Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@magdushhh
@nika_ka dievčatá, mnohé z nas tu vedia,že máte pravdu, ale keď sa snažíte dva, tri, štyri roky... Prejdete si všeličím. Nedockavostou, zúfalstvom, apatiou, ignoráciou, novým nadšením, sklamaním... Nie všetky dokážu rovnako zvládať túžbu po bábätku a neustály neúspech. Práve preto sem chodia, aby získali podporu, nie odsudzovanie a výsmech. Na "nemyslenie" na babo treba dozrieť a áno, mnohým sa to podarilo, keď to najmenej riesili a potom múdro davaju rady, že to funguje... Ale je tu aj kopu báb,čo otehotneli, lebo to stále riesili, museli brat lieky, nedalo sa nemyslieť a sú tehotné alebo už maminky!!!
Ja napríklad si nemôžem dovoliť otehotniet len tak, lebo vždy potratim...
Neviem, nepamatam si, koľko sa gy snažíte, ani čím ste si prešli... Aj mne mnohé baby, čo hysacia po dvoch cykloch neúspechu, lezú na nervy... Ale nie sme tu na to, aby sme súdili, nikdy neviete, čo ťa konkrétna žena prežíva, či má doma oporu, dobre zázemie... Ak sú vám na smiech rady, ako otehotnieť na MK, načo sem chodíte??? Ved o tomto MK je, tak nezlahcujme problémy a emócie iných... 💜
@senselinka suhlasim 🙂 pekne si to napisala
@senselinka Super moja krásne si to napísala uplne presne. 😉
@senselinka súhlasím s tebou a držím všetkým babám palce najmä viac ročným snazilkam
@butterfly333 no tak kramy nikde. A ked sa aj rozbehnu tak to mam nahnute. Mam totiz kasel a na are mi povedali, ze ak ma do nedele neprejde tak odporucaju odlozit.
@senselinka veĺmi pekne a hlavne výstižne napísané 🙂 ten , kto si to prečíta, určite ho to veĺmi povzbudí. Ďakujem.
@dejna20 oo pekne a ms zatial nikdy ani náznak??
@butterfly333 nikde. Asi mi meska kvoli tomu mikropotratu v minulom cykle alebo neviem
@dejna20 to by nemalo aj ja som mala biochem,potrat ale ms prišla normálne možno to je zo stresu pored operaciou,aj jasom sa bala že mi budu musiet laparku odložit tiež mi meškala ale naštasit nie dlho a stihla som to aku koncu ms som si dala norethisteron aby sa krvacenie zastavilo ale to vposledny den som si ho dala lebo som vedela že mi budu robit aj hysteroskopiu tak nech už nekrvácam od spodu.
@butterfly333 hmm no neviem. Ja nemam taky stres, ze strasne tu lapku chcem 😂
Ja mam tie cykly take vselijake ale takyto dlhy som veru este nemala. Skoda, ze som si aspon nemerala bazalku, ze ci bola ovu. Ale sere ma aj ten kasel.
@dejna20 a tehu nie si?
@miska_hryzka nie vcera ranny test 10inovy negat
@dejna20 tak to asi fakt zo stresu ☹ držím palce nech príde a laparka nech pomôže 😉
@dejna20 no tak potom neviem ved ani ja som nebola až v takom strese nebala som sa laparky len som sa bala že mi bude ms meškat a odložia mi ju tak asi preto mi aj meškala.
ahojte dnessom si tiez robila ovu test a je o nieco lepsi ale slaby takze neg. to potom musel byt akurat ked som nemala testy ovu poz.
a to ma boli pod bruchom a ovu test nic
@megica33 fuh no neviem, ja som si robila jeden za den, ale tak u mna to bolo ine tym pco, mozno @laurikatesty ti lepsie poradi 🙂 mozno sa ti aj oplati vecer, ale kazdopadne, teraz ked si uz merias bt, aj ta ti moze co to napovedat 🙂
baby podarilo sa vam niektoreh otrhotniem pomocou ovu testov
@lauritkatesty zadarilo sa tento mesiac? Ovu sme mali skoro narovnako... Mne by mala ms prísť v sobotu...tak veľmi si prajem aby už neprišla 😕

Baby co poviete silnie to? 🙂 som 16 DC a mam 32 dnovy cyklus 🙂