Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@petulik1991 ani neviem presne kolko ale 27Dc
@butterfly333 ale mne sa práveže na tom hcg niečo rysuje 😉 aj zajtra testni hneď ráno a budeme hľadať 😉
@kchan ok skusim zajtra ráno 😉 😉
@butterfly333 a ja by som este na tvojom mieste pockala s tym testovanim. V case planovaneho ms.to bude jasnejsie.
@kakatulik asi máš pravdu ved nieje kam ponahlat ked to tam je tak tak do ms to počká. 😉
@butterfly333 ako tak pozeram, tak vydrz s testom tak aspon do 1. maja 🙂
@buckeye jasne vydržím nieje problém 😉
Ahojky možem sa spitat, kúpila som si pepino ovulucne testy 9.4 som mala menštruácie po menštruácie som si hneď začala robiť testy a vždy mi ukazuje jedna silná carka a tá druha slabšia ale okolo 10 dny je to normálne ?
@bubo27 ahoj práve včera som tak isto mala dve silne červene ale manžel bol na sluzobky tak smola
@anetanellka to ze je ta druha slabsia znamena, ze este nie je ovulacia, zacala si si hned po ms merat, takze predpokladam ,ze este nebola, ked budes testovat dalej a ciarka zosilnie az tak,ze budu ciarky rovnake(tj test pozitivny), vtedy ocakavaj ovulaciu (v nasledujúcich 48h po poslednom pozitívnom teste)
@anetanellka aha ty mas testovaciu silnejsiu a to ju maz takto uz tych 10 dni??
dala som sem moje ovu testy ten 26Dc robeny včera o 11.30h a 27Dc robeny dnes večer nezdaju sa rovnaké??
@buckeye ano ako vždy mám dve carky asi 8 dny som mala pervu carku cervenejsu než druhu a od včera to je naopak tamta je cerviejsi a slabší ale včera boli dve carky úplne rovnaké červene len manžel bol na sluzobke tak smola
@butterfly333 Ja som mala taketo testy cely mesiac niekedy..pridavam foto..a ovulku som mala ževraj 8DC
@monika1791 a bola si vtedy tehu????
@butterfly333 neviem ale ja som mala jednu carku silnejšu a to druhu o trochu len slabšu nedá sa mi dať foto druhu abi som ukázala
@butterfly333 Nie :-/
@anetanellka aha takze sa blizi ovulacia by som povedala, ked trstovacia silnie a uz je aj silnejsia ako kontrolna
@butterfly333 nie som si ista, resp nezda sa mi, este kvapku im chyba, a medzi 17 a 26 si netestovala? lebo podla grafu co si dala, by som povedala, ze okolo 19.dna (hore je uvedeny den cyklu) by mohol byt lh pozitivny
@buckeye nie netestovala nemala som už testy a myslela som že bola ovu na 15-16Dc kedže na 13Dc som mala ten priesvitný natahovací hlien.tie ovu zelene som skušala len tak zo srandy že čo na26-27dc ukážu,nie preto lebo by som bola tehu len ich mám dost 🙂 viem že ani jeden nieje pozit.
@butterfly333 mne sa ten dnesny zda dokonca este trochu tmavsi...ale uz sa nemotaj,lebo sa zblaznis.
@kakatulik 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lauritkatesty
@petulik1991 dík, tak dnes večer ešte popracujeme a o 10-12 dní uvidíme, či prvé kolo ovu testovanie bolo úspešné. 🙂
@butterfly333 no ved uvidis toho prvého maja, drzim prsty🙂
@buckeye momentálne som si urobila ešte Rás a terás sú dve rovnaké tmavé no neviem co si otom mám misliet ale co pozeram tuto na testy ja som ich take nemala vzi mi pekne ukázalo jednu tmavú červenú a tu druhu trosku svetlejšu ale už je tomu 8 dny a dva dny sú pekne červene dve carky no neviem co si otom mám misliet
@anetanellka no ic mali by ste sa snazit s muzom 🙂
@buckeye dakujeem 🙂 🙂 🙂

@butterfly333 Kolko si dpo? 🙂