Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jaannah ano negat robila som rano aj vecer a v sobotu cize ked ukazal o 16tej pozit slaby som cely den mala urcite ovulku lebo mna bolieva brucho dost.
@patka33 16-17 pozitivne, ten nasledujuci 18 uz ani nie, je vidno ze lh klesa a bt po ovulacii stupala? ak hej tak, potom ovulacia bola, ale hormonalny profil sa robi zo vsetkych moznych hormonov aj iných ako tych, co maju vplyv na cyklus, mozno by nieco ukazal, ak ma muz ok spermiogram a ty ovlujes, je zvlastne, ze sa nedari
@patka33 hej? na toho som nepocula zle, dokonca mi ho kamoska odporucala..ja teraz nemam svk lekara, som v zahranici, ale vraj v Ruzinove (nie v nemocnici) je surkomna lekarka, teraz narychlo mi vypadlo meno, ludia si ju chvalili a ja ked som bola na svk, tak som mala Kleina a bol velmi zlaty
@patka33 http://www.poliklinikaatrium.sk/gynekologicka-a... tak som ju nasla, ale myslim, ze je u nej natresk, lebo ma dobre recenzie 🙂
@jaannah ahoj nemeriam 🙂 a pravdupovediac ani sa mi nechce, zase tak som na tom neni ze by som si este aj BT merala 🙂 bola som u gynekologicky pred dvoma mesiacmi zhodou okolnosti akurat den po ovu, tak mi povedala ze mi pekne praskla ze prebehla. ale zase ja sa do tehotenstva nehrniem tak, ze teraz sa budem sledovat a neviem co....kedy to pride tak to pride. na co sa zbytocne psychicky zatazovat a sledovat sa....to je zbytocne
@maminka12345 chápem, mne tu ženy povedali, že po vrchole ovu testov je ovu aj do 48 hodín, u seba môžem len typovať, žiadne príznaky ovu necítim
@jaannah ano do 48hod u mna to bolo fakt ze som nevystihla vrchol a ovu prebiehala 🙂
@patka33 tak presne ukazujú i mne testy no uvidíme o mesiac ci sa vydarilo keď áno dám vedieť treba užívať vitamíni mne doktor odporučil no uvidíme o 3 týždne 😊
@patka33
@buckeye baby, na Raslovu zabudnite, uz davno nie je to, čo bývala... Nemá na pacientky čas, ja mám 37 rokov a nikdy ma neposlala na sono prsníkov, že netreba... Keď som bola tehotna a potrebovala som potvrdenie z krvi o tehu pre hematologicku, aby som dostala lieky (mala som 4 potraty), objednala ma v 8 tt, že skôr nemá termín!!! Utekala som od nej prec...
Teraz mám súkromníka, platím dosť, ale aj viem za čo... Za mesiac dobehol, čo ona za dva roky zanedbala
@senselinka aha no vidis, ja som k nej povodne chcela ist lebo mala dobre referencie, ale potrebovala som menit lekara hned a ona mal termin o 2 mesiace, tak som si nasla ineho
@buckeye ja keď som k nej prisla, bola super, ale po pôrode uplne šoky z pristupu, keď som chcela prist na kontrolu po sestonedeli, nemala termín vyse mesiaca a o rok, keď sme sa začali snažiť o druhe babo, to už úplná katastrofa... Škoda, lebo bývala ozaj fajn, ale čo poznam baby, čo k nej chodia, všetky utekajú preč 😔
@anetanellka ake vitaminy beries mne inofolic predlzil cyklus

@maminka12345 v nedeľu si mala negatívny?