icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nika_ka
23. apr 2016

@miciluci Nie, ja som nikdy nemala rovnako silnú čiarku, dokonca ani tak ako sa píše aj na príbalových letákoch že prvá silnejšia, druhá slabšia.

kchan
23. apr 2016

@butterfly333 tie ovu testy nemusia nič znamenať, dôležité je že teplota pekne ukazuje že ovu bola, teraz už len čakať.. Ako píše
@kakatulik možno si už aj 11dpo, myslím že testik by už asi aj niečo ukázal ak si tehu 😉 držím ti moc moc palčeky

dejna20
23. apr 2016

@butterfly333 ty si este nemala menzes po laparke?
Mne uz sa to krati. Vcera som si bola pre papiere k opke. V pondelok krv, v utorok predoperacne, potom aro. Uz mam nervy. V pondelok by mali dojst kramy, ale sa obavam, ze budu meskat 😁 lebo uz by som mala mat o takomto case aspon nejake spinenie

miska_hryzka
23. apr 2016

@dejna20 možno ani neprídu 🙂

sonaja
23. apr 2016

@lauritkatesty prosim radu.vcera cely den som mala pozit.ovu test.ciarka silnejsia ako kontrolna.dnes rovnako silna.sex sme mali stredu a dnes(bude).vcera ma neskutocne bolel vajecnik.dnes u skoro vobec.je este sanca? Aak sa nahodou uz folikula uvoľnila trebaz v noci? Alebo kedy? Dakujem

lauritkatesty
23. apr 2016

@sonaja urcite dnes dajte.. vajicko este po ovulke zije ca 12-24 hodin

sonaja
23. apr 2016
lauritkatesty
23. apr 2016

😉

buckeye
23. apr 2016

@sonaja ked dnes bude je to ok, ale v podstate ak bola ovu vcera tj piatok a sex bol v stredu, tak aj tak je sanca, spermie vydrzia niekolko dni 🙂

butterfly333
24. apr 2016

@dejna20 nie moja dnes som 26Dc a ms by mala za 4-5dni prist.Vieš čo aj mne ms pred laparkou meškala jak na potvoru mala prist v utorok a až vo štvrtok sa rozbehla normalane.Ale fajn v nedelu som ju už nemala

dejna20
24. apr 2016

@butterfly333 ja mam v ty h papieroch na hospitalizaciu aj nejake homeopaticku pripravu. Ty si daco brala?

butterfly333
24. apr 2016

Baby možem mat takyto ovu robení trraz 26dc naživo je skoro rovnaká ešte uplne nazaschol.

butterfly333
24. apr 2016
miska_hryzka
24. apr 2016

@butterfly333 a.tehu test si neskúšala?

butterfly333
24. apr 2016

@miska_hryzka prave že nie to ma nenapadlo no naživo je skoro uplne čiarka rovnaká ako kontrolná.Može tobyt akby som nebola tehu??

miska_hryzka
24. apr 2016

@butterfly333 čítala som na nete, že ak ovu test robíš viac dní po sebe a silnie, tak by to malo byť tehu.

jaannah
24. apr 2016

@lauritkatesty Ahoj, tak práve riešim ovu testy od teba... včera prvý krát pozitívne, na obed a večer čiarka ešte silnejšia. Dnes som 22 dc. Teraz som si robila znovu a je pozitívny, druhá čiarka je stále silnejšia. Ovu je teraz, alebo až keď bude negatívny test?

butterfly333
24. apr 2016

@miska_hryzka no dnes som skusila lebo mi prave prišli čo som si obj a má sa robit z ranneho moču?

lauritkatesty
24. apr 2016

@jaannah kedy bol naj ? ... ono oniekedy mozu byt aj dva dni pozitivne.. ovulka je do 48 hodin od pozitívneho testu .. ale kedze je tazko upresnit vrchol, ked mas rovnake dva dni.. treba este dva dni po poslednom pozitívnom povazovat za plodne .. presne by sa to určilo este zmerani BT.
napríklad vrchol Lh mozes prvy den pozitivneo a na druhy den mze uz klesat, ale este je stale hladina vysoka..

miska_hryzka
24. apr 2016

@butterfly333 ja som robila z ranného.

butterfly333
24. apr 2016

@miska_hryzka ja len tak že skusim ked ich mám tolko lebo raz som skušala takto neskoro a nič,

jaannah
24. apr 2016

@lauritkatesty tak to je veru riadna lotéria... takže ešte by sme mali zamakať aj zajtra? ... mám pocit, že ma to takto až tak nebaví.. asi už starnem. Teplotu si nemeriam, ale ak sa nezadarí, musím asi začať.... je dobré sa snažiť každý deň?

jaannah
24. apr 2016

@lauritkatesty ako ovplyvňuje test, keď som nevydržala dve hodiny nepiť? môže ukazovať falošne pozitívny test?

bubo27
24. apr 2016

Ahojte.dievcata....som tu opat...kedze tehu kt. Vyslo podla ovu testov sa muselo reisit kyretom tak uz.po pauze ideme dalej...takze začínam testovat 🙂 dnes som 8dc 🙂

bubo27
24. apr 2016

A dnes test ten nad nim bol vcera....baby je mozne ze ovu bude co chvíľa? Kedy sa snazit ? Aj vtedy ak som otehu podla ovu testov som mala ovu 9dc tak teraz je to asi detto iste....len manzel ide na tri dni prec tak asi dnes vecer musime dupnut dotoho vsak

miska_hryzka
24. apr 2016

@butterfly333 skús tehu a hoď ho sem 🙂 som zvedavá 🙂

lauritkatesty
24. apr 2016

@jaannah stači aj kazdy druhy ... ona v domaich podmienkach ked nemas ultrazvuk, tak to presne nezistiš.. iby prblizne s tymi testami.. ale to nevadi, lebo spermie si dokazu na vajko počkat.
cize netreba ti presne vediet ani den ani hodinu.

no falošne pozitivny sotva 🙂

magdushhh
24. apr 2016

@jaannah ahoj ja mavam 2 dni pozitivne ovu testy, ale co som citala, tak ovu nastava 12-48 hodin od tej najsilnejsej ciarky, resp. posledneho pozitivneho ovu testu. napr. ja prvy den som mala pozitivnu ovu pocas celeho dna a na ten druhy som ju mala pozitivnu cca do 16:00, o 18:00hod uz pozitivny nebol, cize usudzujem, ze ovu prebehla bud este v ten den alebo na druhy den 🙂

jucka27
24. apr 2016

Myslíte že ten dnešný je pozitívny?

buckeye
24. apr 2016

@jucka27 ja by som povedala, ze ano 🙂