejna20
16. apr 2016

@monika1791 a kedy vlastne robia cievkovanie? Ja som to mala pri sekcii ale nejak si nepamatam kedy to robili.
Tak ja sa najviac bojim ci mi nebude po narkoze grcno.

dejna20
16. apr 2016

@ria294 dakujem. Kolko si si toho kupila na 3 mes kuru a ako (kolko) toho uzivas?

monika1791
16. apr 2016

@dejna20 Cievkovanie asi ked ta uspia nie?Myslis od spodu vsak?Bo som este nezazila cievkovanie 🙂