icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jaannah
26. apr 2016

@maminka12345 v nedeľu si mala negatívny?

buckeye
26. apr 2016

@patka33 no ved zobratie krvi nie je az taky strasny vykon, cudne, a lh testy si mala pizitivne dlhodobo pocas mesiaca, ci vzdy len 1-2 za cyklus? Bt nahodou nemerias?

patka33
26. apr 2016

@buckeye tak ovu testy som mala tak 5 dni za sebou pozitivne inak potom nic bt meriam ale neviem preco necce robit hp aj na folikulometriu som chodila tak neviem som v koncoch

buckeye
26. apr 2016

@patka33 hmm, ved ho preplaca poistovna, asi by som si ho pytala, lebo dlhodobesie pozitivne lh testy nie si celkom ok, ja som mala takmer 2 tyzdne, ale ja mam potvrdene pco, a na folikulometrii ti co povedali? Inak celkovo cyklus mas pravidelny?

patka33
26. apr 2016

@buckeye cykly pohoda 28-30 dnove na folikulometrii povedal ze mi pekne praskol ovulovala som ta ja neviem pozri moje testy minulu mesiac moze to nieco znamenat?

maminka12345
26. apr 2016

@jaannah ano negat robila som rano aj vecer a v sobotu cize ked ukazal o 16tej pozit slaby som cely den mala urcite ovulku lebo mna bolieva brucho dost.

buckeye
26. apr 2016

@patka33 16-17 pozitivne, ten nasledujuci 18 uz ani nie, je vidno ze lh klesa a bt po ovulacii stupala? ak hej tak, potom ovulacia bola, ale hormonalny profil sa robi zo vsetkych moznych hormonov aj iných ako tych, co maju vplyv na cyklus, mozno by nieco ukazal, ak ma muz ok spermiogram a ty ovlujes, je zvlastne, ze sa nedari

patka33
26. apr 2016

@buckeye bt stupla az 21dc tak neviem ci to je ok ano ovulujem muz ma ok tak ja uz neviem v com to moze byt mam zmenit lekara?

buckeye
26. apr 2016

@patka33 ak stupla, znamena, ze ovulacia prebehla, este by som sa snim porozpravala, aj mu povedala, ze teda robis si tie testy aj si sledujes bt, ze ci teda nemoze byt problem niekde inde

patka33
26. apr 2016

@buckeye hovorila som mu poslal frajera na spermio ale ja nechapem preco ked ho ma ok

buckeye
26. apr 2016

@patka33 asi by som nad zmenou lekara teda uvazovala, ked ta nepocuva...ved normalny lekar najprv vysetri hormonalny profil a az potom, ked ten je ok sleduje spermiogram etc..

patka33
26. apr 2016

@buckeye ved to asi ho zmenim pripadam si prinom ako keby som ho otravovala pripadam si ako taka hystericka baba ja ho nechapem

buckeye
26. apr 2016

@patka33 a ktorého lekara v Ba mas?

patka33
26. apr 2016

@buckeye dr milly ty?

buckeye
26. apr 2016

@patka33 hej? na toho som nepocula zle, dokonca mi ho kamoska odporucala..ja teraz nemam svk lekara, som v zahranici, ale vraj v Ruzinove (nie v nemocnici) je surkomna lekarka, teraz narychlo mi vypadlo meno, ludia si ju chvalili a ja ked som bola na svk, tak som mala Kleina a bol velmi zlaty

patka33
26. apr 2016

@buckeye ta sukromna musim sa u svojho odhlasit alebo mozem byt aj tam aj tam

buckeye
26. apr 2016

@patka33 ona to ma normalne ako ambulanciu, asi ako Milly a ostatni, pockaj skusim ju vygooglit

buckeye
26. apr 2016

@patka33 http://www.poliklinikaatrium.sk/gynekologicka-a... tak som ju nasla, ale myslim, ze je u nej natresk, lebo ma dobre recenzie 🙂

patka33
26. apr 2016

@buckeye no tak chcem biekoho kto ma normalne vysetri to neni mozne ze rok nic a nikto nic neriesi

magdushhh
26. apr 2016

@jaannah ahoj nemeriam 🙂 a pravdupovediac ani sa mi nechce, zase tak som na tom neni ze by som si este aj BT merala 🙂 bola som u gynekologicky pred dvoma mesiacmi zhodou okolnosti akurat den po ovu, tak mi povedala ze mi pekne praskla ze prebehla. ale zase ja sa do tehotenstva nehrniem tak, ze teraz sa budem sledovat a neviem co....kedy to pride tak to pride. na co sa zbytocne psychicky zatazovat a sledovat sa....to je zbytocne

magdushhh
26. apr 2016

@jaannah ja som asi nejako mimo ale co to znamena DPO ? :D

magdushhh
26. apr 2016

@jucka27 drzim palce 🙂 ja som si od tohto mesiaca povedala ze uz ani ovu testy nerobim, ani to nebudem riesit zbytocne 🙂 nechame tomu volny priebeh 🙂

jaannah
26. apr 2016

@magdushhh DPO je deň po ovulácii, to máš super, že máš taký prístup ja to veru neviem

jaannah
26. apr 2016

@maminka12345 chápem, mne tu ženy povedali, že po vrchole ovu testov je ovu aj do 48 hodín, u seba môžem len typovať, žiadne príznaky ovu necítim

maminka12345
26. apr 2016

@jaannah ano do 48hod u mna to bolo fakt ze som nevystihla vrchol a ovu prebiehala 🙂

anetanellka
26. apr 2016

@patka33 tak presne ukazujú i mne testy no uvidíme o mesiac ci sa vydarilo keď áno dám vedieť treba užívať vitamíni mne doktor odporučil no uvidíme o 3 týždne 😊

senselinka
26. apr 2016

@patka33
@buckeye baby, na Raslovu zabudnite, uz davno nie je to, čo bývala... Nemá na pacientky čas, ja mám 37 rokov a nikdy ma neposlala na sono prsníkov, že netreba... Keď som bola tehotna a potrebovala som potvrdenie z krvi o tehu pre hematologicku, aby som dostala lieky (mala som 4 potraty), objednala ma v 8 tt, že skôr nemá termín!!! Utekala som od nej prec...
Teraz mám súkromníka, platím dosť, ale aj viem za čo... Za mesiac dobehol, čo ona za dva roky zanedbala

buckeye
26. apr 2016

@senselinka aha no vidis, ja som k nej povodne chcela ist lebo mala dobre referencie, ale potrebovala som menit lekara hned a ona mal termin o 2 mesiace, tak som si nasla ineho

senselinka
26. apr 2016

@buckeye ja keď som k nej prisla, bola super, ale po pôrode uplne šoky z pristupu, keď som chcela prist na kontrolu po sestonedeli, nemala termín vyse mesiaca a o rok, keď sme sa začali snažiť o druhe babo, to už úplná katastrofa... Škoda, lebo bývala ozaj fajn, ale čo poznam baby, čo k nej chodia, všetky utekajú preč 😔

patka33
26. apr 2016

@anetanellka ake vitaminy beries mne inofolic predlzil cyklus